Uppe före tuppen


Emma funderar Kommentera inlägget
Jag kan inte sova. Har såndär obehaglig känsla i benen. Känns ungefär som växtvärk. Det går alltså inte att ligga still, blir som rastlös i benen på nått sätt. Svårt att förklara. Så nu sitter jag här vid mitt lilla köksbord, lyssnar på Rix fm och kollar på lägenheter. Förvisso lägenheter som är bostadrätter och kostar multum, men det är alltid lika kul att se hur dom ser ut.

Nånting som jag stör mig på och inte förstår (säker min kära kusin också) är varför man i hela friden ska placera sifonen i duschen precis där man ska stå? Jag tycker absolut inte om att stå på dom. Okej om duschutrymmet inte är så stort, men när det liksom är rymligt och stort kunde man väl ha placerat sifonhelseket lite på sidan?
Det finns ju säkert en anledning att det är så, tillexempel att inte allt vatten ska rinna efter hela golvet, men ändå... Tänk på oss stackare som har sifonfobi (typ)!

Detta med placering av sifonen är typ det första jag kollar på bilderna av lägenheterna. Jag har nån sjuk störning helt enkelt. Det var bara detta jag ville berätta såhär på natten/tidig morgonkvist.

Patricia

Super blogg! :) Göra ett bloglovin byte? Komentera vad som helst i min blogg när du följer den, så följer jag din, Keep it up! :)

2011-10-04 | 16:49:19
URL: http://trizzes.blogg.se/
MALINSBILDER.SE ♥

svar: hehe okej, najs! :)

2011-10-04 | 16:55:04
URL: http://malinsbilder.se/
elin

Ja men precis! Det är hopplöst. Du har det ju iofs hundra resor värre och att diska på toaletten kan ju inte vara hälsosamt för 5 öre?? Men du läste bas år va? Kan du inte söka student lägenhet?

2011-10-04 | 20:14:53
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/
Adina

Jag har tänkt på samma sak. Men min förklaring är nog att om man har den i ett hörn så kommer ju hela "golvet" luta dit och blir det då halkigt av tvål etc så är det lättare att halka om fötterna är i olika höjd (pga att golvet lutar åt en kant och inte i mitten). Men det är bara vad jag tänkt!

Hare bra! syns väl snart ;)

2011-10-04 | 21:25:00
URL: http://diiniz.wordpress.com
elin

Åh haha, ja men de är inte bättre det.Vad hade du velat arbeta med? :)

2011-10-04 | 22:01:23
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback