Hårfärg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår slog jag på stort och färgade håret. Hade inga större förhoppningar om att hela håret skulle ändra nyans, men så länge min fantstiskt råttfärgade utväxt försvann så var jag nöjd. Den råttfärgade utväxten försvann och numer har jag en mellanblond "utväxt". Resten av håret blev det ingen skillnad på, kanske en aningen ljusare. Jag tycker det blev rätt bra faktiskt, men jag vill ändå ha ljusare så nån gång i framtiden ska jag göra lite slingor. Det funkade i fjol så det lär nog funka nu med.

Linnéa ♥

Det vart jätte fint c:

2012-04-22 | 15:52:04
URL: http://thinkandsmile.blogg.se/
• міє - swag, street & musik •

Veckans blogg avslutas ikväll skynda dig in och anmäl dig!

http://mieevnice.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-vinnare.html

Kram ♥

2012-04-22 | 16:01:15
URL: http://mieevnice.blogg.se/
Moa

Åh vilken fin blogg och vilka fina bilder du tar! :D

2012-04-22 | 16:01:46
URL: http://djurparadiset.blogg.se/
thea

jag tycker det är himla svårt med hårfärger, haha! mitt hår gör verkligen som det vill, så jag har i princip ingen aning om vilken färg det kommer bli i slutändan :) när jag skulle få tillbaka mitt blonda hår från förra gången jag var rödhårig färgade jag dock brunt, och sedan gjorde jag som du skriver att du kommer göra: slingade. och lät solen göra jobbet! ;)



sv; åh nej. så trist att det kommer försvinna. synd att det ska vara så dyrt... jag kan då inte ens med det, så jag orkar typ inte ladda hem det för att jag inte skulle hinna lära mej något, haha. sen vet jag inet om min dator skulle palla det.. :)



ja precis! skulle vara så häftigt om man kom in... men ja, vi ser väll :) själv vill jag gärna gå, men det går bra med någon annan journalistikutbildning också, eftersom jag vill starta eget så vill jag bara ha själva "examen" att jag ÄR utbildad journalist :)

2012-04-22 | 20:41:16
URL: http://theaholmqvist.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback