National Geographic

I morse var jag pigg och vaken vid halv fem. Jag måste höra till en av dom få som tycker att det är betydligt lättare att kliva upp när det är mörkt ute. Det är både mysigare och mer behagligt (inget ljus som bränner sönder ögonen) än när solen skiner. I alla fall, jag rotade fram några tidningar och läste lite för att fördriva tiden. Och nu till det som jag hade tänkt att detta skulle handla om: National Geographic. Bästa tidningen, bästa tv-kanalerna, bästa fotografierna, bästa allt. Jag har alltid varit lite förtjust i vetenskapliga tidningar och i våras tänkte jag att jag kanske skulle prova att läsa natgeos tidning, med tanke på att deras tv är en av mina favoriter (önskar jag hade dom kanalerna här i stan). Så, nu sitter jag här med några fina tidningar med gula ramar, både på svenska och engelska (!!). Dom är fina att bara titta på men ännu finare på insidan med fina, underbara bilder och spännande fakta. Jag har helt klart hittat min nya favorittidning (tillsammans med illustrerad vetenskap). 
 

Simon G

Åh National Geographic är så grymma! Allt från deras dokumentärer till tidningar och webben! De har ju några av världens bästa fotografer också, kvalité är allt! =)

Svar: Ja dom är helt enkelt perfekta (så gott som)! :) Inspiration finns det gott om också!
EmmA

2012-11-21 | 12:33:09
URL: http://simonpixel.webblogg.se
sanna och wilma

fin blogg :)

Svar: Tack! :)
EmmA

2012-11-21 | 23:48:01
URL: http://tobelieve.devote.se
Heidi Marie-livet i røde roser

Kos deg masse med NatGeo sine tidninger :=)) jeg elsker Natgeo sine TV kanaler, og er så heldig å ha dem på min kabel TV :=))) Ha en kjempe fin dag! Hilsen fra meg her i Norge :=)

Svar: Ja natgeo är verkligen någonting extra!Tack det samma :)
EmmA

2012-11-22 | 14:07:02
URL: http://ahava73.blogg.no
emilia

bloglovin byte? <33

2012-11-22 | 16:05:38
URL: http://emiliablomqvist.devote.se
Helena

Grattis. Du är dagens bloggtips hos oss.

Hälsn,
Helena

Eloge Magazine

2012-11-22 | 21:43:14
URL: http://elogemagazine.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback