Väska


Mina saker Kommentera inlägget
Igår var jag ju nere på stan och gjorde några fynd. Förutom kameran då, så hittade jag två tröjor på Kappahl för 50 kronor styck. Det tyckte jag var ett bra köp. Sen var jag inne på Ålens och tänkte hitta mig en väska. Helst likadan som min kära kusin har... Den var perfekt, liten och smidig. Jag gick en runda och sökte, men fann ingenting. Tillslut bestämde jag mig för att gå en till runda...och en till. På en tredje rundan så fann jag det jag sökte. Dock var väskan inte i den färg som jag sökte efter (svart eller beige), den var knallröd. Men jag köpte den i alla fall, för 50 kronor. Halva reapriset, den du Linda haha! Väskan kommer att användas flitigt!

Om knappt två timmar ska jag bege mig mot jobbet, inte alls taggad...


D3100


Mina saker Kommentera inlägget
Nu är jag ägare av en Nikon D3100. Jag tror och hoppas att jag är nöjd. Har inte hunnit prova den så mycket än eftersom att jag har jobbat kväll och nu är det mörkt och tråkigt, men i morrn ska jag upp tidigt och kolla vad kameran går för. Men just nu är jag glad.


Grattis Emil!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Vad hände igår?? Vars komma alla 347 besökare ifrån??? Stanna gärna kvar haha!

Sitter hemma nu, hemma i Agnäs. Igår käkade jag och Linda lunch på kiosken och sen blev det även en mjukglass. Jag var ju lite trött också, men jag höll mig vaken enda till klockan var halv tio på kvällen. Då gick jag och la mig, sen sov jag i tolv timmar!
Idag är det födelsedag. Lillebror blir hela 16 år och det firas med jordgubbstårta. Mumsigt!



Såhär är det

Denna natt har bara varit jobbig. På alla sätt. Fick inte sova tillräckligt igår så jag har varit väldigt trött inatt. Timmarna har segat sig fram, även fast det har varit rätt mycket att göra. Vid fyra slog tröttheten till ordentligt. Jag trodde där ett tag att jag inte skulle kunna hålla mig vaken och mitt huvud kändes lika dimmigt som det var ute. Men nu känns det bättre igen. Jag klarar nog att håla mig vaken hela dagen i alla fall till i eftermidddag, hinner kanske sova en timme då.
Nu ska jag bara packa ihop mina saker och sen ska jag sätta mig på bussen hem. Skönt att få komma hem!

Usch vad jag känner mig gammal när man börjar beställa saker från IKEA med arbetskamrater... Men nu är jag i alla fall ägare till ett litet bord. Har inte fått det än men jag vet att bordet ligger tryggt i en bil på gatan intill haha!
BJURSTA Matbord, brunsvart Längd: 70 cm Min. längd: 50 cm Max. längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 74 cm


Bumblebee

Natten som va var så fruktansvärt lugn att vi som jobbade på salen bara satt och stirrade. Jag hade i alla fall med mig en bok att roa mig med, men det går inte att sitta och läsa i flera timmar. Ögonen går ju i kors... Dessutom så tog hon som jag jobbade med, en friskvårdstimme och gick hem tidigare. Alltså fick jag sitta där själv den sista timmen och hur kul var det? Nä men det gick bra och kvart i sju så gick jag hem.
Jag har inte sovit superbra idag. Första gången jag vaknade var klockan tio men jag lyckades somna om tillslut. Nu är det snart dags att gå till jobbet igen, om nästan två timmar. Jag hoppas att jag inte blir allt för trött inatt eftersom att jag inte får sova i morrn när jag slutar. Jag åker hem till Agnäs med 10-bussen och när jag är i Bjurholm så ska jag hälsa på hos Linda. Undrar hur det kommer gå? Plus att det ska komma gäster hem till oss på kvällen... Haha vilken dag det kommer bli i morrn!


Varning för sömngångare

Klockan är över tre på natten och jag sitter på jobbet. Det är riktigt lugnt, så lugnt att det finns risk för att somna. Jag längtar supermycket tills klockan blir sju, då ska jag kila hem och sova. Jaha, det var allt för denna gång!



Söndag 24/7


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ikväll kan jag vara vaken länge. Så skönt att slippa tänka på att jag måste kliva upp i tid till jobbet, jag börjar ju inte förns 21.00 i morgon kväll. Jag har nu två veckor (sju pass) med nattpass framför mig. Jag hoppas att det ska gå bra att sova på dagarna. Om inte annat så borde jag ju vara helt utmattad efter ett tag och somna i alla fall haha! Men mardrömmen under dessa nätter är nog att hamna i korridoren, det betyder 10 timmar när man konstant är uppe på benen. Det blir inte många minuter att sitta ner. Det kanske inte låter så farligt men jag lovar, det känns i fötterna sen...
Nu är jag jättesugen på att åka nånstans, typ Göteborg, men planerna står bara stilla. Det är liksom inte så kul längre när man inte får någon respons nånstans. Jag får åka själv?
Nu ska jag försöka hålla mig vaken i några timmar till, så jag kan sova länge i morrn. Önska mig lycka till...


