Nu är jag trött på det här


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Eftersom att min header fick för sig att den skulle försvinna så har jag nu en liten tillfällig sak.
Samtidigt som jag ser på hockey (SAIK vinner) så håller jag på att fixa här med bloggen. På nått sätt så ska jag få det här att funka, det ska gå. Om jag så ska sitta hela natten.


A moment like this


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Johan kommer snart hit, tror jag. Kanske blir en prommenad till då? Det är ju liksom rena sommarvärmen ute, nästan då. Min termometer visar ju hela 12 grader. I solen. Mot väggen...

Igår köpte jag hårfärg till att göra slingor, nu är jag trött på att det bara ska vara orange-brun-aktig färg på min skalle. Vet dock inte om jag vågar göra slingorna själv, jag har ju aldrig gjort sånt. Det har alltid varit mamma eller Linda som hjälpt mig. Kanske ska vänta tills jag är i Bjurholm innan jag gör nått? Man vet aldrig hur det kan sluta annars.



It's my life


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag varit duktig. Först en timmes prommenad, sen en timme på gymmet och efter det 20 minuters prommenad hem. Nu är jag less i benen.
Nu ska jag sitta och se på Veronica Mars och äta en morot.


Müsli!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är min müsli färdig! Längtar tills i morrn när jag får äta lite!



Ännu en kväll i mitt liv


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Fick våfflor hos Johan ikväll! Jag kunde ju inte tacka nej, vem tycker inte om våfflor? Nu är jag hur trött som helst, men ska ändå hålla mig vaken ett tag till. Måste ju se BB! Innan det börjar ska jag göra lite müsli, alltså blanda ihop massa flingor, havregryn och russin! Jag blev för snål för att köpa müsli..!



Prommis


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har nyss kommit hem igen efter en liten promenad. Eller liten och liten, jag var ute i nästan tre timmar. Men skönt var det. Jag har även börjat använda mina "schackskor", gul- och svartrutiga. Men jag får galet ont i fötterna, eftersom jag inte har använt dom på ett halvår. Det går nog snart över, hoppas jag...
Nu har jag ju dessutom helg och hur bra är inte det? Jag ska passa på att vara ute så mycket som möjligt i helgen och njuta av solen, innan den blir alldelens för varm.



Nu: soffan.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Johan var här tidigare och åt middag. När han skulle åka så passade jag på att åka med till gymmet. Det enda jag hatar med att vara på gymmet är att det är så förbannat tråkigt. Jag brukar ofta vara less efter ca. 20 min, men jag kämpar vidare. Alltså jag är inte less pga träningen utan av att det bara är långtråkigt.
Men idag hade jag en ganska bra lösning: ljudbok. Jag är egentligen ingen fantast av ljudböcker eftersom att jag glömmer bort att lyssna när jag har tryckt på play, men när man är på gymmet är det perfekt! Just nu lyssnar jag på Vredens Tid av Stefan Tegenfalk och jag kan verkligen rekommendera den!

Nu då? Nu är det soffan som gäller. Matchen mellan Skellefteå och Luleå visas på tv4 Sport och den kan jag inte missa, det går bara inte. Dock missade jag lite i början... Men jag hann precis se 1-0 målet som SAIK gjorde! *Happyface*



Huvudvärk som huvudvärk?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När man kan känna skillnad på huvudvärk och huvudvärk, har man inte haft huvudvärk lite för ofta då?
I alla fall så vaknade jag i morse av världens spänningshuvudvärk- jag har nog spänt och bitit ihop käkarna hela natten. Som ni kanske kan förstå så orkade jag inte kliva upp. Jag frågade Johan till och med om jag kunde få huvudet amputerat haha!

Nu har jag varit vaken ett tag, men värken är fortfarande kvar. Dock inte lika jobbig som tidigare. Jag tänkte trotsa mitt huvud och äta lite, sen gå ner på stan för att bli fattig. Alltså köpa kemi- och matteboken. Överlever jag?


En gammal skoter, eller två?


Motor Kommentera inlägget
Bilder från lördagen.




Förkortningar?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Lärare brukar ju ha en förmåga att göra en del förkortningar här och där, när dom skriver på tavlan, och det är ju inte alltid som man förstår vad dom betyder. Min lärare i kemi tar ändå hem priset. Ungefär vart tredje ord är en förkortning (skämtar inte). Ibland måste man sitta och klura lite över vad det ska stå. Men det är ganska kul att sitta och klura, då håller man sig vaken! För vem orkar hålla koncentrationen uppe under en nästan tre timmar lång genomgång, egentligen..?

Nu är jag i alla fall hemma. Ska snart göra en kycklingsallad, men först måste jag vila lite. Jag hatar när det är så varmt i klassrummet, det är rent jobbigt.


Ny period


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har period fyra börjat, vilket betyder 10 veckor med Matte E och Kemi B. Mitt nya schema gillar jag också, halvdag på tisdagar, onsdagar och torsdagar och ledig på fredagar.
I eftermiddag eller i morrn måste jag ner på stan och skaffa dom nya böckerna, det kommer bli en dyr resa, usch... Min bokhög blir bara högre och högre.

Nu är jag bara hemma på lunch och klockan ett börjar kemikursen. Måste bara klura ut vad jag ska äta till lunch nu först...


Det går runt och runt igen!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Veteranskoter-rally! Att det kan vara så roligt att stå och titta på ett gäng gamla skotrar som kör runt, runt, runt, i fyra timmar! Vi var dock där i bara två och en halv timme. Det fanns många olika konstiga byggen och vissa gick bättre än andra. Det blev även en hel del bilder och filmer, som jag nu ska kolla igenom... Men först: fika!


Nu är det verkligen helg!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Snart ska jag och min bror åka in till Bjur och spela lite PS3 hos Patrik. Det blir überbraa.
Och jag som sa att det skulle bli en lugn helg det hära, men jag hade fel. I morrn bär det av nånstans (kom inte ihåg vars), med broder, pappa och farbror, och titta på skoter-folkrace. Låter spännande va? Om inte annat så låter det som nått som bara händer här i norr haha!

Och förresten, nu när jag ligger här i min säng och tittar ut genom fönstret så ser jag massa tallar och skymtar en solnedgång. Ingen snö i träden... Det gav mig lite vårkänslor faktiskt. Men snön måste, måste, ligga kvar till påsk. Annars är inte jag med.

Usch vad jag gäspar... Jag är sådär lagomt trött, men än får jag inte sova.



Våffeldagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag är det våfflor som gäller! Det är ju ett mindre lagbrott om man inte äter våfflor idag. Jag har tagit med mig massor av hjortron hem som vi ska ha till maten, mumsigt! Jag älskar hjortron och jag älskar våfflor (mjuka, inte frasiga), kan det bil bättre? Nä, precis.

Jag är, som ni kanske har förstått, hemma i Agnäs nu och tar det bara lugnt. Får se vad helgen har att bjuda på, bra väder hoppas jag.


Bild från google


Bolibomba-Jonas


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Åhhh! Jag ser lite på barnkanalen, enda kanalen som går att se på så här tidigt, och nu är det Jonas som är programledare! Han och Pipen kommer man ju ihåg sen man var liten. Jag trodde inte att han var kvar, men oh så glad jag blev nu! Jonas var ju min favorit i Bolibompa-gänget när jag var liten, säkert för att han hade Pipen haha.



Earth Hour


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är det nån mer än jag som ska släcka lampan på lördagskvällen? Ni vet den här grejen med Earth Hour? Klockan 20.30 ska lamporna släckas. Jag tycker det är riktigt fränt att det verkligen är så många som faktiskt släcker ner, hela städer som små enkla hushåll.
Har nån sett den nya ICA-reklamen också? Det handlar också om Earth Hour, riktigt smart av dom tycker jag. Om ni inte har sett den så kommer den här nedan!



Matschema?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det regnar, snöar och stormar utanför mitt fönster. Vilket härligt väder! Hela den här dagen har gått som i dvala bara, jag vet inte vad som har hänt idag, jag vet bara att tiden har vandrat. Kan det bero på vädret?

Jag har i alla fall bestämt mig nu för att göra ett matschema (lunch och middag), börjar nästa vecka. Jag är ju urkass på att äta just nu, så jag måste ju ordna upp det här på nått sätt. Kom gärna med förslag på mat som inte är alltför avancerat att göra!



Jackass 3D


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag sett på Jackass 3D (utan D). Såg den hos Johan och käkade lite nudlar, vilken kombo haha! Nä men filmen var lika awesome som dom tidigare, lika ofattbara. Hur kan dom utsätta sig för allt det där? Nog för att dom säkert får en hel del in på kontot...

Jackass 3D movie review



Onsdag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Solen försvann?  Det snöar lite smått också.

Jag fördriver tiden genom att titta på Och så kom Polly. Och där tog det tvärstopp. Min fantasi försvann lika fort som solen gjorde, jag vet inte vad jag ska skriva??

Och nu ringde Johan, jag ska tydligen följa med han så jag måste rusa.


Jag är lite irriterad tror jag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hatar alla dessa människor som går runt nere på stan och försöker fånga andra personer och prata om deras verksamhet eller gud vet vad. Visst är det bra att dom berättar vad allt är, exempelvis Rädda Barnen, men hur många är intresserade av att lyssna när dom shoppar loss? Egentligen?
Idag var dom fler än vanligt från Rädda Barnen (tror jag att det var?). Jag räknade till fem grabbar som sprang runt med sina pärmar. Jag vet inte hur många omvägar jag tog för att slippa undan. Eller hur många gånger som jag låtsades prata i telefonen. Men ändå blev jag haffad av en, när jag låtsades prata i telefon. Såg han inte att jag pratade (?!) i telefon eller? Varför ska dom prata med mig hela tiden för? Jag vill inte!! Jag ska sluta gå ner på stan, jag får skicka nån som får gå mina ärenden...

En ganska osamanhängande text..?

Såg också att Bingolotto-Micke har fått en ny plats att hålla till på. Vid konsum i MVG. Ganska mycket sämre läge egentligen tror jag. Eller..? Det går ju fler gamla tanter och handlar på konsum kanske?


Dax att bege sig ut!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag ge mig ut på en promenad i det blåsiga men soliga vädret. Och på tal om sol, jag måste införskaffa ny solskyddssmörja. Jag har bestämmt mig för att i år jag ska jag var duktig och inte glömma smörja in mig, jag vill verkligen inte ha ännu en till bonnbränna. Ränderna från två år tillbaka syns fortfarande, blöööhöh..!
Jag funderar också på om jag ska köpa hårfärg till att göra slingor... Får se om jag kan bestämma mig idag, eller om det tar 14 år till.




Blåsväder


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Kan det blåsa mindre tack?! Snart flyger väl en hjälplös liten pudel förbi fönstret också. Jag är evigt less på blåsten, som för övrigt verkar förfölja mig.

Den här dagen ska jag ägna mig åt en del plugg, men jag är inte alls speciellt taggad... Längtar tills den här veckan är slut!!



Tidningshögen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag kännde mig helt plötsligt jättegammal... Igår när jag var hemma så plockade jag på mig en hög med tidningar som jag tog med mig till stan. Allas, Allers, Hemmets veckotidning och Illustrerad Vetenskap. Ingen Kalle Anka..! Eller jo, högen som jag fick i julklapp^^

Jag tänkte i alla fall ta mig en tidning, IllVet, och lägga mig i sängen och läsa innan ögonlocken ska stängas. Klockan börjar visa den tiden på dygnet nu...

























Lite småsaker bara


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har storhandlat på Lagerhaus idag. Tog mig en promenad ner på stan idag vid tre. Kollade in massa fina saker. Men det blev alltså bara några saker från Lagerhaus, fattig student som man är.
Jag har alltid velat ha såndär sockerströare och salt- och pepparkar, nu har jag det! Plus en pastaslev. Plus två stycken dörrhängare. Och en svart, rund bordstablett. Jag är nöjd! Nu behöver jag bara skaffa peppar att fylla pepparkaret med.





Jag har inte blåst bort!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Alla har haft en trevlig helg hoppas jag? Jag har det i alla fall, även om det var nästan snöstorm större delen av helgen. Men nu är jag hemma och måste hårdplugga. Tenta på onsdag och fredag och jag ser verkligen inte framemot dom på dagarna... Usch, men det är bara att sätta igång.

Måste packa upp från väskorna också, hur kul är det då?


Fredag den 18 mars 2011


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tänkte bara meddela att jag är i Agnäs just nu, dock inte så länge till, och det här är sista inlägget för idag, den här helgen och den här veckan (kanske, men troligast är det så). Ni kan alltså hitta på roligare saker än att kolla in här, typ åka skidor, tvätta fönster, storstäda i garderoben eller varför inte fara ut på en liten utflykt? Sen vet jag att det finns dom som jobbar också (eller har inskolning, hoppas det är kul kusin!), och ni får ha det så trevligt ni också.
Nu ska jag i alla fall äta lite och sen börjar det roliga för mig! Trevlig helg allesammans!



Klockan är snart 12..!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har suttit halva natten och hela morgonen och pluggat fysik och kemi. Det är ju tenta nästa vecka, så det vore ju bra om jag kunde lite i alla fall.

Ikväll ska jag och Johan åka till Agnäs. Först var det tänk att vi skulle åka lite i Agnäsbacken, men det hinns inte med. Vi kommer inte att ta oss iväg från stan förns vid sju för Johan måste ta hand om stackars Tikko som har träningsvärk. Stackars hund.

Men det blir i alla fall lite utförsåkning i helgen, nån annanstans! Jag hoppas på att det blir superbra väder, då är jag nöjd!


Petter Northug


Emma funderar Kommentera inlägget
Såg på reprisen av Skavlan igår kväll. Zappade bara förbi och såg att Petter Northug var med så jag var tvungen att kolla. Jag har alltid föreställt mig Northug som en jäkla robot som är helt känslokall och klarar vad som helst. Men han är ju faktiskt mänsklig, insåg jag. Dessutom var han riktigt rolig, i alla fall hos Skavlan. Det var väl egentligen bara det som jag ville säga, alla måste ju veta att Petter Northug är mänsklig han också.





Vår? Eller hur var det nu?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När är det vår för er? Kanske när första plusgraderna börjar komma? För mig är det vår när jag börjar använda min "vår/höst"-jacka. Jag tror den är fem år gammal, men den är lika fin som när den var ny (förutom att ena fickan håller på att lossna). Mamma köpte den på ICA Maxi, men första åren tyckte jag inte alls om jackan. Det var först där nån gång under tvåan på gymnasiet som jag plockade fram den på riktigt.
Alltså, för mig är det vår när jag börjar anvädna jackan. Jag har inte börjat göra det än så min slutsatts är att det inte är vår än! Punkt.

Haha när jag kollar på bilderna så ser jackan inte alls lika fin ut som när den var ny... Den har visst blivit lite blek och nött på sina ställen.



Helt ovärt att veta, men det får ni stå ut med.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är det bara jag, eller har mitt hår en liten gnutta röd/orange ton? I vissa ljus blir det väldigt brun-guld-orange-aktigt och det irriterar mig. Det var fyra år sen som jag färgade mitt hår med nån röd nyans och sen dess har jag dessutom hunnit bleka det också, färgen borde vara borta. Eller har jag en röd ton i grunden redan?? Jag minns ju hur Tessan kallade min fina kaluffs förr för en lejonman haha! Hur som haver, jag vill göra blonda slingor. Eller nått... Men jag får nog fortsätta fundera över denna röda nyans som ser ut att existera i mitt hår. Konstigt.




Nya glajjor


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag är en liten slarvmaja ibland. Mina solglasögon är borta, men jag tror att dom är nånstans hemma i Agnäs. Fast jag sökte som en liten galning sist jag var hemma så hittade jag dom inte... Idag bestämde jag mig för att köpa nya, om jag hittde några. Till min stora förvåning så hittade jag faktiskt ett par, dock inte lika fina som mina gamla, men dom duger och prislappen låg på 59 kr. Hittar jag mina andra så har jag ju två.



I morse bestämde jag mig för att ta ett par nya leggings. Okej att stickade strumbyxor/leggings brukar vara supersmala, men dessa tog ändå priset. Jag vet inte hur mycket jag skrattade när jag tog fram dom, var tvungen att jämföra med min arm... Det är ju tur att dom är ganska töjbara.



Kultsjön


Vinter Kommentera inlägget
Okej här kommer en hög med bilder från helgen i Saxnäs, med Johan, Adam och Mimmi. En varning också: klädstilen inomhus var långkalsonger och nån snygg tröja...



Har ni saknat mig?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är faktiskt skönt att vara hemma igen, även om det har varit en superhelg. Vi kom hem igårkväll vid tio ungefär. Hela helgen kan man sammanfatta med skoter, bob/skrana, bastu, badtunna och cider. Visst går det att förstå att det har varit en rätt så bra helg?

Är det bara jag som tycker det är hur skönt som helst att komma bort ibland? Byta ut toan till ett utedass och inget rinnande vatten. Ingen tv över en helg och sitta i en badtunna och titta upp mot en stjärnklar himmel.

Bilder från helgen kommer senare, just nu måste jag ta hand om allt som jag inte hann göra förra veckan. Typ vattna blomorna...


Wiiihoo


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Fullt upp i veckan har det varit! Det har inte ens funnits tid till att diska.
Idag ska vi fixa maten för i morrn, storhandla, packa, packa in i bilen och sen ÅKA! Hela den här dagen blir ganska stressig, ända tills jag sitter där i bilen...
Måste fortsätta nu, får se om jag hinner skriva nått mer här idag annars är jag tillbaka på måndag!


Dagen är slut!

Nu tänkte jag sätta mig framför tv:n och sen sitta där ett tag innan det är dags att sova. Hela den här dagen har jag bara åkt runt, lyssnat på folk, kommit med några smarta idéer och planerat. Helgens resa är alltså planerad och klar nu, i alla fall inköpslistan. Mat i mängder, men sen är det ju fyra ungdomar som ska fara också.
Vars ska vi fara då? Saxnäs, Kultsjön för att vara exakt. Stugan ligger ju på en ö så...


God Dag!

Gårkvällen blev mycket trevlig och mycket rattande (mario kart höhö). Men sammanfattningsvis så räcker det med att säga att jag inte riktigt kände för att gå till universitetet i morse...

Idag ska jag följa med Johan, och kanske Adam, och äta på Terminalbaren. Riktig mat! Sen tror jag att vi ska ner på stan en sväng, hoppas jag... Dessutom ska jag göra semla ikväll. Hann ju inte få mig nån semla alls igår, lite ledsen över det är jag faktiskt.


Lemmen i hela kroppen!

Hemma igen från skoterturen och nu har jag ont precis överallt. Men det var riktigt härligt att få vara ute och åka lite, även om det bara blev en tur till Vännäs och tillbaka.
Nu har jag hunnit duscha och äta lite och snart är det dags att bege sig till Ida. Jag hoppas på en mycket trevlig kväll!



Tisdag

Nu ska vi, Johan och jag, bege oss ut på en liten skotertur. Får se var vi hamnar.
Dock måste jag vara tillbaka vid fyra så jag hinner göra allt som ska göras innan jag ska kila iväg till Ida ikväll vid åtta. Ser ut att bli en bra dag det här!


Three Days Grace


Musik Kommentera inlägget



Första måndagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Första måndagen i ett nytt kvartal. Klockan 15.00 var det mycket oljud här i stan. Varningsystemet testades, men jag måste säga att dom snålar lite här i Umeå. I Vännäs ljuder signalerna i närmare en kvart, men här var det slut på fyra minuter och då hördes signalen här uppe vid NUS två gånger. Okej, jag ska erkänna att jag faktiskt tycker att det är lite kul när man hör dom där signalerna (bara när dom testas!!!) och faktiskt vet varför dom tjuter, det är inte alla som vet!

Och för er som tycker det är konsitgt att det är ett nytt kvartal i mars så hittade jag svaret, för jag har också undrat. Första gången dom testade var i december, för några år sen, därav är den "underliga" räkningen. Lite oflyt av dom som kom på idéen tycker jag.


Min älskade Eee


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har sett på Solsidan och Time Out. Man kan ju inte göra annat än att skratta! Nu är det Wallander och jag undrar om inte Johan kommer snart? Jaa jag lär väl märka.

En som har hängt med i 1.5 år är min dator och jag har faktiskt varit riktigt nöjd med min s.k. mini-PC. Men den har sina brister, om man bortser från att det inte är en "värstingdator". Färgerna. Den ljuger så grymt mycket om färgerna. Många gråa partier försvinner helt in i den vita bakgrunden och färger som är superknalliga på andra datorer är riktigt matta på min.
Jag tänkte inte så mycket på det i början eftersom att jag i stort sett aldrig använde nån annan dator. Jag har ju med mig datorn överallt (datanörd?) så varför ska jag använda nån annan? Men nu händer det ibland att jag lånar Johans dator och upptäckte att färgerna på hans dator är, ja, knalligare.

Jag har försökt ändra färgerna på datorn, men det hjälpte nada och mer kan jag inte göra... Jag tycker inte om att den ljuger så pass mycket om färgerna som den gör. Det är inte kul för fem öre! Jag är ledsen...




Frusen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag hemma igen efter en liten skotertur. Traskar runt här i bara långkalsonger och tjocktröja och väntar på att maten ska bli klar så att jag kan sätta mig i soffan under en filt och äta varma nudlar. Det var väl allt just nu?


