Varma hundar


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev ingen majbrasa för min del. Vi grillade lite korv med grannarna här hemma på baksidan istället. En minibrasa!
Nu ska vi snart gå till grannarna för att äta paj, tror jag att det var.Nån som undrar hur länge vi har existerat?


Emma funderar Kommentera inlägget
Om vi tänker att från Big Bang till nu är en meter, då har den moderna människan (homo sapiens) funnits i två hundradelar av en millimeter och jag har funnits i 1.46 miljondelar av en millimeter. Själva jorden har funnits i hela 33 centimeter. Ganska imponerande va?!
Det är svårt att förstå, det är ju lite och ingenting.

Jag och pappa har suttit i två timmar och räknat och klurat, ibland får vi såna ryck! Men det är himla intressant!
Valborg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jaha, valborg idag då. Jag har ingen aning hur kvällen ser ut, men det lär nog sluta med att jag far upp på berget och kollar lite på brasan där. Mamma funderar på att grilla ikväll också.

Nu ska vi fara upp till Bjurhom en snabbis, mamma ska handla antar jag. Mycket mer än så har inte min dag att erbjuda just nu.Ett


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sista helgen i april. Vad händer ikväll egentligen? Jag har absolut inte gjort mycket. Tvingade mamma tidigare att spela lite UNO med mig, jag vann 3/5 gånger! Vem är bäst va?


Den som bor i Bjurholm eller läser VK vet att det är vattenbrist och en vattenläcka i kommunen. Det har ju varit det i över två månader nu och fortfarande har inte läckan hittats.
Jag undrar egentligen en sak: är det bara i Bjurholm/små samhällen som nånting liknande kan inträffa? Alltså att det är vattenbrist i månader.

Om det skulle bli så i ex. Umeå skulle det väl vara närmast en katastrof? Eller misstar jag mig nu? Skulle stadsborna kunna leva med att snåla på vatten i två månader?

Det kanske inte snålas allt för mycket just här, men visst tänker man efter om man får för sig att starta några tvättar med kläder. Det finns till och med några i centrum som är helt utan vatten.

Det kanske inte framgår så tydligt, men jag har märkt att dom som bott i en stad, en längre tid, ofta är ganska bekväma av sig. Lite för bekväma ibland. Punkt.Nirvanaprojektet av Stefan Tegenfalk


Boktips Kommentera inlägget
Jag hade ju nästan glömt. Der var ju ett litet tag sen som jag lyssnade klart på den andra boken av Stefan Tegenfalk, Nirvanaprojektet. I den första boken, Vredens Tid, får man läsa om mord som begås av personer som inte har en aning om varför dom har mördat.

I uppföljaren Nirvanaprojektet handlar det mest om jakten på personen som orsakade morden i Vredens Tid. Det är inte många mord i den andra boken, vilket jag gillar att läsa om, men det var ändå spännande.
Vittsen med att läsa böcker om mord är ju att man vill veta vem som är mördaren, eller hur? Skillnaden med dessa två böcker är att man får följa hela jakten på mördaren och personer som försvårar utredningen.

Jag fastnade lätt i boken kan jag säga.

Walter parkerade en bit från huvudgrinden i skydd av några träd. Piketpoliserna var snabbt ute ur bilarna och grupperade sig ljudlöst framför grinden. Väktaren låste upp två enorma hänglås. De svartklädda poliserna spred ut sig som en solfjäder i grupper om tre. Jonna drog sin Sig Sauer och osäkrade. Walter gjorde likadant. Tillsammans med en av piketpoliserna tog de vägen längs ett av stängslen. Med ficklampan ställd på dämpat läge började de lysa på husvagnsdörrarnas lås. Dimman gjorde sikten nästan obefintlig. Som vålnader hukande längs med de uppställda husvagnarna undersökte de lås efter lås. Det var tidsödande och trots kylan och den fuktiga luften svettades Jonna. Genomskinliga pärlor trängde ut i pannan och rann längs tinningarna. Hon kände hur adrenalinet rusade i ådrorna. Hennes andetag bildade kondens som blandades med dimman till en vitaktig mjölk. Hon iakttog konturerna av Walter som fanns snett till höger. Som en skenbild flöt han in och ut ur dimman. Märkligt nog rörde han sig smidigt trots sitt handikapp i ryggen. Han höll vapnet i båda händerna riktat ned i marken framför sig. Jonna viskade till honom, men han hörde inte. I stället försvann han in i tjockan. Hon flyttade blicken för att inte förlora piketpolisen ur sikte. I samma ögonblick såg hon hur dimman slukade även honom. Hon tog några hastiga steg efter kollegan hon inte ens visste namnet på när något plötsligt bröts under hennes sko.

Nu läste jag om att dessa två böcker ingår i en trilogi. Alltså måste jag få tag i den tredje boken sen!Fredag och helg.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Skönt att ha helg nu. Har varit ute på en promenad på morgonen och njutit av det fina vädret. Nu sitter jag och ser på Rallybrudar som går på tv4film.17:58


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag vill aldrig byta efternamn, det skulle ju förstöra hela grejen! Det skulle inte alls vara lika kul. Bild som förklaring...

Nu är jag hemma i Agnäs igen. Åkte med tvåbussen och jag hade ganska tur också. Träffade en trevlig prick på busstationen som gjorde att bussresan inte alls kändes lika dryg. Varför träffas vi oftast i samband med bussar?
Nu tror jag att mamma håller på med middagen och om hon gör det hon sa tidigare så blir det våfflor, inte illa huh?Skolavslutning?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har inte haft mittbena sen jag gick i sjuan, det är ett tag sen. Men nu är det dags igen. Jag vet inte vad jag tänkte på haha!
Nån mer än jag som tänker på skolavslutning?Minnen


Emma funderar Kommentera inlägget
Har suttit och kollat på massor av bilder. Jag saknar verkligen det som var för några år sen. Grundskolan. Alla vänner, som jag nu knappt träffar eller pratar med. Det är helt sjukt hur saker och ting kan förändras på så få år.

Elin, kommer du ihåg grodan som jagade oss men som vi sen lyckades fånga i din stövel? S-juicen? Bokhandeln/bowlinghallen/kaktusaffären som vi skulle starta? Alla skytteträningar och tävlingar?
Vi var som ler och långhalm från fyran. Jag saknar faktiskt det... Alla våra konstiga planer och idéer.
Det är snart ett halvår sen vi sågs. Allt för länge sen.

Sen har vi ju så klart allt annat från högstadiet. Lägerskolorna i Angsjön, Petnäset och Hemavan, det är såna tillfällen som man aldrig glömmer. Både på gott och ont.
S-circle, hur roligt hade vi inte när vi tältade? Minusgrader på natten, sju personer i ett tvåmanna-tält, två täcken och två kuddar.

Kan jag inte få bli 13 igen?
Måste ses!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag hemma igen från Johan. Jag passade på att låna med mig några filmer och nu ser jag på Populärmusik från Vittula. Så himla underbar film! Den som inte har sett filmen borde göra det, eller varför inte läsa boken?!

Sen kan jag meddela att en av mina blommor ser ganska död ut. Jag tror att helgens värme blev lite för mycket. Min termometer brukar visa närmare 30 grader på eftermiddagen. RIP Blomman med många blad.

Klicka för att stänga bilden


Min älskade nos


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har varit vaken ett tag nu, jag kan inte sova. Det blev ett litet Family Guy-marathon igår/natt så jag somnade inte förns vid tre. Mellan tre och halv fem sov jag bara bra, men sen... Jag vaknade ungefär en gång i halvtimmen av att jag inte kunde andas. Jag blir så jäkla tät i näsan, jag förstår inte vad som är fel! Jag blir alltid det när det är varmt eller när jag ska sova. Det är nått allvarligt fel på min näsa.
Min näsa har alltid varit ett problem, så länge jag kan minnas. Har det inte varit näsblod så är jag täppt.

Den är faktiskt till salu nu!

Jag känner tröttheten i kroppen, ungefär samma känsla som när jag har feber, men jag  orkar inte gå och sova igen. Jag vet ju att jag ändå inte kommer sova så länge innan jag vaknar igen. Jag får ta igen det  ikväll, när jag kan sova i mitt svala rum.


Måste pigga upp mig själv...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har suttit som fastklistrad framför Microsoft Word och papper och penna i flera timmar nu. Jag har inte ens tänt lamporna här, det är mörkt. Jag är less.StorhandlarN


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har nyss varit och handlat, och det behövdes verkligen. Tidigare så rensade jag ut ur kylen och det blev ju skrämande tomt! Nu finns det lite allt möjligt i min kyl igen.
Dessutom tänkte jag göra köttbullar i morrn. Hemlagade och goda, som dom ska va! Men till dagens middag blir det nog makaroner och korv.Bye Bye!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag kila iväg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag kan ju inte sitta här hela dagen. Kanske ska sätta mig nere vid kajen och läsa min bok, eller bara gå nånstans. Jag lär nog märka var jag hamnar. Solen har dessutom börjat kika fram!

Förresten, jag har faktiskt fått färg i ansiktet! Jag blev ju lite chockad när jag såg mig i spegeln nyss... Nu är jag lite brun i ansiktet och kritvit på halsen, fint. Jag tror också att jag måste införskaffa nån "solsmörja", det börjar vara den tiden på året. Ska bara kolla om dom jag har hemma är gamla eller inte. Jag har ju en hel del.Solen, kom fram!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Bara för att jag kom hem så behöver ju inte solen försvinna?! Himlen är helt grå och det ser ut som det ska börja regna vilken sekund som helst. Men jag har kollat på yr.no och där står det att det ska vara upphehåll hela dagen och nu litar jag verkligen på det!

Igår kväll bestämde jag att jag skulle få en brutal väckning på morgonen. Och det fick jag verkligen. I normala fall så har jag alarmet på ganska låg volym (jag hatar höga ljud på morgonen) och telefonen brukar ligga bredvid mig, så att jag bara kan stänga av skiten. Men igår så valde jag då att ha på högsta volymen och lägga telefonen nere på tv:n.
I morse vaknade jag i panik, ville bara stänga av alarmet. Men först var jag ju tvungen att ta mig ner från loftsängen! Jag trodde ett tag att jag skulle ramla och bryta nått ben... Men vaken var jag!Vissa låtar är fantastiska!


Musik Kommentera inlägget
Efter att ha suttit i en bil och konstant lyssnat på ett gäng låtar så har nu en låt etsat sig fast i hjärnan. Jag ska absolut ha denna låt som ringsignal på mobilen!

Johan Badh feat. Walle - Vi två

 

Johan kom just förbi med min telefon! Den agerar ju min väckarklocka så det hade blivit lite svårt i morgonbitti annars...Här kommer min helg!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Torsdag: Lämnade Umeå vid nio och kom fram nio timmar senare. Synd nog upptäckte jag att det inte fanns så mycket snö kvar, men jag överlevde ändå! I alla fall så var det riktigt lerigt på gården, bara så att ni vet...Fredag: Lite snö = dåligt med skoterleder. Vad gör man då? Jo, man tar fram fyrhjulingen. Hur roligt var det inte att köra i lera och snö?! Blev ganska skitig... Och körde fast lite... Johan också...
Lördag: En ganska lugn dag egentligen. Hälsade på hos Johans farmor och farfar, tog en fyrhjulingstur och såg på en massa Family Guy.
Söndag: En rätt så händelserik dag! Och lite läskig. Det blev en skotertur (!) och nån timmae på isen med ett pimpelspö. Jag har aldrig förr pimplat, men det var så jäkla kul. Speciellt när jag fick napp! Det fanns gott om abborrar kan jag säga. Den stora bilden är mina fiskar (plus två abborrar till)! Och skoterturen då. Vi körde först över sjön och det var riktigt läskigt. Det var massor av vatten på isen så jag inbillade mig att det var vakar och på vägen hem vågade jag nästan inte köra över. Jag var helt övertygad om att det var öppet, och det tror jag fortfarande.
Måndag: Hemfärd. Åtta timmar i bilen och gud så skönt det är att vara hemma!Jag orkar inte...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag hemma igen, ska snart berätta om min supertrevliga påskhelg men först nånting annat... Min mobil är nästan slut på ström. Jobbig va? Men, den ligger också kvar i Johans bil... Och jag orkar verkligen inte gå till han och hämta den, jag har träningsvärk i benen (typ).
Jag som skulle ringa mamma... Det får helt enkelt vänta till i morrn. Nu ska jag packa upp lite och sen sätta mig ner och försöka sammanfatta helgen!


Jag lever!!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Ville bara säga det, så att ni vet...9 timmar senare...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
...är vi framme!

Kom fram för snart en halvtimme sen och nu ser jag på nån film. Håller på att få lite huvudvärk också, säkert pga solen som lyst större delen av tiden in i bilen.

Det är inte så värst mycket snö här uppe. Ser ut som det gjorde hemma för några veckor sen.På väg...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
För snart en timme sedan så satte jag mig i bilen, redo för ett nytt litet äventyr. Nu är det bara cirkus 6 timmars bilresa kvar. Usch, lät lite jobbigt...Aldrig mer


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Okej, påmin mig om att jag aldrig, aldrig, aldrig ska gå till Ica Maxi när det är påsk! Aldrig mer. Jag blev ju nästan rädd. Inte klokt hur mycket folk det var där ikväll... Jag tog mig ut därifrån i alla fall, med ett påskägg och godis. Inte till mig, Johan ska få det. Solnedgången var fin också!

Nu ska jag bara sitta och vänta på att Johan ska komma hit och hämta all min packning. Jaa, jag lyckades till slut packa. Var dock tvungen att hitta en extra väska, för i min sportbag så rymdes bara ett badlakan, tjocktröja och några sockar. Hahaha det tar man sig långt på!!Nu dunstar jag.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag blir galen! Nu trotsar jag min onda höft och går ut och går (efter att jag har packat...)! Jag orkar inte sitta här och bara ruttna. Nu packar jag och sen går jag!! Vilket tjat det är om packningen...

Haha jag gillar bilden!!Varför alla dessa rubriker?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Okej, jag ska erkänna... Jag har inte börjat packa än. Jag är verkligen sämst på det där!

Dock är det så här också att jag orkar bara inte gå ut idag... Jag har så förfärligt ont i min höft igen (känns ungefär som att en benbit sitter snett) och jag vill ogära gå så mycket då. Därför blir det en inne dag. En innedag med lite film och mys i soffhörnan.
Johan kommer hit ikväll, när han är tillbaka från Skeå, och hämtar mig. Då åker vi till han och i morrn åker vi vidare. Låter som en bra plan tycker jag.Tick, tack, tick, tack....


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
...min klocka ska dö!!

Johan ringde igår kväll och undrade om vi inte skulle åka till Agnäs. Sagt och gjort, vi åkte till Agnäs vid nio. Den egentliga anledningen var att Johan skulle lämna några saker till broder. Stannade där och såg på Big Brother innan vi åkte tillbaka till Umeå.

Idag måste jag packa. Jag vet dock inte hur det ska gå till. Hur ska jag få ner mjukisbyxor, långkallingar, tjocktröja, osv. i en väska som knappt rymmer träningskläder? Jag får nog sitta och klura på det där ett tag... Det kan minst sagt bli spännande.Guldburken


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har aldrig några kontanter i min börs. Möjligtvis nån femma i fall man måste på toa nånstans. Så fort jag har kontanter på mig så hamnar dom i min sparburk, enkronor likväl som hundralappar. Det är rätt så bra ändå, för det blir ganska mycket tillslut! Och vem vill inte ha en massa pengar?Working in the sunset


Vår Kommentera inlägget
Jag packade ner matteboken och gick ner till älven. Där satt jag en bra stund och pluggade lite. Der var lite småkallt, men egentligen bara skönt!Seasons in the sun


Vår Kommentera inlägget


Kenp & Knåp


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag trodde att jag skulle blåsa bort den lilla stund som jag var ute! Det blåste mest vid älven och självklart var det där jag skulle gå! Men jag köpte mig min korsordstidning i alla fall, och sen gick jag hem. Det gick inte att vara ute...Gåtor ger svar.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nä vet ni vad, jag ska gå och köpa mig en korsordstidning. Jag fick liksom ett jättesug efter att lösa lite korsord! Precis som andra får sug efter godis..?Tisdag hela dagen, tror jag.


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag längtar så sjukt mycket tills den här veckan är slut... Skolveckan alltså. Tidigt som attan på torsdag ska jag åka med Johan uppåt i landet.
Täckbyxor och långkalsonger. Jag måste börja söka fram allt. Jag hade ju liksom stökat undan allt sånt, men nu ska vinterkläderna alltså fram igen. Men jag ser verkligen fram emot det!

Idag har varit en halvjobbig dag, hittills. Har bara varit trött och slö. Jag ska nog snart gå ut en sväng, borde bli lite piggare då tycker jag. Bara det inte blåser så förskräckligt...Dags att bestämma sig


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Efter en supergod middag så sitter jag nu och ser på film, en Sommarbuskis. Fuderar dock på om jag ska se på Total Blackout på femman istället. Svårt att bestämma mig...

Johan agerade nyss mästerfotograf innan han åkte hem och här kommer resultatet!Middagsdrömmar


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Knallgul tröja, knallröd mössa. Nu ska jag ge mig ut i stormen och försöka ta mig till affärn och handla lite. Överst på listan står vinbärsgele, för ikväll ska jag göra leverbiff! Det är så gott att jag inte kan beskriva det med ord..!
Lever biff, potatismos och lite vinbärsgele eller lingonsylt... mmmmmmm!Saker från IKEA!


Övrigt Kommentera inlägget
Här kommer mina sämsta bilder nånsin, på det som jag fick med mig från Ikea. Bilderna är inte dom bästa, tog dom i går när det var mörkt... Klicka på dom för större bild!!
 1. Svart överdrag till soffan(säng/bäddfotölj), tre kuddfodral i ett (orange) och tre stora kuddar.
 2. Svart örngott, två stycken.
 3. Fyra gröna plastmuggar.
 4. Ostbricka.
 5. Svart lakan.
 6. Fyra stycken bäddset (påslakan/örngott).
 7. Vaniljljus.
 8. Fulsnygga salladsbestick.
 9. En liten "bytta" att hänga upp på nån krok.
 10. Isformar.
 11. Databord.
 12. Samma igen.
 13. Litet och smidigt skoställ.
 14. Rivjärn.
 15. Sex stycken ljuslycktor.
 16. Knivar och knivställ.
 17. Fyra stycken burkar med lock.
 18. Spegel.


Höga Kusten


Vår Kommentera inlägget
Mycket moln, hög bro och tussilago!
Min helg!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så var man åter i stan. I går åkte hela familjen till Ikea i Sundsvall. Första gången som jag var där, det var hur stort som helst! Kom i alla fall hem med en hel del saker, som jag ska försöka få nån ordning på nu. Kan ju kanske ta bilder senare.
Efter som att det var en hel del att se så fick jag sjukt ont i fötterna efter alla timmarna där. Jag var rätt så glad när jag fick sätta mig i bilen och vila fossingarna... När vi kom hem på kvällen vid tio så tror jag att dom flesta var ganska trötta, men det bjöds ändå på lite fika hos grannarna. Sen sova.

Nu lyssnar jag för första gången på jättelänge på Rix fm. Sen jag flyttade har det inte blivit så mycket radiolyssnande alls, men nu ska det bli ändring på det! Specielt P4 måste jag lyssna mer på. Ibland känns det som att det bara är jag och lite äldre människor som lyssnar på den kanalen...


God natt gott folk!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Stor del av dagen tillbringade jag hos kusin Linda. Det viktigaste var nog att äta den där glassen tror jag! Vi köpte oss varsin daimstrut och slog oss ner vid en parkbänk på s.k. torget. Där satt vi i blåsten och försökte övertyga oss, i alla fall jag, att det är vår. Ingen sol fick vi heller.

Väl hemma så blev det varma mackor till middag, riktigt mumsigt. Johan kom förbi en liten stund också. Han kanske kommer i morron kväll med? I morrn på dagen blir det i alla fall en lååång utflykt. Ända ner till Sundsvall och IKEA. Jag ska för första gången få fara till IKEA. Jag ska avgöra om det är så himla roligt där som många säger, dom som vill dit minst fem gånger i månaden... Ja, jag känner sånt folk också.

Bäst att krypa till kojs om jag ska orka upp vid halv sju!


Ännu ett äventyr väntar runt hörnet


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Puh, äntligen vaken. Jag har snoozat sen klockan sju, alltså i nästan två timmar! Och varför jag ställde alarmet så tidigt är av den anledningen att jag visste att jag skulle snooza så länge...
Nu sitter jag med frkost och sen ska jag dammsuga. Den där jäkla dammsugaren..!

Vid tio, halv elva så ska jag ta fram min fina cykel och trampa den ynka milen in till Bjurholm och äta en glass med Linda. Det låter väl bra?
Synd bara att det inte är lika fint väder som igår. Fast nu börjar ju solen skina!

Jo juste, glömde berätta... Jag åkte hem till Agnäs i går!
Hej o hå


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I går kväll, vid typ halv tio, åkte jag och Johan upp till Bräntberget (upp och upp... Det är ju bara en liten knöl.) och grillade lite korv. Det var riktigt mumsigt!

Nu är det dags för lunch innan jag ska gå iväg till veckans sista lektion. Japp, för sen har jag helg! Jag klagar inte.


Jag har alltid undrat...


Emma funderar Kommentera inlägget
Sitter och tänker lite. Mitt hår har torkat efter tvätten och nu är det jättefluffigt. Vad tänker jag på då? Jo, hur jäkla fluffigt blir det inte då om jag använder hårfönen??
Jag vet, mina tankar är inte alltid på topp...Onsdag hela dagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Direkt efter att dagens lektion hade slutat så gav jag mig ut på en låång promenad. Nu har jag då tagit mig hem och ska hitta på nått att äta till lunch. Måste vattna blommorna också ser jag.

Sen vad dagen har att erbjuda vet jag inte. Jag får helt enkelt se vad som händer. Kanske det blir att grilla lite korv ikväll?Varför är det bättre där?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev en såndär långpromenad igen. Idag gick jag ut till Teg, sen tillbaka och vidare ut mot Strömpilen. Ute på Strömpilen kikade jag in lite på hm och upptäckte att det är mycket bättre där än hm nere på stan. Det finns inte alls lika mycket nere på stan. Konstigt, för det är väl på stan som dom felsta är?


När jag gick tillbaka så satte hungern in. Jag var så galet hungrig innan jag kom hem att jag trodde inte att jag skulle orka gå upp för trappen haha! Men hem kom jag och gjorde mig snabbt lite havregrynsgröt och en ostmacka med gurka på.

Nu sitter jag och tar det lugnt. Förutom värkande fötter (jag tycker inte om asfalt) så blöder jag näsblod också. Jag tror att det är en följd av promenaden... Men det är sånt som man får ta.


Music in my ear


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag gå ut en sväng. Nu ska jag ta bättre skor, i fall det blir en sån där lång promenad igen. Det kanske blir andra halvan av Umeå idag då..?Bulgur


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår när jag var och handlade så fick jag en snilleblixt. Fast jag vet inte om man ska kalla det för snilleblixt... I alla fall så fick jag för mig att köpa bulgur. Visst, det är ju smidigt att ha till sallad och lite allt möjligt. Det är bara en nackdel, jag hatar bulgur. Jag tycker inte riktigt om dom smö bossen, men nu när jag har köpt så måste jag ju äta. Jag kanske lär mig?Puuh, ingen vila här inte


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev en riktigt långpromenad tidigare ikväll. Gick ner på stan vid fem för att lämna tillbaka en bok på biblioteket. Sen började äventyret. Jag gick och gick och gick och strax efter klockan sju var jag hemma igen. Mina fötter ömmar lite nu, jag har inte världens bästa skor direkt.

Men nu måste jag ge mig ut på ytterligare en prommenad. Till Ica på Bergehem. Jag har ju inte lyckats handla än... Tur att Ica har öppet lite längre här i stan än hemma! Finns gott om tid att hinna med allt.

Kvällens utsikt!Orkar inte skriva en hel berättelse nu.


Musik Kommentera inlägget
Vilket väder! Solen skiner och min termometer visar 23 grader i solen (mot väggen). Snart blir det en liten promenad till affären (ihop om att bankkortet funkar idag).

Idag bokades biljetter, av Linda, till när The Boppers är på Wärsan i Bjurholm. Gissa om jag är taggad!? Det kommer att bli super!Fenomen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är Fenomen nu på 5:an. Jag har bara sett det en gång tidigare, reprisen i går, men jag blev fast. Jag vill veta hur dom gör allt??! Som i går på reprisen var det en kille som pratade om omedvetna val och hur omedvetna dom egentligen inte är. Det var så jäkla fränt. Jag orkar inte sitta och förklara allt så här kommer ett youtube-klipp!Tävling


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Bara för att jag måste sörja att mitt bankkort inte funkar för tillfället så är jag med i en tävling hos Killer Clours. Man kan vinna multi-use pigments från MAD Minerals. Så varför inte?Bekymmersamt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jaha, nu då? Mitt bankkort vägrar fungera idag. Jag gick för att handla men kom hem tomhänt. Mitt kort medgavs inte i kassan och det gick inte heller att ta ut pengar på bankomaten.
Men jag vet att jag har pengar och jag har dessutom nyss kollat. Varför kära lilla stöta svart/gul/orangea kort kan du inte funka? Det här känns surt...
Jag får vänta till Johan kommer hit och fråga snällt om han kan köpa lite mjölk till mig, för mjölk klarar jag mig inte utan!Rio


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Var ju på bio igår med Tessan och Maggan. Vi såg på Rio. Grymt rolig film, jag har träningsvärk i smilemuskluerna nu! Den rekomenderas verkligen.Planerna för dagen då... Ingen aning alls. Eftersom att jag är tillbaka i stan redan så blev det ju som lite snopet. Jag ska nog gå ut ett tag, sen får jag se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.