Jag ser ljuset


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hade fel. Det blir ett till inlägg idag.
Nu hänger min lampa i taket igen och byrån/tvbänken är flyttad, tack vare Johan. Nu får jag själv flytta min fåtölj, ett mycket svettigt arbete (?). Ska diska lite och samtidigt titta lite på Big Brother nu...


Vårkänslor?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag måste ju vara den enda personen som hatar när våren kommer. Man blir bara blöt om fötterna när man går omkring i allt snöslask... Dessutom är risken superstor att man halkar och bryter röven!! Fint uttryck, jag vet. Men som sagt, det är bara jobbigt när våren närmar sig.

Hur kom jag på det här nu då? Jo, idag är det soligt och varmt. Det droppar från taken och det finns tendens till snöslask på sina ställen. OCH jag halkade. Men vurpan var ganska snygg måste jag erkänna.

Nu ska jag diska bort allt från lunchen och sen ska jag nog till Johan. Blir nog att sova där också. Så det kan nog hända att det här blir sista inlägget för idag, otur för er!


Måndag - vill sova


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det känns lite bättre än igår. Så pass att jag orkar äta lite, klä på mig och ta mig till skolan. Fast idag hade jag varit tvungen endå att gå, hur dåligt jag än hade mått. Det är labb idag nämligen. Fysiklabb. Börjar klockan ett, så det har varit skönt med sovmorgon.


blääähää


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har fortfarande inte ätit nått mer, men funderar på att ta en macka. Jag sitter på samma plats som för fem timmar sen och ensam är jag också. Så jäkla rolig dag alltså, eller inte. Jag hade ju gjort upp värsta planen på allt som jag skulle göra idag, jag har inte ens stängt garderoben...


Så var det (skit)söndag igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag är ingen bra dag. Har legat i sängen hela dagen och sett på film.
Johan åkte till Bjurholm vid nio i morse och jag hoppades på att få sova lite till, men ikket. Det gick inte att somna om... Så upp med dator i sängen och starta nån film. Jag tror att jag hann se en kvart innan jag somnade! Vaknade igen vid halv ett (!), men låg kvar i en timme till.
Nu sitter jag i soffan och ser på tv, Brooke knows best, och jag har fortfarande pyjamas på mig. Har inga planer alls på att klä på mig idag... Jag har lyckats äta pyttelite aprikoskräm också.
Som det kanske framgår så mår jag inte helt hundra idag, magen protesterar. Så enormt mycket. Dessutom kommer en strid ström av blod från min näsa. Alltså, en dålig dag.



Extreme Moive


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är det nån mer som har sett på Extreme Movie? Ungefär som American Pie, fast lite värre eller mest bara pinsam! Haha men oj så bra den filmen är. Sitter bara och skrattar. Men ett gott skratt blir ett bra avslut på den här lördagskvällen.



Men hallå!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Mår som jag förtjänar idag, lite sådär halvslö. Fick en släng av huvudvärk på eftermiddagen men annars har det inte varit så farligt idag.
Gårkvällen var super! Middag hos Linda, köttgryta och sen pannacotta till efterrätt, och sen var det dags att bege sig till wärsan. Det går inte beskriva med ord hur kul det var! Men tack alla som på något sätt bidrog till en trevlig kväll!

Nu är jag tillbaka i stan och ska diska (!), eftersom att jag inte hann göra det igår. Men nu när jag har basarstolen här så kan jag spela musik och då går det ingen nöd på mig.

Jag ska bjuda på en bild från igår också, faktiskt den enda dessutom tror jag. Nån som kan gissa vad jag har druckit?



Bara så att ni vet


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jaaha. Johan skulle (kanske) komma och hämta mig, men det ser ut som att jag måste gå. En liten miss i planeringen. Ska duscha hos Johan och göra mig i ordning inför ikväll, innan vi åker till Bjurholm.
Men nu måste jag alltså stressa lite om jag ska hinna allt, det tar ju ändå en halvtimme att gå dit... Bäst att kila då!

Ha en trevlig fredagskväll allesammans!


FREDAG!!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag tagit helg. Har haft kemilabb nu på förmiddagen, syra/baser. Faktiskt en riktigt kul labb, när man får se hur olika ämnen ändrar färg om man häller i tex saltsyra.

Nu ska jag i alla fall diska och sen äta nått. Eller så äter jag och diskar sen, kul att veta va? Men ikväll, det är då allt händer! Oh allt händer i Bjurholm! Det blir middag hos Linda och sen bär det av mot wärdshuset. The Refreshments och Riff Raff Ruff kommer att stå för en toppenkväll (förhoppningsvis)! Hur galet bra är inte det?? Får se hur pigg man är i morrn...

Juste, bowlingen igår var som förväntat - kuuul! Jag kom typ 2:a, 3:a och sist haha... Men man kan ju inte vara bäst alla gånger, eller hur? Jag håller på att bli förkyld igen också. Har varit täppt i näsan länge men nu börjar jag bli sådär snortät (får man skriva så?) plus att jag svettas och fryser om vart annat. Hmm?




?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Why?



Pyttelite


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Snart blir det bowling! Happy Face! Det är bara två timmar kvar, och jag är supertaggad haha.


Nu säger jag godnatt!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Johan kom för snart två timmar sen med min fotölj. Efter lite funderationer över två plastbitar så fick vi äntligen ihop den och nu slipper jag sitta på kuddar på golvet! Har sett på Big Brother, sen lite South Park och nu är det Jackass.

Under den senaste veckan måste jag ha lidit av vätskebrist eller nått, men jag har ändå druckit mer än normalt. Är kruttorr i munnen och läpparna håller på att flagna sönder... Bara nu sen klockan nio ikväll så har jag druckit en liter juice, lika mycket vatten och lite mjölk. Vad är felet??
Gissa om jag får springa på toa femtioelva gånger om nätterna?! Och den där stegen till sängen...


Min kväll


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En rätt så härlig kväll. Lite film först, såg Dreamgirls. Länge sen sist jag såg hela filmen! Sen lite pyssel som bestod av klippa i färgglada papper och limma fast på en kartong, som ska agera låda till massa småsaker. Efter blev det en hårinpackning, medans jag tittade på 16 and pregnant och nu är det ansiktsmask som gäller. Lägger en patiants också och på bordet står ett stooort vaniljljus. Helt perfekt. Fattas bara middag nu då. Blev en sen lunch så jag har inte orkat äta nån middag än, men ska kolla nu vad som finns. Lär nog sluta med en skål havregrynsgröt. Mums!



Snart sova...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Usch, jag har frossa... Det är inte kallt här, men jag fryser ändå. Sitter inlindad under två filtar och ser på Jackass. Måste ta ut linserna också, dom har snart torkat fast. Ja, jisses vilka problem man kan ha ibland. Nu ringer Johan och vill in, bästa jag går och öppnar.



Färdig!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Som rubriken lyder så är jag nu färdig, så gott som. Alla kläder är i garderoben, all disk är diskad och alla småprylar har fått sin plats. Så himla skönt! Har grejat i på här sen halv fyra eller nått sånt. Fast en paus på en timme ungefär när jag var på promenad med Jesper. En välförkänt promenad tycker jag.

Nu ska jag sätta mig i min provisoriska soffa (kuddar på golvet) och se på Big Brother och äta lite glass.
Måste säga att jag inte riktigt tycker att årets BB är lika bra som tidigare...hittills.



Okej, det var lite kallt ute.
Och på hemvägen från promenaden
så hade jag blivit tvärgammal...




11-02-22


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är det bara att börja städa upp här. Allt ligger på bordet och golvet... Måste hitta plats för allt och sen är det bara att börja diska. Önska mig lycka till!



Lyxigt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ser på Lyxfällan som börjar nu på trean. Snart ska jag städa lite här, sen ska jag nog till Johan. Ser så ut i alla fall.
Förresten, nu är det slut på alla labbrapportrapportskrivningar för den här perioden! Huuuur skönt som helst..!


Söndagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu tror jag att jag är klar. Har packat ihop alla småsaker som man måste ha när man inte längre bor hemma. Ni vet, favoritböckerna och filmerna, morgontofflorna och spargrisen. Allt sånt småkraffs.
Men nu får det räcka, det rymms inte hur mycket som helst...

Ska snart gå över till grannarna och få fika, sen hoppas jag att Johan kommer nån gång så vi kan åka tillbaka till Umeå. I morrn väntar fysiklabb och sen att skriva klart kemilapprapporten. Otaggat se nanting.



Jay-Z/Linkin Park - Numb/Encore


Musik Kommentera inlägget
Kvällens låtval:



Min lördag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vad gör alla en lördag som denna? Själv har jag varit till Bjurholm, och köpt sånt som man inte kan hitta i stan. Typ en väska för 45 kr.

Resten av dagen har jag försökt få nån ordning på mitt rum och det ser ut som att jag kommer att lyckas!


Home


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hemma. Säga vad man vill, men hemma är nog alltid bäst.

Fick nu ikväll se, med egna ögon, resterna av huset som brann i måndags. Det finns verkligen ingenting kvar. Alltihopa är bara tragiskt.

Har mest bara sett på tv sen jag kom hem. På spåret och Skavlan (Skvalan som jag säger...). Tv-mys med lite glass och en varm filt. Underbart!

I morrn väntar städning av mitt rum. Tänkte att ni kunde påminna mig att börja nån gång, annars händer det väl aldrig...

Nu ska jag se Unstoppable klart och sen ska jag nog se Schindler's List. Har sett båda filmerna tidigare, men dom tåls att se igen!


Hallåj!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Stress! Har nyss kommit tillbaka från universitetet och kemilabben. Men nu måste jag plocka ihop lite saker, göra nån mat, äta och sen springa iväg till bussen.

Dags att börja tror jag!


Sovdags kanske?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu säger jag good natt! Sovmorgon i morrn också, skönt!



Bilder


Close up Kommentera inlägget
Lite onödiga bilder... Jag bju.










Måste berätta!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag ville alltid ha en loftsäng när jag var liten, och nu vet jag varför. Jag tror det är den bekvämaste sängen jag nånsin har sovit i!!

Det var bara det jag ville säga, nu väntar kemi!


Sov gott nu!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Första natten i det nya tillhållet. Det enda problemet var bara hur vi skulle lyckas bädda loftsängen. Lite jobbigare än en vanlig säng, men det gick!

Nu säger jag god natt och hoppas på att jag inte kommer att börja lida av höjdskräck...



C702


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Min telefon är ett steg närmare döden nu! Högtalaren pajade idag, halft. Den funkar nu i alla fall... Mamma ringde och inte tänkte jag på att jag inte hörde ringsignalen (mobilen låg på bordet så jag såg att hon ringde), men när jag svarade så höre jag ingenting. Jag la på och mamma ringde igen. Det var då jag upptäckte det hemska!

Det blir dyrt det här... Hoppas att telefonen klarar ett litet tag till i alla fall. Den har ju ändå varit med i snart tre år.



Nån som funderar på vad som händer med vår mat?


Emma funderar Kommentera inlägget
Såg på ett program igår kväll, Food, Inc., om den amerikanska livsmedelindustrin, och jag ska säga att jag är rent äcklad.

Korna matas med majs, istället för gräs, för att dom ska bli fetare, dock tål dom inte majs och därför bildas bakterien E. Coli 0157:H7. Bakterien har tagit några människors liv, efter att dom har ätit hamburgare och liknande, men företagen gör inte något åt det. Dom hittar på ursäkter, allt annat än att det är majsen som är orsaken till bakterierna.

I programmet visades ett litet slakteri, som inte hade till avsikt att bli störst på marknaden, utan dom ville bara att djuren skulle behandlas värdigt och att köttet inte skulle vara smittat med bakterier. Dom höll till utomhus när dom slaktade och livsmedelsverket menade att det inte alls var bra, det var för orent. Men saningen var att dom stora "rena" slakterierna hade 27 gånger mer bakterier i sina produkter en det lilla slakteriet...

I USA är priserna på mat lite underliga. Många fattiga har inte råd att köpa nyttig mat, för den är svindyr. Istället är snabbmat, läsk och godis mycket billigare. Ett exempel i programet var att man kunde få två stycken läsk till samma pris som en grönsak. Hur smart är det egentligen? Kanske inte så konstigt att fettman och diabetes ökar och risken att få till exempel E. Coli 0157:H7-bakterien finns där. Det kanske är dags att ändra lite på priserna? I alla fall försöka.