Återigen söndag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu sitter väl många och kollar på Vasaloppet? Jag springer till tv:n lite nu och då och kollar i alla fall. Måste göra mig i ordning, för snart ska vi fara till Umeå. Jag är en liten tidsoptimist, men bara ibland. Nu är det bäst att skynda på lite!


Gotthard


Musik Kommentera inlägget
Nu kommer det komma väldigt mycket musiktips. Inte alla på samma gång, men inte långt ifrån. Här kommer i alla fall två, med Gotthard, som är värda att ägna några minuter till!

Don't Let Me Down

 

Need To Believe

 



Alone


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är det bara jag som inte har nått nät till telefonen? Det har varit så hela dagen och jag börjar misstänka att jag är ensam om problemet...


Jag blåser bort..!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ja, lördag hela dagen då. Vad jag kan förstå i alla fall. Idag är det bara en sån sitta-hemma-och-ta-det-lungt-dag. Hur härligt som helst. Och behövligt. Men det betyder också att det inte händer så mycket.
Eller är det nån som vill veta att jag strax ska hänga ur tvättmaskinen? Nä, trodde väl det...

Men i morrn är det årsmöte i stan som ska besökas, sen ska jag tydligen ut på en skotertur. Det gillas! Det sista alltså.



Film

Tänkte se lite film nu, antingen Taxi 2 eller Mean Girls 2. Det lutar mer åt den första filmen. Den är så jäkla bra! Eller alla dom där Taxi-filmerna (1-4) är bra. Så fräna bilar och killen som är själva huvudpersonen (Daniel Morales, som spelas av Samy Naceri) är ju helcool! Plus att musiken är helt fantastisk. Jag rekomenderar att se filmerna i alla fall. Det måste vara Taxi-filmerna som håller till i Marseille och inte nån annan stans!!

 

 



Linser och frigolit

Nu har jag helg och minisportlov!
På kemin skulle vi blanda olika ämnen och se vad som hände osv. Ofta det händer nått om man blandar socker med en frigolit-bit? Nä, precis. Vi höll på att skratta ihjäl oss när vi såg att vi skulle blanda dom två. Tur att man kan ha roligt ibland också!

Jag måste också skriva om min nya linsvätska (ohh så spännande), men den är ju helgrym! Igårkväll var jag tvungen att akutköpa linsvätska eftersom att jag hade glömt ta med det till Johan. Min vanliga linsvätska köper jag hos optikern. Den kostar drygt 100 kr för 355 ml och hållbarheten är 3 månader, men efter tre månader så har jag typ hälften kvar (jag anväder ändå såklart)... Men i alla fall, den här nya köpte jag på apoteket, för 60 spänn, 240 ml och hållbarhet i 6 månader!! Dessutom är linskopparna supercoola, dom var väl största anledningen till att skriva det här...Och nu svider inte mina ögon längre när jag tar på mig linserna. Emma är glad nu! Ja, sen var det inte så mycket mer om det haha!




Äntligen fredag

Är det sommar eller? Det är i alla fall fem plusgrader och mer vatten än snö på gatorna. Dock är det som jag har sagt tidigare, skithalt. Jag gick från Johan i morse, normalt tar det 20 minuter. Men idag tog det närmare 40 minuter... Jag vet inte hur många gånger som jag höll på att halka omkull, eller blåsa omkull för den delen! Och som vanligt är den halkigaste vägen i stan precis utanför sjukhuset. Praktiskt!

Det blir ingen resa i helgen, åker hem istället. Måste ta med mig en tunnare jacka till stan sen, jag kan ju inte gå runt och svettas i mina vinterjackor som är nog varma när det är 15 minus... Jag tror att Johan ska köra mig till Bjurhom när jag slutar, han skulle visst ändå åt det hållet. Annars får jag ta bussen, inte värre än så.

Nu är det lite städning som väntar och sen är det dags att bege sig mot universitetet för min absolut sista labb den här perioden! Det betyder att jag är ledig måndagar och fredagar fram till v.12!


Crazy...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har suttit i säkert en timme nu och försökt logga in på arbetsförmedlingen. Grejen är att jag varken kan/kommer ihåg användarnamnet och lösenordet... Men nu har jag i alla fall skickat ett mejl så nån får hjälpa mig med det här, för jag blir ju galen!

Nu är det väl dags för lite middag också, kan jag tänka mig. Vet inte vad jag ska göra, lite potatismos och köttbullar kanske. Nä, det får bli havregrynsgröt!