I en annan del av Skellefteå

Skellefteå och en liten glimt av Trästock har dessa tre dagar bestått av. Igår var vi och gick en liten sväng på stan i Skeå och kollade läget. Senare på kvällen så lånade jag och Emil varsin cykel och trampade in till centrum för att se vad Trästockfestivalen egentligen var för nått. Och vad är typ det första vi ser? En skylt där det står Wokad Ren. Lite kul? Ja!
Idag åkte vi i alla fall hem och nu sitter jag och laddar upp inför morgondagens arbetspass, mindre roligt måste jag säga.

Och vad som är ännu mindre roligt är ju allt som har hänt i Norge.


Hjälpa mig kanske?

Är det nån mer än jag som hatar att packa? Det är verkligen dötråkigt. Jag ska packa för två dagar, alltså typ nån tröja och shorts kanske, och lite sånt som alltid hänger med. Men vet ni vad? Jag har hållit på i en timme och än har jag bara packat upp ur väskan från förra resan. Grejen är att jag hela tiden kommer på annat som jag ska göra, eller att jag helt enkelt bara fastnar framför tv:n. Suck. Ingen som vill hjälpa mig? Ja, usch vilka problem man kan ha egentligen.


Jobbar hela tiden, känns det som.

Ja jisses vad jag jobbar och har mig. Nu är det bara morgondagen kvar, sen är jag ledig i två dagar. Och som vanligt när jag är ledig så ska jag nånstans. I morrn efter jobbet bär det av till Skellefteå med familjen. Det ska bli riktigt härligt att få ta det lugnt där. Dessutom så har jag inte träffat mamma och pappa på en månad... Tiden bara rusar iväg! Men nu måste jag ta mig nått att äta och sen blir det att dejta John Blund.


Ny vecka igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är rätt så skönt att vara hemma igen efter en miniresa till Borlänge. Halv tio på fredagskvällen åkte vi och sju timmar senare hade vi nått resans mål. Efter några timmars sömn var det dags för bröllopet och allt som hör till. Hur trevligt som helst och jag är väldigt glad att jag fick vara med. Igår, söndag, åkte vi hem till Umeå igen och så har min helg sett ut i det stora hela.
Idag har jag bara jobbat och gjort rätt för mig, även om det var väldigt svårt att ta sig upp i morse. Ikväll så blir det kanske bio. Beror på hur Johan jobbar, om han hinner tillbaka till stan i lämplig tid. Men ska jag vara helt ärlig så hade det varit skönt att bara sitta hemma också.


Emma ♥ Dagens teknik

Kalla mig prylnörd, tekniknörd eller vad ni vill men jag vill bara säga att när vi åker till Borlänge så kommer jag ha med mig två datorer, två kameror, en filmkamera och min mobil. Men bara så att ni vet, det är inte jag som ska använda allt, jag har bara ansvar. Det var allt jag ville säga haha!


Puss och hej!

Överallt läser jag om folk som har kommit fram till Åsele eller som ska fara dit snart. Jag blir så ledsen... Jag vill ju också dit!! Men jag lovar, nästa år ska jag ta igen allt som jag missar!

För övrigt så verkar det som att vi inte kommer att åka förens efter fem ikväll. Jag får väl försöka (halv)sova i bilen, annars kommer jag att vara trött som ett as i morrn. Och på tal om morgondagen, jag har fått låna en kamera som jag kan leka runt med! En Nikon D80. Det kommer bli superroligt!
Nu ska jag se på Morden i Midsomer.


Seg i starten


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ni kan inte ana hur skönt det är att vara ledig i morrn och slippa tänka på när jag ska kliva upp för att hinna komma i tid. Det är så otroligt skönt! Nu är jag ledig i tre dagar och kommer njuta av ledigheten fullt ut.
För ungefär fem minuter sen var jag klar med packningen. Jag skulle ju börja med det direkt efter att jag kom hem från jobbet, men hur gick det? Dåligt, väldigt dåligt. Det måste vara nått släktdrag? I alla fall så hann jag se på tv, vara på affärn och cykla runt på Berghem lite innan jag äntligten tog mig tid till väskan. Nu ska jag bara ta mig ner till Haga för att sova. Sova, sova, sova. Jag är så sjukt trött, bara så att ni vet.


Planer

Ett pass kvar denna vecka. Morgondagen kommer vara ett stressmoment för stackars mig. Jag gissar på att jag inte kommer att kliva upp förns vid elva nån gång, och jag kommer inte hinna göra mycket innan det är dags att bege sig mot arbetet vid ettiden. Sen, när jag slutar halv tio, då ska jag packa. Jag vet precis vad jag ska ha med mig, men själva packningen får alltså ske i morgon kväll när det är som stressigast. Super..! Förhoppningsvis så är jag klar att ge mig av vid tio, halv elva, elva, halv tolv, hade tänkt sova hos Johan för på fredagen åker vi till Borlänge! Och vad kan man hitta på i Borlänge då? Jo, det är faktiskt bröllop. Jag ska alltså för första (tredje...eller fjärde??) gången få vara med på ett bröllop (som jag kommer att minnas). Det kan nog bli rätt så roligt, hoppas bara att det inte blir allt för dåligt väder. Och sen på söndagen åker vi hem igen... Ännu en snabbvisit, fast denna gång i söder.


En dag som denna

Jag är inte van att sova länge! I går gick jag ju och la mig när klockan var nio. Det resulterade i att jag vaknade 01:40 (i ren panik), i tron om att det var väckarklockan som hade väckt mig. Gick ner från sängen och började plocka ihop mina saker men började då reflektera över att det var ovanligt mörkt ute för att vara halv sex. Det tog en stund, men till slut så tittade jag faktiskt på klockan, suckade och gick och la mig igen. Det blev en jobbig start på dagen, för såna där händelser känns i kroppen. Även fast jag har sovit nästan nio timmar i natt så är jag ganska trött. Dessutom har dagen gått sååååå långsamt, och det har ju inte gjort saken bättre.
Nu ska jag i alla fall ta cykeln och fara ner på stan för att utföra lite uppdrag som jag har samlat på mig. Kanske blir piggare av den friska luften?


Viker in årorna

Jag tror helt allvarligt att jag ska ta och sova nu. Jag är så jäkla trött efter att bara sovit tre timmar inatt och sen varit igång hela dagen. Dessutom värker mina ben. Undrar om jag ska starta nån film och sen låtsas titta lite? Jo, det låter som en bra idé. Vi säger så, god natt!


Klaffbord

Idag när jag satt och tittade i en IKEA-katalog under lunchen, så hittade jag det absolut perfekta matbordet som jag borde ha. Ett pyttelitet klaffbord. Jättebra när man har lite plats, vilket jag har. Just nu i alla fall. Varför hittade vi inte det där bordet när vi var på ikea? Gick ju runt och sökte efter nått i samma stil...

MUDDUS Klaffbord, svart Min. längd: 48 cm Max. längd: 92 cm Bredd: 60 cm Höjd: 74 cm
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10125113#/10125113/


En dunderbra helg


Sommar Kommentera inlägget
Igår så kom vi hem från norrbotten. Hela helgen där uppe har bara varit kanon! På lördagen åkte vi till Pajala och gick en sväng på marknaden, även fast det ösregnade. Det fanns faktiskt mycket att se, lite större än marknaden som brukar vara i Vännäs. Jag hade sen innan bestämt mig för att köpa sockar. Det brukar vara 8 par för 100 kronor, men inte där. Det var 14 par för 100! Vilket kap säger jag bara! Sen blev det så klart köp av munkar, ett måste när det är marknader.

På kvällen så tog jag och Johan fiskegrejor och gick ner till båten för att åka ut på sjön och fiska lite. Jag är ingen mästerfikare, har aldrig använt kastspö och har aldrig (och vill aldrig) hållit i en fisk. När vi satt där i båten så fint så fastnade mitt metspö i en näckros så jag fick hålla Johans kastspö medans han skulle få loss mitt spö. Jag började alltså meta med ett kastspö och fick napp typ inom 10 sekunder... En liten abborre. Senare, efter att ha fått en hel del abborrar, så trodde jag att jag hade fått bottennapp med metspöet, men det var ju en gädda på ett halvt kilo! Jag blev överlycklig! Första gäddan som jag fått, dessutom på metspö. Men där är det inte slut, jag bytte till kastspöet och 15 minuter senare fick jag ytterligare en gädda, på 2 kilo. Sen ville inte Johan fiska mer haha! Men sitta och fiska i en båt mitt på natten med midnattssol är nog bland det bästa som man kan göra.

På söndagseftermiddagen var det dags för hemfärd. Vi var först och gick en sväng till på marknaden innan vi påbörjade den 6 timmar långa bilresan hem till Umeå.

Idag har jag jobbat eftermiddag och nu är jag helt slut, vill bara sova. I morrn ska jag upp och börja jobba kvart i sju, jippi..!



