Åter igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är hemma nu från vattengympan. Roligt som attan var det och jag hoppas att det kommer kännas lite i morrn! Dock var det lite svårt att hålla i ena hanteln pga handen, men va fan, vem ger sig i första taget? Jag höll i den där hanteln tills jag fick nästintill kramp i handen. Tur att hantlarna inte skulleanvändas hela tiden.

Nu ska jag vänta tills klockan blir åtta, då är det Vetenskapens Värld på 2:an. Jag minns då jag och pappa alltid såg på det, länge sen nu. Dessutom får jag se det själv ikväll haha!


_________________


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det tog längre tid än vad jag trodde på fysiklaben. Klockan var nästan halv fem innan vi var klar. Men nu äter jag en snabb middag innan jag ska gå till simhallen. Taggad till 1000!

Hela veckan har ett tajt schema upptäckte jag nu... Jaja, sånt som händer!


Måndag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så skönt med sovmorgon idag! Har nyss duschat och nu ser jag på tv, ingen stress.

Juste, jag taggar vattengympan ikväll! Synd att jag får gå själv, men det funkar väl det med antar jag. Johan skulle kanske komma sen istället när det var slut och simma lite med mig.

Jag hinner inte skriva mer nu, men jag slutar ju ganska tidigt så det kanske kommer ett inlägg då också!


//[o_0]\\


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så jäkla trött jag är. Jag längtar efter att få sova...

Har åkt bil idag igen, bergningsbil. Inte nån som hade kört av idag, så det var bara att åka runt alla sträckorna. Sista timmen kämpade jag för att hålla mig vaken, och jag har klarat mig till nu. Får se om jag orkar se klart Wallander - Hämnden eller om jag somnar. Skulle tippa på att jag somnar.

Imorrn börjar jag på eftermiddagen, då är det fysiklabb som gäller. Desstuom ska en labbrapport skrivas, jag vet inte om jag hade sån stor lust till det...

På kvällen har jag bokat ett pass till vattengympa, så då ska jag äntligen få röra lite på mig. Har inte varit på gymmet eller simmat på länge nu för att jag har varit lite förkyld till och från. Men nu jäklar!Så var det söndag igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har varit vaken en timme nu, men är fortfarande väldigt trött... Kom hem från Linda vid två ungefär, så det har inte blivit allt för många timmar med sömn.

Men vi hade i alla fall jättekul igår! Massa sur och lite kortspel. Sen avslutades allt med en 4-timmars omgång av monopol. Och gissa vem som var bäst!? Inte jag i alla fall... Kan säga att jag förlorade gaaanska stort... Fast jag vann i kortspelen, alltid nått!

Snart kommer Johan förbi här och sen ska vi till Vännäs för rally idag igen. Men det ser ut att inte blåsa lika mycket som igår, om man ska stå ute så kanske man inte blåser iväg idag då.

Nu ska jag blunda i några få minuter, sen antar jag att jag måste försöka pilla in dom där förbaskade linserna. Smart som jag var så tog jag inte med mig glasögonen...

Okej, jag kan sova en bra stund till (40 min kanske?), Johan tillät det! Lyckliga jag!


HEJ!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu åker jag mot Vännäs för att se på rally, sen taggar jag kvällen!


Tv4 och skidskytte??


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget


Är det ett skämt eller? Jag läste för nått år sen att tv4 ville ta massa rättigheter från svt:s Vinterstudion. Jag trodde verkligen att det aldrig skulle bli av, men jag hade tydligen fel.

Nästa år är det alltså tv4 som sönder skidskyttet. Jag kommer nog inte att titta lika mycket som om det hade sänts i svt.
Citat från Simon: "All sport som hamnar i reklamkanal är deprimerande...". Jag håller med till fullo.

Okej nu kanske jag inte ska vara allt för negativ, det kan ju bli en dundersuccé. Vem vet? Men jag har ju ändå mina gissningar. Sen kommer ju många självklart att titta, eftersom att dom vill se skidskytte, så det kommer inte att gå nån nöd hos tv4 inte.

Men om jag få tro på de hittills 4900 personerna som har röstat i aftonbladets undersökning så är nog många missnöjda... Och antalet ökar.Mina älskade strumpor...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hur många svordomar kan man få hur sig på 5 sekunder? Många... Det kan jag bekräfta. Inte minst när jag klippte mig i tummen utan nu också. Min älskade socke gick nyss sönder. En spik som sticker upp ur en tröskel kan göra mycket skada. Jag hoppas verkligen att min kära mor kan sy ihop socken på nått vis (det blev ett hål under hälen), för dom där sockarna var (är) dom bästa. Varma, supervarma och knallröda.

Jag börjar snart gråta..!Bird is the word


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vad händer en fredagskväll som denna då? Själv ser jag på hål i väggen nu, sen vet jag inte vad som händer? Lär väl sluta med att jag sitter med näsan i typ fysikboken...

Jag hatar all reklam som visas på tv:n..! Hungrig är jag också.


Nu är det helg!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Varför har lokalbussarna två sverigeflaggor som viftar på taket? Antagligen så är det väl nån flaggdag nu igen... Okej har kollat i kalendern. Kungen har namnsdag. Grattis till han, men varför flaggar ingen när jag har namnsdag? Eller fyller år? Taskigt...

Har haft kemilab nu på förmiddagen. Vi gjorde lite blandningar av svavel och järn, lite enkla grejer bara så att vi skulle lära hos hur man räknar ut hur mycket som ska vara av allt.
Och det är inga stora mängder vi snackar om, ofta inte ens ett gram! Jaja, lite roligt är det i alla fall.

Nu har jag helg och det är så skönt! Hela helgen är planerad och klar så det är bara att köra! Rally lördag och söndag i Vännäs (typ) och på lördagskvällen blir det cider, spel och sånt med Linda. Håll med om att det låter som en kanonhelg?

Haha förlåt Linda, men jag måste visa hur kul vi kan ha det!
Förresten, varför är det oftast med nått drickbart??God morgon...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag tror att jag är vaken nu? Är inte helt säker... Tur att det bara är lektion i två timmar idag. Tur, tur, tur, för just i denna sekund så vill jag bara ha helg.

Nä, ska väl försöka göra sig i ordning då. Om jag vågar lämna täcket... Det är kallt!


Ny dator?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag och Johan var en sväng ner på stan för en stund sen. Kikade in en snabbis på The Phone House, kollade lite på datorerna. Jag måste (vill ha) snart en ny för min är ju först och främst liten sen börjar batteriet säga upp sig. Och det börjar bli dags för en "riktig" dator nu.

I alla fall, när vi kollade inne på The Phone House så kom en av personalen fram och han undrade om vi ville ha hjälp. Jag svarade att vi bara kollade lite, men han tyckte att han kunde visa oss nått blad där det stod om alla datorerna. Hela tiden som han pratade så tittade han på Johan, hela tiden. Även fast det var jag som svarade på dom flesta av frågorna. Det var ju ändå jag som skulle ha en ny? Okej, Johan kan väl mer om datorer än jag men hur kunde den där "gubben" veta det?
Nu är det Sveriges värsta bilförare på 4:an! Kan det bli bättre? Det är alltid lika roligt att få se hur kassa alla är... Fast jag kanske är likadan..? Nä, det tror jag inte. Ingen kan ju vara värre än dom som är med i Sveriges värsta bilförare. Fast egentligen... Eftersom att dom hittar nya varje år så måste det ju finnas dom som är värre? Snart hamnar jag också där!Varför måste man ha rubriker?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Johan köpte en spelstol igår. Ni vet en stol som har högtalare och allt inbyggt. Gissa vars jag sitter och lyssnar på musik nu..? Funkar ju jättebra!

På kemin idag har vi pratat om substansmängder och att bereda lösningar och sånt. Vilka uträkningar man måste göra...

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla runt på nätet!Yeah, I´m cool


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter här ensam, äter russin och ser på Family Guy. Jag har blivit beroende! Av russin. Jag äääälskar russin, så när det var 12 paket för 24 kronor så köpte jag självklart. Russin funkar jättebra när man blir sådär tvärhungrig som jag kan bli ibland.

Snart är det en film på 6:an. Ska jag se den eller inte? Jag tror inte att den är så bra nämligen... Kanske ska se på Stylisterna istället. Som om det skulle vara så mycket bättre?Shoppa loss


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Förutom allt blod som jag har förlorat idag så har jag även fått en liten jäkla sticka i fingret. Den går inte att få ut och det gör förbenat ont om man råkar ta där stickan sitter. Är det nån som kan hjälpa??!

Nu ska jag i alla fall på Jysk, Rusta och apoteket. Här ska storhandlas. Kuddar, hylla och olja till näsan som ska förhindra näsblod. Hjälp, jag blir fattig!Bilder som inte hör hit


Övrigt Kommentera inlägget
Några bilder som inte passar in idag, är väl sommarbilder? Det var några månader sen det var sommar och den nya sommaren är inte här än på ett tag. Men bilder finns ju kvar.

Sommarbilder mitt i vintern. Och nej, jag längtar inte så värst efter sommaren...Det är någon som skämtar med mig!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Helt otroligt. Skippade förmiddagslektionen för att jag blödde näsblod. Snart börjar eftermiddagslektionen och gissa vad?! Jag blöder näsblod igen! Jag tror att nån skämtar med mig...

Jag hade lite tråkigt ett tag där. Ja, det kanske syns?

Muntra klubben


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Finns det nått mer irriterande än att vakna 15 minuter före väckarklockan ringer..?

Håller på att göra mig i orndning inför en ny dag. Det ser ju ut att bli en jättebra dag. Kan knappt svälja, kan knappt andas (täppt i näsan) plus lite näsblod. Kan det bli bättre?


Kudde nån?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är det en starkt efterlängtad rast. Jag vet inte om det är förkylningen som gör mig så less eller om det beror på nått annat..?

I alla fall så är det kemi nu på förmiddagen. För att vara helt ärlig så vet jag inte om jag kom ihåg så mycket från genomgången. Tur att jag skrev ner allt!

Jag fick ju gå på röda mattan i morse förresten! En helt vanlig röd matta typ... Det är massa "utställare" (eller vad man ska kalla dom) här på universitetet. Antagligen för att det är en ny terminstart. Jag trodde ju nästan att den röda mattan var för mig, men icket... :'(

Visst syns det hur jäkla less jag är?Känner mig som mald köttfärs


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tisdag i morrn... Jag vet inte om jag känner mig så taggad på kemi och fysik. Kunde gärna ha varit ledig, som det känns just nu. Har så fruktansvärt ont i huvudet, kan bero på labben vi gjorde idag... Ljud med hög frekvens, det bara piper i öronen.

Antagligen så har värken försvunnit till i morrn, så då är jag väl lite piggare. Jag hoppas att jag slipper gå, för om jag får gissa så kommer det vara glashalt efter vägen. Och jag som aldrig halkar. Jag har ju till och med lyckats halka på bar asfalt?Snart blommar blomman. Eller nä...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vårkänslor eller vad?? Plusgrader, fåglar som kvittrar och vatten som droppar från träden (blöt i huvudet...). Det var rent av så varmt i morse klockan åtta att jag tog av mig vantarna! Och det händer inte ofta...

Men nu är det såhär, jag hade bara dom där vårkänslorna i kanske 10 minuter. Sen övertalade jag mig själv att det får inte bli vår än, jag har mycket skoter kvar att åka/köra! Plus att jag och Linda måste hinna åka pulka i Brattåkern också!

Tur att det bara är Januari än.


Ny vecka (igen)


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En riktig kortdag idag! Fysiklabb stod på schemat och det är ju inte helt fel med lite praktiskt. Idag har vi räknat ut ljudets hastighet genom att kolla på kroksmulor. Haha det låter vettigt va? Men orkar inte förklara bättre än så... Det var i princip så det gick till.

Annars idag då? Ska kanske kika in hos nån frisör, får se om jag vågar. Juste, jag måste skaffa en ny tandborste också. Viktigt! Min gamla tandborste med orangea spröt (som färgar av sig i munnen!!) gick av igår, inte lyckat...

Måste äta lunch snart, magen kurrar.


Vem älskar inte Disney?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag älskar Disney-filmer. Specielt dom "gamla", dom som gick när jag var liten. Den lilla sjöjungfrun, Lejonkungen, Aladdin, Skönheten & Odjuret, Djungelboken, ja alla. Jag har till och med gjort en spellista i spotify med en massa filmmusik från Disney-filmer. Jag kan sitta och lyssna i evigheter.

Den lilla sjöjungfrun är nog ändå min favorit, helst när det gäller filmmusiken. Jag bara älskar låten "Hela min värld". Ni vet, den som Ariel sjunger när hon är i sin grotta och simmar upp mot ytan. Helt ärligt så blir jag kär varje gång jag hör den låten...

Här är i alla fall min spellista. Jag tycker ni kan lyssna, njuta och minnas!!
----> Diseny <----
Chocken lägger sig aldrig


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Varför kan jag inte lägga in you tube-klipp här för? Vad är problemet?? Jag är stum av... förvåning?


Laxburgare


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Johan och Adam är lite sen, så det blir middag här innan jag åker till stan. Mamma har gjort laxburgare. Har aldrig ätit det förr (jag som äälskar fisk...), men det ska bli spännande med nått nytt.Vild kisse


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Om några timmar bär det av tillbaka mot Umeå. Egentligen hade jag nog stannat här några dagar till, men det går ju inte så bra. Kommer hem nästa helg igen i stället.

Vimsan anföll mig imorse, helt utan anledning!! Först bet hon mig i handen när jag skulle klappa henne, sen bet hon och klöste sig fast i foten så hon hängde kvar när jag lyfte upp foten (aj).
När jag tillslut fick hon att sluta och lyckades få hon ut ur rummet, så tvärvände hon och anföll min fot igen! Hon har ju sina stunder...

Nu har hon sökt skydd hos mig för att mamma startade tvättmaskinen. Vimsan är rädd för allt, till och med bestick.Idioten


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Dom sista timmarna av denna kväll har jag ägnat mig åt att lägga patiens (stavning??). Förut, för några år sedan så la jag ofta patienser. Tyckte det var ett superbra tidsfördriv. Jag hade dessutom ett program på datorn med massor av olika patienser. Och vet ni vad? Nu, efter lite sökning, så har jag hittat programet igen! Överlycklig Emma!Kvällssysslesättning


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter vid köksbordet omgiven av massor av böcker. Jag pluggar alltså. Ganska intressant men vissa saker svåra att förstå. Men det klarnar allt eftersom!
Movie Time


Vinter Kommentera inlägget
Åh, min favoritfilm på tv4Film nu! Ingen kan älska som vi. Alla borde se den!Emma här igen!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
För ett tag sen var jag och plumsade runt i snön, varför gör man inte det mer ofta?? Hade med mig kameran också, så det blev några bilder. Ska se om jag orkar lägga in dom på datorn nu, eller om det får bli en annan gång. Tänkte sätta mig och plugga lite strax, det är nästan så att jag längtar. Konstigt, med tanke på att jag för nån vecka sen var superduper skolless...Min morgon


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
God morgon..!

Idag vaknade jag faktisk vid nio, men bestämde mig för att fortsätta sova. Jag hade så fruktansvärt ont i halsen... Men tjugo minuter över elva (!) var det dags att slå upp korpgluggarna igen och... fortfarande ont i halsen.

Klev upp ändå, kan ju inte ligga och sova hela dagen. Dags för frukost. Den som känner mig vet att jag helst äter frukost tillsammans med en Kalle-tidning framför mina ögon.

Men nu är det såhär att jag har läst alla mina tidnigar ungefär 30 ggr om, så idag kände jag inte för att läsa en Kalle Anka. Tog därför, längtansfullt, fram mina Elvis-böcker och stod och velade om vilken jag skulle ta.

Tillslut blev det Elvis- toastad men inte bränd. Min första Elvis-bok.

Nu, efter frukost och allt, så sitter jag framför tv:n och tittar på Cartoon Network. Mitt favortiprogram visas, I´m Weasel. Ni vet, en vessla och en babian som är kompisar? Hur roligt som helst!

Här var en rätt så detaljerad beskrivning om min dag hittills. Undrar om nån ids läsa?

Elvis!!
|
|
|
vDuktiga jag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Packade upp väskan nyss och jag måste bara visa vad jag hade med mig. Syns det vad jag tänker göra i helgen eller?Jag har dessutom lyckats fixa så att jag kan lägga över filmer från kameran till min dator... Nog gick det förut, men då fanns det inget ljud på klippen!! Men valde jag ett annat program att öppna klippet i, så fanns det ljud men ingen bild... Fast nu är det ordnat i alla fall, tack vare Prism Video File Converter.

Nu är det Hannibal på 3:an. Nån som ska se?


Listen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är det än en gång helg, och jag sitter på bussen på väg hem. Ganska skönt med bara en timmes undervisning idag. Men jag är inte så smart, jag hade inte packad i går så jag var lite stressad när vi fick sluta vid 11.45... Skynda sig hem och slänga ner allt i en väska och sen skynda iväg till busstationen. Dessutom så har jag tyngsta packningen ever. Varför? Ja, största delen av packningen består av böcker.

Jag hade tänkt vara en liten pluggis i helgen, försöka i alla fall. Jag har nu hittat en utbildning som jag skulle kunna tänka mig att gå. Det är bara Kemi A som jag måste ha, annars har jag redan allt! Och kemi håller jag ju på att läsa, wiihoo!


Nån som e´ vaken?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag klar för att sova, borstat gaddarna och fyllt vattenflaskan. Jag kan seriöst inte sova om jag inte har vatten vid sängen. Eller jo, sova kan jag med det blir så jobbigt när jag vaknar av törst och inte har vatten i närheten. Det går väl åt nästan en halvliter i alla fall varje natt...

Jag ska dock inte blunda riktigt än. Har ju sovmorgon (och kortdag) i morrn. Börjar halv elva och slutar halv tolv, awesome. Fast det bästa hade ju varit om jag hade fått åka hem ikväll redan. Men nejdå, får inte åka förns ett i morrn pga. introduktionen i kemilabbet. Erkänn att ni ändå är lite avis på att jag ska få experimentera lite?

Hur som helst, nu säger jag god natt!


Den som vakar i mörkret av Helene Tursten


Boktips Kommentera inlägget
Dold av mörkret iakttar han kvinnorna. Han har en överenskommelse med dem, och så länge de är trogna beskyddar han dem. Men när de syndar straffar han dem med döden.

En kvinna hittas död på en kyrkogård, strypt och paketerad i plast. Kroppen är omsorgsfullt rengjord och mördaren har inte lämnat några spår efter sig. Några dagar före mordet har kvinnan fått en blomma samt ett kort med obegriplig text och ett fotografi på sig själv. Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor i Göteborg har varken ledtrådar eller motiv och när ett liknande mord begås strax därefter börjar jakten på mördaren bli desperat.
Samtidigt inträffar en rad egendomliga händelser i Irenes närhet. Familjens trädgårdsmöbler flyttas om, blommor förstörs och någon vakar utanför deras fönster. Är det bara pojkstreck? Eller finns det någon där ute som vill familjen Huss illa?


Precis som dom tidigare böckerna om Irene Huss så vill man läsa ut boken på en gång. Jag har sett andra som har kommenterat om boken att dom tycker det är lite detaljer kring morder och ja, jag kan hålla med till en viss del. Men, det gör ingenting. Det händer mycket annat runt om kring,  som också är spännande, så det behövs inga väldetaljerade beskrivningar om varje mord.

Den som vakar i mörkret är Helene Turstens nionde bok om Irene Huss. Jag har läst alla tidigare böckerna, och även sett dom som finns på film, så därför kände jag snabbt igen en av karaktärerna när hon återkopplar till boken Eldsdansen. Det var liksom ytterligare ett slut på Eldsdansen.

Det är inget måste att ha läst dom tidigare böckerna i serien, men man kanske lättare förstår sammanhanget i vissa händelser. Plus att det blir mer mord.Torsdag med bild


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Oj så aktiv jag har varit här dom senaste dagarna då... Dags för uppdatering igen kanske? Det har i och för sig inte hänt så mycket, har mest bara suttit bakom skolbänken. Igår kväll hälsade jag på Maggan en stund, trevligt med en liten pratstund.
Ikväll ska jag försöka rita lite och bara ta det lungt, och Johan har åkt till Hemavan.

Förresten, visst håller ni med om att himmlen var jättefin idag och igår?? Synd bara att jag inte hade kameran... Men jag har gjort en liten bild på hur det såg ut, med träd och allt, inte svårt alls!En bok + russin = en glad Emma


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jaa, suttit vid skolbänken hela dagen lång och haft fysik. Sex timmar fysik i ett sträck (lunch 1.5 timme) är inte att leka med. I alla fall så har vi pratat om vågor. Ljusvågor, ljudvågor, osv. Ganska roligt faktiskt, men nu är jag less.

Jag har suttit och läst en bok och ätit russin större delen av tiden sen jag kom tillbaka från universitetet. Ett ganska bra sätt att koppla av. Jag tror att resten av kvällen kommer att se ut på ungefär samma sätt, dock inga mer russin... Vill inte ha ont i magen! Huhu så spännande!


Den 18 januari 2011


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har fått nån jäkla störning (förutom alla jag har sen tidigare). Vars jag än går så tänker jag för det mesta "nu skulle jag ha haft kameran...". Jag får väl börja ha kameran hängandes runt halsen hela tiden? Hm kanske inte är en sån dum idé ändå.

I alla fall så började den nya perioden idag. Fysik B och Kemi A. Nya ansikten igen, är det bara jag som får byta grupp efter varje period eller?? Tack och lov så vet jag vem kemiläraren är. Alltid en början.

Det ser ut som att jag har ett ganska bra schema också. Halvdag på måndagar och fredagar, ibland helt ledig på måndagar. Om man nu kan kalla det för ledig. Ingen undervisning kanske man ska säga.

Nu är det Family Guy på tv:n och det måste ju vara sämsta avsnittet ever? Nått jubileumsavsnitt av nått slag, så dom visar lite småklipp här och där och ibland sitter en gubbe och pratar. Skittråkigt. Kan dom inte visa ett "riktigt" avsnitt?? Så man får skratta lite!


En sån dag...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev ingen skola idag. När jag kom till universitetet så möttes jag av en lapp. "Grupp 1 har ingen undervisning idag.". Nähäpp... Fint, då hade jag alltså släpat mig upp ur sängen, med huvudvärk och allt, helt i onödan. Fast helt i onödan var det ju i och för sig inte. Jag fick spela Need for Speed, vilket jag har sysselsatt mig med större delen av dagen. Förutom lunch på Taormina och en sväng på stan för att skaffa nya böcker.

Intressant dag, eller hur?Söndag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Såå, nu är jag i stan igen. Jag har dock blivit lite småsjuk. Ont i halsen, hosta, näsblod, "febersmak" i munnen. Ja, det klassiska. Snart ligger jag väl halvdöd...

Morden i Midsomer på tv snart, sitter och väntar på att det ska börja. Det känns som en evighet.

Det blir inte mer än såhär idag.


Efter 23


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hahah ser på Disney Chanel nu. Dom visar massa gamlagodingar, Kalle Anka, Piff och Puff, osv. Me lööööv! Johan ligger här bredvid och sover, ser väldigt obekvämt ut... Själv börjar jag bli lite trött, men måste hålla mig vaken tills ( ) ska hem. Om nån timme eller två.

http://4.bp.blogspot.com/_SL5vi3O9OBA/Saj4Z75-UTI/AAAAAAAAATE/p48vHMBNX8o/s200/200px-Mus.jpg


Lördag och kväll!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här sitter jag och leker med massa bilder samtidigt som jag ser på Simpsons, snart Family Guy.
Senare blir det varma mackor och varm oboy (perfekt när det är -30 ute) och se på film. En helmysig kväll hemma.Never Ending Story


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har alla gått hem igen och jag är proppmätt, här behövs ingen middag. Ikväll är mamma och pappa bortbjudna så jag och broder ska sitta hemma och ha kul. Jag har redan bestämt att jag ska se på film, Den Oändliga Historien. Det var så länge sen nu och den är ju verkligen super! Jag tror att jag måste ta och läsa boken nån dag.

Hoppas att Johan kommer hit ikväll också. Vi har planerat att han ska vara chaffis till mamma och pappa. Johan vet bara inte om det än...Grattis!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

(jag gillar det där söta fåret!!)


Sov sött!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag och Vimsan sova. Gott natt alla!Pojken med guldbyxorna, kom hit!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har preciskommit hem från grannarna, där det bjöds på fika. En mumsig chokladtårta och lite annat gott.
Nu ser jag på Ghost Adventures på tv4 Fakta. Spännande.

Kollar runt lite på saker som jag vill ha också. Tänk om man vore gjord av pengar. Ïbland önskar jag det... Men visst, jag har det bra som det är också. Jag får skaffa mig nått välbetalt jobb (NU!!).The Simpsons


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Snart är det Simpsons!! En glad Emma sitter förväntansfullt i tvsoffan och väntar. Vem kan inte tycka om Simpsons?
Nu har i alla fall alla i familjen kommit hem så nu är det lite liv i huset... Så det ska vara, antar jag.Äntligen fredag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tittar lite på den alpina världcupen och herrarnas superkombination. Det är faktiskt ett bra tag sen jag såg på alpint, tråkigt men sant.

Snart ska jag städa upp lite hemma, mamma tyckta att jag kunde göra det så då är det väl bara att börja. Det enda som egentligen behöver göras är att dammsuga, det går fort. Om det inte vore för våran dammsugare... Vi har en centraldammsugare (ett hål i väggen och kilometervis med slang...) och jag kommer inte övernens med den, eller rättare sagt: slangen. Det tar typ en halvtimme för mig att vira upp slangen när jag är klar, medans det tar typ två minuter för min lillebror... Är det bara jag som ser problemet eller?


Bild från google


Det bästa från min hylla


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Är det bara jag som ser charmen i att ha filmerna i filmhyllan istället för att ha dom på datorn? Jag har inget emot nedladdning precis, men vissa filmer är såna som man ska ha i filmhyllan. Det bara är så.Men här är i alla fall dom 20 bästa från min hylla, värda att kolla in!
 1. American Pie (Komedi)
 2. American Pie - The Wedding (Komedi)
 3. Dangerous Watter (Thriller)
 4. Merlin (Äventyr)
 5. White Coats (Komedi)
 6. Storslagna Mästerverk- Kingdom of Heaven, Master and Commander, Braveheart (Action/Äventyr)
 7. Avatar (Äventyr)
 8. Länge Leve Bernie (Komedi)
 9. Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park 3 (Action/Äventyr)
 10. Baltic Storm (Thriller)
 11. Man Thing (Skräck)
 12. House on Haunted Hill (Skräck)
 13. Den Oändliga Historien (Äventyr)
 14. U-571 (Action)
 15. Romasanta (Skräck)
 16. Kate & Leopold (Komedi)
 17. Day After Tomorrow (Action)
 18. Saw (Thriller)
 19. Saw 2 (Thriller)
 20. Saw 4 (Thriller)


Kina


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Bara för att jag satt och sa igår att jag inte drömmer så ofta så drömde jag en helmyskodröm i natt. Jag hade flyttat till Kina! När jag skulle lära mig språket så vaknade jag, inte så konstigt kanske...
Men när jag väl hade vaknat så kom alla tankarna. Förstå hur fränt det skulle vara att bo i ett annat land ett år eller två. För två månader sen så skulle jag ha sagt att jag aldrig skulle kunna tänka mig att bo i nått annat land, men nu? Om jag fick möjligheten så skulle jag aldrig tacka nej.

Men fortfarande, det var en ganska konstig dröm ändå. Kina av alla ställen? Jag hade ju inte blivit förvånad om det var Kanada eller Tyskland som jag drömde om, men Kina?