Att jobba på ett slakteri i USA idag är det sämsta jobb man kan ha. I en fabrik fick man se hur personalens arbetsförhållanden var. Några jämförde det med att personalen hade det lika bra (dåligt) som grisarna som skulle slaktas.
Cheferna, eller vad man nu ska kalla dom, menade att grisarna ändå ska dö så då spelar det ingen roll, i princip det samma gällde för personalen. Dålig lön och stor risk för bestående men, utan chans att kunna sluta, med risk att inte kunna överleva vardagen.

Det är hemsk att världen ser ut som den gör idag och dessutom var allt det här från USA. Det hade på nått sätt varit lättare att förstå om det var från ett u-land.
Jag hoppas att köttet på den svenska marknaden inte innehåller lika mycket bakterier och att djuren behandlas på ett värdigare sätt, självklart personalen också.




En frusen Emma


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så förbaskat kallt det var idag då. Och jag som inte hittade min mössa idag... Det var kallt att gå kan jag säga. Trodde ett tag att mina öron skulle falla av, mina älskade öron... Men jag hade tur, dom sitter kvar! Än.

Ikväll är det vattengympa som gäller också. Hoppas att ingen ser mitt snygga blåmärke bara... Men det ska bli skönt att få simma runt lite!


Tummen upp


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Trassel. Ett ord: AWESOME! Haha den var väldigt rolig och den lilla kamelonten är min favorit.
Tummen upp för Trassel!



Trassel


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blir ett biobesök ikväll och det är Trassel som ska visas på den vita duken.
Jag vet inte vad jag tycker om den filmen (nu, innan jag har sett den). Jag tror den är bra, men samtidigt så tror jag att den är urkass, fast jag hoppas ju på det bästa. Såklart.



Storbrand


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Usch, branden i centrala Bjurholm var/är inte liten. Dessutom befaras det att en person fortfarande finns kvar i huset. Jag hoppas verkligen att allt slutar väl.

Bilder från Linda (länk) och VK (länk)

http://3.bp.blogspot.com/--fzP4Cx5QDI/TVkYg04U0pI/AAAAAAAAAgk/o-jJR918Oy0/s1600/14022011096.jpg


Hela staden står i lågor


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hörde att det står flammor i Bjurholm. I alla fall i ett hus, mittemot ICA. Och nu är det säkert nån som funderar varför jag ens orkar skriva det, men Bjurholm är så pass litet att det brinner nånstans typ max en gång per år.

Vilken bra start på alla hjärtans-dag för dom som bor där...

Förresten, gissa vad jag ser på tv? Byggare Bob. Jag kan ju skylla på att det var Mysteriet på Greveholm innan och nu orkar jag inte byta kanal. Lata jag.


Bara så att ni vet!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Satt och kollade på 90210 och upptäckte att jag har en likadan tröja som nedan, fast svart! Haha x)



Ni kan andas ut


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag är inte död, om det var nån som trodde det... Idag har jag varit i mitt nya tillhåll och fixat lite. Mamma och pappa stökade mest, jag satt och tittade och hade huvudvärk (igen!!).

Nu ser jag på Time Out på 4:an och sen är det Wallander - Kuriren som väntar. Dessutom behöver jag inte känna nån panik ikväll över att jag måste somna i tid, jag är nämligen ledig i morrn! Jippie!




LG Hockey Games


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Detta är vad jag gör just nu. Sverige leder mot Ryssland med 4-0 efter första perioden!



God Morgon


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Härligt att få sova i sin egen säng och dessutom få lite sovmorgon. Hittills har jag bara hunnit äta frukost, ändå har jag varit vaken i över en timme.
Måste duscha strax också. I alla fall innan vi ska gå till farmor.

En lugn dag i Agnäs.


Ett hej från Sveriges minsta kommun!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter hemma i soffan och ser på tv, USA:s hårdaste fängelser på NatGeoChannel. Faktiskt rätt så bra. Faktum är att det mesta på den där kanalen är sevärt! Nån som har läst tidningen NatGeo?? Samma sak, fast på tv! Love it!

Snart ska jag och Johan åka till Bjurholm och hämta brorsan som är ute och ränn... Han får snart ta och ringa för jag vill sova, är duktigt trött.

Allt för denna gången!



