Nu är jag nöjd ett tag till

Var nere på stan idag, efter att jag hade slutat jobba. Eftersom att det är riktigt varmt ute och mina shorts är 60 mil härifrån så kände jag att jag kanske skulle skaffa mig ett till par. Men som vanligt så hittade jag inga shorts... Dock så var jag inne på H&M och fyndade. Nu är jag ägare till tre likadana klänningar, men i olika färger. En blå, som jag köpte i våras, en beige och en vit som jag köpte idag för 50 kr styck! Lilla jag är glad! Dessutom, när jag var inne på Åhlens, så fick jag med mig en necessär från Emma S. Helt gratis, och en sån som jag har varit ute efter men varit för snål för att köpa. Ibland ska man ha tur bara.
Snart, hoppas jag, kommer Johan förbi och hämtar mig. Hade tänkt sova där inatt, det blir inte så förbaskat varmt där.

Dessa är mina + en vit


Nu börjar det

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet. Det måste vara nått fel på sjukhuset, för så fort jag kommer innanför dörrarna så blir jag jättetäppt i näsan och går och gäspar hela tiden... Hur kul är det? Hur som helst så har jag nu på förmiddagen varit och skaffat mig ett sånt där Id-kort som alla har på sjukhuset. Jättefult och hemsk, men jag ska ju bara ha det i två månader så jag kanske kan stå ut? Jag måste äta nu också, om jag ska orka med den här kvällen.

Ärligt talat så längtar jag till i morgon eftermiddag. Jag slutar halv fyra och sen är jag ledig hela torsdagen, ni anar inte hur skönt det kommer att bli!

En morgon förra veckan åkte jag och Johan ut till Holmsund för att se Finlandsfärjan lämna hamnen. Det var faktiskt riktigt kul att sitta där på en sten klockan åtta på morgonen och titta på en båt, tro det eller ej! Haha!


Slutet


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är sista inskolningspasset avslutat. I morrn börjar jag på riktigt. Lite nervöst är det allt, men jag tror att det kommer gå finfint.
Gårdagens planer gick inte så bra. Jag var så otroligt trött så jag sov en timme där innan middagsdags... Men ikväll ska jag hinna göra ett och annat, känner mig lite piggare idag. Kanske att jag till och med har ork att lägga in bilderna från i helgen på datorn?! Jaa... just nu händer inte så mycket mer.


Söndag hela dagen, antar jag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det känns inte alls som helg. I morse var jag helt hundra på att det var tisdag eller nått sånt, och fattade inte alls hur folk kunde vara vaken hela natten för att sen fara och jobba. Bara det att det inte var nån annan än jag som skulle jobba idag... Jag får inte helg förns om två veckor, känn på den! Men jag är ju faktiskt ledig tre "strödagar" fram tills dess, så det kan gå.
Dessutom känner jag mig nyttig när jag jobbar. Jag klämmer ju i mig hela två-tre äpplen och två liter vatten under varje pass!!

Idag fick jag sluta lite tidigare och nu ska jag passa på att diska och lite sånt, så jag får det bortgjort. Jag har gjort upp värsta planen för kvällen, så jag hinner allt, för tanken är den att halv nio så ska jag krypa i säng. Jag måste få sova.


Stressig vecka


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hinner verkligen inte göra nånting känns det som. Den här veckan har egentligen bara varit ett enda kaos, jag har inte ens hunnit diska!! När man jobbar kväll så blir det liksom inget kvar av dagen, specielt inte om man börjar 07.00 dagen efter. Men i morrn, då slutar jag 16.00 så då borde jag hinna diska och städa lite där på kvällen. Kanske till och med göra mat.
Men gissa nu vem som ska sova?


Åter till verklighet


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hoppas alla har haft en trevlig midsommarafton? Det har jag i alla fall, även om vi fick åka hem lite tidigare än vanligt, eftersom att jag ska jobba idag. Jag är ganska trött just nu, men jag ska nog kunna hålla mig vaken ändå.
Det är bara tre pass kvar av inskolningen och på tisdag börjar jag jobba på riktigt. Ganska skönt ändå att slippa följa nån i hälarna hela tiden... Det var allt för stunden!


Minihelg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag ledig. I en hel dag. Eller ja, till lördag eftermiddag i alla fall. Jag ska bara panikpacka ihop några saker, sen ska jag och Johan åka mot Agnäs. I morrn, midsommarafton, ska "firas" med lite släkt och vänner. Hoppas bara att det inte regnar fullt så mycket. Det får gärna vara lite uppehåll, men samtidigt har det ju blivit så att regn hör midsommar till.


I teknikens värld


Emma funderar Kommentera inlägget
Under mina snart 20 år så är det bara två gånger som jag har använt en systemkamera. Andra gången var i morse.
Min första kamera som jag hade, en sån där skitsak (som var ganska dyr ändå...), köpte jag för typ fem år sen eller nått. Jag vet inte ens vad den heter?? Den dög väl, men min mobil funkade minst lika bra som kamera då.
I fjol, när jag tog studenten så fick jag en kamera i present, en sån där halvsystem typ. Fungerar som en kompaktkamera, fast bättre och jag är riktigt nöjd med den. Men nu... Nu börjar det klia i fingrarna. Jag vill så gärna skaffa mig en systemkamera och förverkliga alla tankar som jag har i huvudet. Jag har liksom bilden klar över vad jag vill göra med min kamera, vad jag ska använda den till. Även om det inte kommer att hända på en grisblink. Jag kommer inte att lära mig hantera en systemkamera på en gång, det lär nog ta sin tid, men tid finns det alltid. Jag har börjat kolla efter och jämfört massor av olika och har hittat några olika finingar. Nu är det bara att börja spara pengar. En hel del.

Men då kommer nästa problem också. Jag skulle ha haft en ny dator också. Just nu har jag ju en sån där fin liten blå mini-PC som är lika seg som en koala. Jag kan inte lägga in program på datorn som måste läggas in med en CD, och det är väldigt tråkigt ska jag säga. Ja, i alla fall så behövs inte mycket innan datorn ska sega ihop och det ska ta flera minuter att öppna program, sånt hatar jag. Och eftersom att jag är familjens lilla tekniknörd så står jag inte ut längre! Det ska liksom gå smidigt och jag vill kunna ha mycket på min dator. Nu har mina tankar börjat komma in på att skaffa en MacBook Air. Svindyr, jag vet. Det lär ju sluta med en Hp ellr liknande, men drömmar är ju inte förbjudna. Det jag gillar med Mac:en är att dom är stilrena och väldigt bra när det gäller mediahantering.

Den stora frågan är då egentligen dator eller kamera? Johan frågade mig igår vad som var först på listan och då sa jag säkert att det var kameran. Men nu vet jag inte. Ska jag först spara ihop till en dator och sen sattsa på kameran? Eller kameran först? Datorn som jag har funkar ju faktisk än och lär nog hålla ett tag framöver. Det är så mycket mer som jag vill lära mig med en kamera, så det kanske blir en sån. Fasiken, jag vet inte!!


Läget i sommar

Dagens arbete är avslutat och nu tar jag det så lugnt jag bara kan. Tänkte snart gå hem till Johan och kolla vad som händer där. Säkert nånting.
Mina dagar är lite smått fulla nu för tiden. Det har varit inskolning typ varje dag och där emellan ska jag kläma in allt annat som måste göras. På fredag är jag ledig, så jag åker hem till Agnäs i morrn kväll, men sen är jag inte ledig igen förns på torsdag nästa vecka. Och då är jag också ledig i bara en dag. Jag tycker inte riktigt om mitt schema för i sommar, det känns som att jag fick alla skitpass som blev över. Det är inte många gånger som jag är ledig två dagar i rad, det kommer bara hända tre gånger på hela sommaren! Hur kul är det egentligen? Det är knappt så att jag hinner åka hem nån gång. Men visst, jag är superglad att jag får jobba i sommar, jag är helt klart nöjd ändå!


Fluff

Ska snart följa med Johan till skjutbanan. Det regnar lite så jag får väl ta med mitt rosa paraply. Kul kul.
Förresten, kolla mitt hår. Fluffbomb!


Tröttis

Det finns inte så mycket att berätta, igår slutade jag jobbet klockan 07 och var då så trött att jag sov faktiskt enda till tre på eftermiddagen och sen somnade vid halv tolv igen! Har sovit som en stock hela natten, men det behövdes.

Eftersom att jag var så trött när jag jobbade igår (kom ihåg att jag sov ganska dåligt innan) så gick jag på halvautomatik ibland, tydligen. Jag kommer inte ihåg att jag hade matat en bebis... Ungefär såhär lät det när jag kom in i fikarummet:

Ssk: - Gick det bra att mata barnet?
Jag: - ???????
Ssk: - Ja, du satt ju där inne och höll på att mata ****.
Jag: - Ehh? Vänta...

Jag gick ut för att kolla och jo, jag hade matat, städat undan och gjort allt som man skulle. Dock kommer jag inte ihåg det. När jag sa det till ssk så skrattade hon bara och sa att det händer alla. Hmm ja, visst...Sömnlös


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Alltså, helt otroligt! Jag är inte skapad för att sova på dagen tydligen. Jag gick och la mig strax efter sju i morse, men endå så vaknar jag halv elva!! Varför blir det så? Jag låg och blundade i nästan två timmar sen innnan jag lyckades somna igen. En timme till... Jag har alltså varit vaken sjutton timmar, sovit drygt fyra timmar och nu ska jag vara vaken helst tills i morron kväll. Jag tror att jag kommer vara lite trött!

Nu ska jag försöka tjorva ut mitt fina hår och få ihop det i en hästsvans igen, lär nog ta sin tid. Sen måste jag köpa mjöööölk! Viktigt, viktigt!


God morgon/god natt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag ska hålla mig vaken en stund till, så att jag inte vaknar vid tio, tänkte jag. Fick gå hem lite (en timme) tidigare för att jag började blöda näsblod (såklart...). Dessutom höll jag inte på att ta mig ut från sjukhuset! Jag blev inlåst mellan två dörrar, hade bara tur att det var en som såg det. Varför är en dörr öppen, som bara öppnas från en sida, när nästa dörr är låst?? Men nu sitter jag här i alla fall och ser på Barnkanalen, det finns ju inget annat vettigt att se på!

Sen, ikväll, ska jag komma ihåg att linda in mitt knä, för att se hur det funkar. När man har ett arbetspass på 10 timmar (kortaste passen är på 8) och det är endast 45 minuter som man sitter ner, så känns det inte så bra i mitt vänstra knä. Jag har haft småproblem i många år, men det är ju sånt som man aldrig vänjer sig med. Det är inte direkt störande i arbetet, utan mer bara irriterande och gör lite ont när man går osv. Det sträcker i knäet liksom.


Skriv din rubrik här


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I natt ska jag jobba, undrar hur det går?


Lite mera pengar i min börs!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så var ännu en kväll avslutad på barn 4. Fortfarande lika lugnt där så ikväll har vi (jag och min handledare) gått igenom massa praktiska saker och retat lite sjuksystrar för att dom inte kan hålla reda på vissa saker. Lite kul måste man ju få ha! Ikväll blir det ett tidigt avslut, tänkte sova vid elva eller nått sånt så att jag tar mig upp i morrn klockan sex. Men lyssna nu, i morrn eftermiddag efter att jag har slutat så ska jag ner på stan och se om jag hittar nått block och senare på kvällen hoppas jag att jag får med mig nån som vill åka lite karuseller med mig! Jag har planerat att vara vaken länge i morrn så att jag kan sova länge på lördag (iaf till tolv) för då ska jag jobba min första natt! Hur fränt är inte det?! Helt ärligt så är det nästan så att jag sitter och längtar efter att få jobba natt, har alltid velat testa hur det är, och nu har jag chansen.

Nog om jobb och arbete, kanske inte så spännande alla gånger att läsa om. Jag ska sätta mig på cykeln nu i alla fall och cykla till Ica på Berghem för att köpa lite ost. Jag är en ostnarkoman, typ. Ost- och mjölknarkoman. Och hur bra lät det där??


För dom har tagit studenten!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En lite småstressig dag idag. Har varit och kollat på Östra när studenterna kom ut lyckliga och glada och sen var jag tvungen att åka hem igen eftersom att jag börjar jobba snart. Jag som ville se när dom åker på sina flak genom stan! Jag får vänta till nästa år antar jag. Studenterna fick bra väder i alla fall, tur för dom! Nu måste jag pysa.

När jag tog studenten.


Systemkamera


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vänta, vänta, stopp! Jag har just upptäck en sak. Att ha en systemkamera, är det den nya fjortisgerjen?? Jag har suttit och kollat runt på en hel drös med olika bloggar (väntar på att Johan ska komma hit) och jag vet inte hur många 12-14-åringar som har skrivit att dom nyss fick en systemkamera eller att deras mamma ska köpa en till dom, osv.

Detta är min teori: "fjortisarna" tror att när dom har en systemkamera i handen så blir alla deras bilder überfina. Sen kallar sin blogg för fotoblogg för att dom har lagt ut sju bilder. Alla som tror att min teori stämmer, räck upp en hand!

Men nu är det ju såhär, det går att ta fina bilder med en helt vanlig kamera också. Man måste inte ha det värsta av det värsta för att det ska bli bra. Det blir inte bäst, men bra duger väl alltid? Jag förstår inte varför folk vars bilder är suddiga, osv, ska ha en systemkamera. Det går precis lika bra att ta suddiga bilder med en vanlig, det kan jag lova! Så, är systemkameran nya fjortisgrejen?

Ta inte åt er nu, alla ni som faktiskt kan använda eran kamera!


Jobb

Idag har varit en dag med mycket information. Men nu är första inskolningsdagen (läs kväll) bortgjord. Jag fick även schemat som jag ska jobba efter i sommar, det blir inte många lediga timmar. Speciellt inte på helgerna. Jag är ledig två helger tror jag, och en av dom ska jag ju söder över. Jag missar bjurholmsdagarna!! Men jag får väl nöja mig med att jag får stanna kvar i stan och kolla på fina bilar som är här då på Wheels.
Det här kan nog bli ganska bra ändå.


Familjen söt


Djur Kommentera inlägget
När jag och Johan skulle åka tillbaka till stan ikväll så körde vi först en sväng ner till älven. När vi skulle gå ner till vattnet så gick vi in i familjen Ripa! En mamma med massa små bebisar, minst fem stycken. Alla flög ju iväg, utom en som satte sig på en gren ganska nära. Han (hon, den, det) var så jäkla söt!


Skolavslutning

Det är mycket åkande hit och dit, nu är jag tillbaka i stan igen. Idag har det i alla fall varit skolavslutning i Bjurholm. Hela morgonen spenderades i kyrkan för att se alla uppvisningar och liknande. Sen såklart för att se när lillebror fick sina betyg. Nu har även han gått ut nian.


Sommarkänslan är på intåg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Denna dag började suveränt bra! Nu ska jag bara vänta och se hur det går på onsdag. Snart ska jag åka hem till Agnäs. Lillebror går ju ut nian i morrn! Mamma ville att jag skulle agera fotograf (typ), så ja visst. Skolavslutningar är liksom det som markerar att det verkligen är sommar! Eftersom att jag inte har haft nån skolavslutning så har jag inte heller den riktiga sommarkännslan, men den kommer nog i morrn. Hoppas att det är någorlunda bra väder i morrn bara!
Nu ska jag börja packa mina saker, sen kommer Johan och hämtar mig!


Brighter


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Min dator börjar tacka för sig tror jag. Den börjar bli otroligt seg och hänger sig för minsta lilla. Jag undrar om det snart är dags att byta upp sig? Jag har börjat spana, så nu är det bara att börja spara!

Bara mycket ljusare.


Evert Taube


Musik Kommentera inlägget
Alltså, jag kan inte låta bli. Evert Taube är (var...) ju inte dålig. Det finns en låt som jag gärna lyssnar sjutton gånger om på, den är helt klart favoriten. Lätt att sjunga med till dessutom. Jag gillar den!

Sjösala vals


Sista dagen på veckan


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Filmen igår var faktiskt bra, men jag måste nog se om den. Jag har inte ro att sitta och se film själv, så när det var drygt en halvtimme kvar av filmen så gick jag ner på stan. Jag kunde ju bara inte sitta inne när det var 20 grader ute klokan 23.30! Det var mycket liv och rörelse på stan, och mygg. Jag satt drygt en timme nere vid kajen och tittade på alla fulla människor och fina bilar.

Idag blåser det ganska friskt, undrar när regnet kommer som dom lovat? Men jag har ingen aning vad som händer idag. Jag får helt enkelt vänta och se.


Syren


Växter Kommentera inlägget
Under nyheterna var jag tvungen att gå ut en sväng. Jag kan inte sitta här när det är 30 grader inne och 22 grader ute. Det finns gott om syrener (tror jag?) här, så på vägen in norpade jag åt mig två blommor. Ingen som märker nått?


Film


Boktips Kommentera inlägget
Nu ska jag se på film på 4:an, Derailed. När jag läste vad filmen handlar om så kände jag igen handligen, jag har läst boken! Inte visste jag att Urspårad av James Siegel, fanns som film också. Hoppas nu bara att filmen håller någorlunda samma nivå som boken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanske en tomat som tilltugg?Skönt med svalka!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår blev det middag med lite vänner och sen gick vi till tivolit som är här i stan. Jag och Mimmi åkte väl som galningar, men man måste ju passa på! Sen fick vi äran att åka lite cab. Det fläktade skönt i kvällssolen! Efter några om och men så hamnade vi i ett varddagsrum på Carlshem och satt där och snackade gojja, typ. Nä men en mycket trevlig kväll blev det i alla fall. Men lite fel kändes det när vi skulle hem och solen var på väg upp...
Och idag tog jag årets första dopp! Vi var några som åkte till Stöcksjöbadet och badade i typ en timme. Det var ju sjukt varmt i vattnet! Jag som hade förberätt mig på iskyla.


Jag har blivit misshandlad...

...av en motionscykel. Johan höll i handtaget på cykel och jag lutade min kind mot handen, när han drog bort handen! Mitt kindben slog ganska hårt mot styret och jag blev ganska öm där... Allt detta hände för typ tre dagar sen och jag är fortfarande öm. Klantigt eller vad?

Nu har jag slagit rekord på att tvätta håret, få det torrt och göra mig klar. På mindre än 40 minuter!! Jag är riktigt imponerad av mig själv ska jag säga. Det tar ju typ annars evigeheter att få mitt hår någorlunda torrt. Men vi ska i alla fall äta middag ute med lite folk, så hela den här kvällen blir att ha trevligt ute (i värmen)!


Jag är typ rädd för solen

Jaha, nu då? Jag har inte varit vaken många timmar men jag har redan fått bra och dåliga nyheter. Men det är bara att fortsätta den här dagen också. Det är en sån där extremvarm dag igen och jag tänkte gå ner på stan för att kika in på Telia. Jag måste nog bada i solkräm först, jag vill inte bränna sönder mig redan nu, innan det ens har varit midsommar! För er som inte förstår riktigt hur illa det är, så kommer en bild som togs för tre år sen... Bonnbränna nr. 1!!


Balen 2011


Övrigt Kommentera inlägget
Det har varit extremt varmt idag också. Jag skämtar inte om det har varit 30+ i skuggan. Och nu, strax innan 21, så är det 25 grader i skuggan! Nu kan man ju lugnt säga att det är sommar! Dock så verkar det bli svalare till helgen.
Ikväll är det återigen dags för balen. Jag drog med Johan och tittade på alla fina bilar ( och lastbilar, motorcyklar, hästar, osv...). Vi stod lite dumt till så jag fick bara bilder på bilarna, men det duger gott och väl! Vi tittade i bara nån timme, sen höll vi på att avlida av hunger.


Holmsund i bilder


Sommar Kommentera inlägget
Här kommer några bilder från gårkvällen. Det var lite smådimmigt längst borta i horisonten och på några andra ställen, himmlen och havet ser ut att sitta ihop!Rena rama sommarvärmen

Jag har precis kommit tillbaka från Holmsund. Jag och Johan drog på Ica Maxi, köpte bullar och juice och åkte sen mot Holmsund. Det var riktigt mysigt att sitta där vid havet och fika lite. Det har varit varmt hela dagen och värmen sitter i än. Nackdelen med att vara där ute var alla mygg som fanns där. Jag vet inte hur många myggbett jag har fått... Men det hör sommaren till!Holmsund


Sommar Kommentera inlägget
Inatt (vid ett) tog jag och Johan en sväng ut till Holmsund och kollade in alla båtar och lastbilar som var vid hamnen. Vi ska dit ikväll också, fast lite tidigare än igår, och ta med oss fika. Ska även ta med mig kameran den här gången.
I höstas när vi var dit så var solnedgången helt guldfärgad, nu är det sommar och den är rosa och lila. Det är hur fint som helst! Fast igår var det ju inte direkt solnedgång, solen hade gått ner nästan tre timmar innan bilderna togs, som kommer nedan. Och den sista bilden är från i höstas!


---

Denna dagen har varit jobbig. Har inte gjort nått, men det har ändå varit jobbigt. Nån som förstår känslan? Men jag ska försöka trotsa jobbigheten nu och gå en promenad. Tänkte ta en tur ner till stan och kajen. Eller ska jag cykla? Ja vilka problem man ska ha.


Ännu en bilfärd uppåt

Nu är jag äntligen tillbaka på hemmaplan igen! Halv åtta i morse åkte vi (Johan, Adam, Mimmi och jag) mot Piteå för att Adam skulle köpa bil. Men bilen han tittade på var inget att ha så vi satte oss på statoil och boysen studerade blocket - för vi kunde ju inte åka tillbaka till Umeå tomhänta. Det slutade i alla fall med bilköp utanför Luleå, en finfin merca. Förresten så hann vi inte längre än till Skellefteå innan Adam hade en köpare till bilen haha! Nu sitter jag och tar det lugnt några minuter innan Johan kommer tillbaka för att hämta mig. Det blir filmkväll ikväll.


Måste testa

Ikväll (inatt) ska jag prova nått som jag alltid har velat prova. Att vara vaken. Jag har ju varit vaken hela nätter tidigare, för att jag inte har kunnat sova. Men nu vill jag göra saker. Eftersom att jag velade om jag skulle följa med till Piteå/Luleå, så passar jag på att göra det jag tänkte göra i morrn, i natt istället. Jag kan ju faktiskt sova i bilen.

Jag skrev ju tidigare att jag kommer få börja mitt lilla träningsschema med att böta 10 kronor. Det lilla träningsschemat går ut på minst en timmes motion varje dag, annars blir det 10 kronor i böter. Bara en rolig grej sådär. Fast ändå ganska smart tror jag.


Söndagskvällen

Typ superglad!! Simon vann Big Brother! Det var ett perfekt avslut på denna helg.

I morrn, tidigt som attan (vid halv åtta), ska jag följa med Johan och några till, till Luleå och Piteå. Bilköp... Aja, jag har velat fram och tillbaka hela dagen om jag ska följa med eller inte och just nu lutar det som sagt att jag följer med. Dock blir det ingen bra start på mitt lilla träningsschema, jag får böta 10 kronor första dagen... Men mer om det sen.

Jag tänkte lägga upp några superdåliga bilder, från Johans mobil, från när The Boppers spelade. Dom hade lampor som lysste som starkt så deras ansikten är bara vita på bilderna. Men det spelar ingen roll, dom var bra ändå.


Min helg i korthet

I fredags var det liv och rörelse i lilla Bjurholm. The Boppers spelade på Wärdshuset och självklart var dom toppenbra. Kvällen började hos Linda med lite grillat och bara allmänt prat innan alla begav sig till wärsan.Lördagen var också spännande, på sitt sätt. Det var strömlöst hela dagen, pga stormen. Det blåste ju mer än nödvändigt. Det var några träd som hamnade i horisontell marknivå.

Vindstilla vs. storm


På kvällen åkte jag och Johan tillbaka till Umeå för att fara till en av hans kompisar. Där blev det tipspromenad, stövelkast och kubbspel. Sen orkade inte mitt huvud mer så Johan körde hem mig. Ibland tycker jag inte om mitt huvud.


Lasse Stefanz och jag


Musik Kommentera inlägget
Jag måste bara meddela att jag just nu lyssnar på en låt som verkligen stämmer in på denna kväll, den kommer i ett youtube-klipp här nedanför. Men samtidigt måste jag förklara att jag sitter här och sjunger i min ensamhet, har dock själv valt det. Johan är hos sin kära vän med massa andra, jag var där tidigare men fick så ont i huvudet så nu sitter jag här.  Jag är så ensam nu ikväll.Han hinner göra sig hemmastad


Emma funderar Kommentera inlägget
Jag undrar en sak, vad är vitsen med att bli dömd till 431 års fängelse? Jag bara undrar... Fången är ju garanterat död efter 80 år, vad tjänar då dom resterande 350 åren till? Men sen är det ju också i USA, och det förklarar ju en hel del. Egentligen. Men vem dömdes då till 431 års fängelse? En kidnappare, läs här.


Heffaklumpen

När jag vaknade nyss så var jag sådär lagomt less, som man kan vara ibland när man vaknar. Men så startade jag tv:n och vad visas där? Phus film om Heffaklumpen!! Jag blev genast på så mycket bättre humör! Synd bara att filmen slutar strax, jag har aldrig lyckats se hela filmen nån gång... Men nu: frukost.


Kvällens bekymmer inför morgondagen


Musik Kommentera inlägget
Just nu klurar jag på en klurig fråga. Vad ska jag ha för kläder i morrn?? Eller vänta nu, jag kanske inte ens har berättat om morgondagen? Kan inte komma ihåg... I alla fall så kommer det vara lite liv och rörelse i Bjurholm. The Boppers, och lite andra tror jag, kommer att spela på Wärdshuset. Vi blir några stycken som ska vara hos Linda först och äta middag och allt som hör till innan vi ska gå vidare. Gissa om jag är supertaggad?! Det är nog stort att det händer nått sånt här i lilla Bjurholm, men nu har både Refreshments och the Boppers spelat (snart iaf) inom några månader bara. Frääänt! Åter till det stora problemet för stunden, kläder. Jag måste rota igenom garderoben en sväng till tror jag.Skrik i trapphus är vardag numera

Fick inte så trevligt uppvaknande i morse, men det är sånt som man får stå ut med ibland antar jag. Hittills idag har jag läst lite, men nu är det dags att släppa alla böcker och ge sig ut. Jag blev lite sugen på att ta en sväng med cykeln, så jag får väl se vars jag hamnar. Det slutar väl med att jag måste ringa Johan för att jag har cyklat vilse, det skulle inte förvåna mig i alla fall. Mitt lokalsinne är ju inte bäst, men bättre än för tre år sen!

Tänk att det redan har gått ett år! Tiden går ändå fort.


Photoshop

Jag somnade efter Big Brother, men vaknade sen och kunde inte somna om igen. Denna vakna tid har jag då ägnat mig åt att läsa om Photoshop. Hur det funkar liksom. Jag kan ju grunderna, men det är ju aldrig fel att kunna mer! Fast samtidigt, varför sitter jag och läser om PS? Senast jag använde PS var för fyra år sen, på datalektionerna i ettan. När jag var klar med dom ordinarie uppgifterna (tog inte många minuter...) så fanns det massor av tid för mig att sitta och leka i photoshop! Men frågan kvarstår fortfarande, varför läser jag och lär om nånting som jag inte har?

Förresten, jag ljög. Jag har visst använt photoshop på senare dagar... För ett år sen. I Italien. Nackdelen var att allt stod på italienska och jag skulle hjälpa en icke engelsktalande person...Lördagens äventyr


Vår Kommentera inlägget
Några bilder från grillningen i lördags.Alla dessa fåglar

Nu är jag hemma igen efter en tur till Skellefteå. Oturligt nog så tog vi oss från Umeå ganska sent, så när vi kom fram till Skellefteå var det i princip stängningsdags för dom flesta affärerna. Det betyder alltså att jag fortfarande inte har några shorts. Suck. Jag tillbringade min tid i alla fall med att sitta och titta på alla fåglarna, mycket intressant. Eller?Skeå

Inatt sov jag inte många timmar. Jag var fruktansvärt trött, men hade ingen ro i kroppen för att kunna sova. Många gånger snuddade jag vid tanken att jag skulle vara vaken hela natten, för att sen somna tidigt ikväll, men tydligen lyckades jag somna i alla fall. Vid nio ringde klockan och vid tio var jag uppe. Ikväll måste jag vara trött. Idag bär det av till mina drömmars stad, Skellefteå. Johan ska till Bureå för att lämna en bil och då är han snäll så jag får följa med! Till och med så snäll så han kör mig först in till Skeå så jag får gå runt på stan. Min plan var att försöka hitta ett par billiga och bra shorts, som det är just nu äger jag inte ett par. Dåligt att det regnar bara...