Det går i rasande fart

Hejsan hoppsan! Här sitter jag i en bil nån stans ovanför Luleå och försöker roa mig på nått lämpligt sätt. Vi är fyra stycken i bilen, en som kör (så klart), en ser på nån film och den tredje sover. Roligt man kan ha i en bil... not. Dessutom så sitter jag i baksätet så det går inte så superbra att kommunicera med chafören heller. Men nu ska vi snart ta en bensträckare, hoppas jag, det behövs verkligen med tanke på att vi bara har kommit halvvägs än så länge.
I år missar jag alla marknader där hemma, Bjurholm, Vännäs och Åsele, men då får jag vara med om en ny marknad i stället. Pajala marknad. Jag lovar, det kan nog bli en upplevelse för sig. Tydligen så ska den vara riktigt stor ändå och vi ska stanna där en sväng nu ikväll när vi passerar, då får jag avgöra vad dom menar med stor marknad... haha! I morrn är det tänkt att vi ska gå en sväng på själva marknaden och titta lite och helt ärligt så längtar jag. Marknad = sommar. Håller ni inte med? Jag vet några som gör det iaf.
Nu är det pinkpaus!


Holmsund


Sommar Kommentera inlägget
För några dagar sen var jag och Johan ute i Holmsund (igen). Jag måste säga att jag lätt skulle kunna bo där! Nära havet, det är så himla fint. Dock finns det ju nackdelar också så klart, det blåser väl fjorton gånger mer där. Men det skulle jag nog kunna stå ut med haha. Här kommer i alla fall några halv- och helkassa bilder från turen.


Helgen närmar sig

En dag kvar av veckan, sen är det helg. I morrn, efter att jag har slutat, så åker vi uppåt i landet. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg ett tag, även om det bara är i några få dagar.
Annars så flyter dagarna bara på. Typ sova, äta, jobba. Ändå ganska skönt att få nån rutin på dagarna. Detta blev bara ett litet kort inlägg, för nu ska jag fixa mat till i morrn och sen sova.

Grattis till min fina farmor också, som fyller 87 år idag!


Min värsta mardröm. Typ.

Jag ser på Allsång på Skansen, lika bra som alltid även om det är ännu en ny programledare. Klockan nio börjar Morden i Midsomer. Får inte missas!! Jag har följt den serien sen jag var typ 10 och jag är fortfarande inte less, inte ens när "Tom Barnaby" har gått i pension och ersatts av "John Barnaby". Den dagen dom bestämmer sig för att inte spela in fler avsnitt av Morden i Midsomer, kommer jag att gråta. Det får inte hända.


Power nap

Jag tänkte äntligen lägga in bilderna från midsommar, men då går det inte! Jag får göra det i morrn istället.
Vid halv sex tänkte jag bara blunda i två minuter, det slutade med att jag vaknade nyss, fyra timmar senare. Men det värsta är att jag lätt skulle kunna fortsätta sova hela natten. Om det inte vore för att jag har lovat att jag skulle fara till Johan så skulle jag inte ha klivit upp. Men jag lär väl piggna till när jag ska gå ner till Haga. Tur att jag är ledig i morrn, då ska jag verkligen vila upp mig.


Midsommar 2011


Sommar Kommentera inlägget
Nu! Bilderna från midsommar! Bättre sent än aldrig haha. Nä men här kommer i alla fall några bilder från min midsommarafton, med lekar och allt vad det innebär.


Två procent

Jag tänkte bara meddela att jag lever och mår. Jag kom nyss hem från jobbet så nu är jag lite småtrött, men inte tillräckligt trött för att kunna sova. Men snart måste jag sova om jag ska orka upp i morgonbitti. Jag upptäckte också att jag bara har 2% kvar av batteriet på mobilen och jag har ingen laddare... Den är i Agnäs. Jag hoppas Johan är här snart med sin laddare, måste ju ha mobilen eftersom att den är in väckarklocka. Nu måste jag äta nått!


Allt handlar om tid

Det här är helt sjukt. Anledningen till varför jag inte skriver nått här är för att jag jobbar hela tiden. Och dom timmar som jag inte jobbar så sover jag eller bara orkar inte skriva nått. Jag har inte ens haft ork (eller tid) att lägga in bilderna från midsommar! Jag skäms ju lite... Men igår var jag ju faktiskt ledig, men då tillbringades halva dagen med två kusiner nere på stan. Bara för att få prata av sig lite. Andra halvan av dagen satt jag och spelade the sims 3 i väntan på att Johan skulle komma hem, vilket han gjorde typ halv två på natten. Suck. Jaja, nästa sväng jag är ledig är på tisdag. Jag längtar!

Och nu höll jag på att glömma, det är ju Wheels i morrn. Jag slutar halv fyra så jag hinner se crusingen i alla fall, om det nu inte regnar för då ska jag sitta hemma och se på South Park!!