Helg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Efter några timmar i kemilabbet så är det nu äntligen helg! Snart åker jag och Johan till Agnäs och stannar där till i morrn. Tacobuffé ikväll på wärdshuset och i morrn blir det smörgåstårta hos farmor. Farbror Kenneth fyller år och blir gammgubbe! Men grattis till han!


Ibland är det bra att vara mobil


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ibland älskar jag verkligen mitt mobila bredband! Om man tittar på serier på Surf The Channel så kan man bara titta 72 minuter varje dag. Men då drar jag en fuling! Kopplar ifrån bredbandet och på igen, sen är det bara att fortsätta titta i 72 minuter till.
Så har jag gjort typ hela den här dagen (av min vakna tid...) och det är så jäkla praktiskt haha!



Zumba


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hahahaha säger jag bara! Zumba... Det var rätt så kul, kommer nog att prova på det igen. Men det här med konstiga rörelser är svårt för min hjärna att hänga med på. Typ svänga med armarna på nått konstigt sätt och samtidigt trampa med fötterna i nån fin rörelse - min hjärna kortsluter.
Jag antar att man lär sig med tiden, men jag måste ha sett rolig ut idag haha...

Nu ska jag se på lite tv och kurera min huvudvärk som sakta men säkert kommer tillbaka. Suck.



1337


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Snart dags att pallra sig iväg till IKSU. Men jag har tur, Johan ska köra mig dit. Och nu sitter han och surrar om lastbilar och skog.


Sjukling idag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vilken härlig dag... Vaknade i morse, med huvudvärk. Jag har alltså varit hemma idag och vridigt mig runt i sängen och försökt sova. Jag har dock inte lyckats så bra, men lite bättre känns det i alla fall. Hoppas bara jag är bättre innan ikväll så jag kan fara på IKSU.

Men hur som helst, nu har jag tagit mig upp i sittande ställning. Alltid ett plus. Försöker även få i mig lite "frukost", fruktsallad. Blir väl att trycka i sig en alvedon till också antar jag...



Fruktsallad


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Se så mumsigt!!


Smile


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är Family Guy nu på 6:an om nån ville veta!

Det känns som om jag inte har gjort nån nytta idag, måste hitta på nått snart. Har bara suttit, lyssnat och skrivit hittills. Dags att göra nått annat. Så fort jag har ätit nått så ska jag gå ut på en promenad. Kanske blir lite piggare då?

Det blev ju ingen fruktsallad i går så jag får göra en i kväll istället.



Nu då?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tryck F5 om ni känner för det!

Nu är det så här, alla som vill läsa min blogg bör använda Firefox som webbläsare. Nä men det är så jäkla stört allt det här. Beroende på vilken webbläsare man använder så ser sidan annorlunda ut. Nu är det som det är, dags för lunch!


Morning


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Måste skynda mig nu, ska strax gå till universitetet. Dock hade jag gärna sovit några timmar till...


Sweet Dreams


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nä, det är nog dags att säga god natt nu. Johan ligger redan och snarkar, men själv känner jag mig egentligen inte så trött. Måste nog försöka att sova ändå. Vi säger väl så då och ser fram emot en ny dag med nya möjligheter.



I´m back


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Kläder, kläder, kläder... Hur ser alla ut idag? Tänkte bara, det kan ju vara kul att veta. Själv har jag på mig min favorittröja (som jag införskaffade förra veckan för 60 kr) och mina favoritbrallor. Favoritdag idag eller?

Förresten, jag hittade tillbaka efter promenaden. Tog typ två timmar innan jag var tillbaka igen. Handlade lite på ICA när jag lix var där. Bananer, äpplen, clementiner och annanas, det vankas fruktsallad!

Maggan ringde när jag kom hem och undrade om jag skulle med till IKSU och gå på Zumba. Skulle vara kul att pröva, men idag var det lite ont om tid så jag ska följa med på torsdag i stället. Ska bli kul!

Och juste, kan ni se min header? Tacksam för svar.



I´ll be back


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nyss hemkommen och nu ska jag ge mig ut på en promenad. Ända bort till Ålidhems Centrum hade jag tänkt mig. Lär ju ta sin lilla tid att gå dit och sen tillbaka, men just nu har jag all tid i världen. Vi får se om jag nånsin kommer tillbaka, alltså om jag nånsin hittar tillbaka. Mitt lokalsinne är ingenting att hurra över.


Bild från google