Nya skor kanske?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här kommer ett par jättehäftiga skor, som jag för övrigt aldrig själv skulle vilja ha. Tänk om man glömmer bort sig och lutar sig bakåt?
Jeffery Campbell (stavning?) Night Walk heter dessa och kunde det ha varit ett mindre passande namn? Jaja, fräna dojjor är det i alla fall, det måste ni hålla med om ändå? Såna som man skulle kunna ha som en prydnad för att det inte går att gå i dom...


Läs inte om du inte vill


Emma funderar Kommentera inlägget
Kära dagbok, idag har jag gått runt på stan i evigheter. Nä, men seriöst. Jag satt inne och kollade på det hemska regnet idag fram tills klockan fyra och sen begav jag mig ner till stan. Var om på biblioteket och hämtade en bok som jag hade bokat, sen gick jag runt och njöt av den obefintliga julstämningen som just nu är nere i centrum. Och varför är julstämningen obefintlig då? Jo, visst hänger det lampor och julpynt överallt men det är två saker som förstör.
1. Ingen snö - det är stora vattenpölar överallt.
2. Det hemska oljudet - byggarbetsplatsen där dom rev huset bakom Kungspassagen. Tänk er att stå i en container och någon står utanför och sparkar väldigt hårt, så låter det när man går runt på stan.
Inte så julmysigt direkt.

Sen såg jag en annan sak. En skylt på Kungspassagen där det stod nått i stil med att det är deras sista jul innan dom ska flytta ut för ombyggnadtioner. Vadå, ska alla affärerna där flyttas därifrån medans dom bygger om? Vars hamnar dom? Eller så menar dom kanske inte riktigt så, men läser man skylten så tror man då det.


Jag ser det regnar, jag ser det regnar...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det har regnat hela dagen?? Jag tycker inte riktigt om det här.


Filmtips?


Filmtips Kommentera inlägget
Igår såg jag på en riktigt vidrig film. Det är inte en blodig film, utan helt enkelt bara vidrig. Feed är en film som jag inte kommer se igen, även fast den var bra. Jag tror också att hela filmens budget gick till mat för dom verkade inte ha råd med att ha så mycket kläder. Men i alla fall, äcklig är den och om du ska se den - ät inte nånting!

Phillip Jackson (Patrick Thompson) arbetar framgångsrikt som polis, och undersöker kriminella sidor på internet. Bland porr och pedofili hittar han en mystisk website om "feeders" och "gainers" - och upptäcker en sjuk värld, där män besatta av feta kvinnor träffas på Internet. Någonstans där ute finns en psykopatisk seriemördare som matar kvinnor till döds och som sänder detta live på internet! Phillips undersökning leder honom till en pervers värld där skillnaden mellan offer och mördare är hårfin...
Klicka för att stänga bilden


Lite roar barn


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Eftersom att jag inte har nånting vettigt att skriva så bjuder jag på några bilder från förra veckan när vi hade lite tråkigt.


Sladdlös


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har helt fastnat för det där med att rita. Jag vet inte om det går så bra, men kul är det ändå! Märkte just att klockan har hunnit bli över fem redan, snart är den här dagen slut den också... Tiden går så fort!
Min mobil har somnat in också. Slut på batteri bara, men jag kan inte ladda den eftersom att laddaren är hos Johan (tror jag). Jag var stensäker på att den låg i väskan efter förra veckans resa, men ikket. Jag kom sen på att när jag packade ihop mina saker där uppe så trodde jag att laddaren var Johans, vilket resulterade i att jag la den i hans väska. Smart där. Tur att jag har min kära Sony Ericsson c702:a så att jag inte är helt bortkopplad från omvärlden. Och nej jag är inte beroende av mobilen, det finns andra som förhoppningsvis vill ha tag på mig.


Övning ger färdighet?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hejsan hoppsan! Dagens, eller kvällens, uppdatering kommer här. Har varit hemma i Agnäs idag och hälsat på. På kvällen åkte jag och Johan till Bjurholm för att kolla in skyltningen. Det var dock inte så mycket att se, som förväntat, men det blir bara mindre och mindre för varje år. Vi gick en runda mest bara för sakens skulle, eller jag i alla fall. Sen bar det av till Umeå igen. Och nu sitter jag här, lyssnar på julmusik och övar på mina ritkunskaper. Faktum är att jag inte har ritat på år och dar (förutom kludd) och nu tänkte jag försöka mig på nånting vettigt. Jag ska försöka bli bättre på att rita, det skulle vara så himla kul!


Rosa eller blå?


Close up Kommentera inlägget
Vilken av dessa två är finast? Jag kan inte bestämma mig... Orginalet är fint och den blåa versionen är fulsnygg.
Ja, jag har lite att göra.

1 eller 2?




Home sweet home


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Strax efter åtta var jag åter i Umeå, ett snölöst landskap. Tråkigt men sant. Det är typ storm här också, lilla Berit är i farten. Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, orkar inte. Det är faktiskt ganska jobbigt att sitta i en bil i mer än sju timmar. Här kommer tre bilder som kanske ser lite annorlunda ut, jag hade inte allt för mycket att göra under bilfärden.
BTW i princip all snö kom under gårkvällen.


Vacker himmel


Vinter Kommentera inlägget
Igår kväll gick jag och Johan ut på en liten promenad. Vi kom kanske 200 meter innan jag stod och stirrade upp på den stjärnklara himlen. Det syntes även ett svagt norrsken. När jag så nämde att jag skulle ha haft kameran så var det bara att vända och gå tillbaka till huset. Vi tog sen bilen och åkte till ett annat ställe. När vi kom fram syntes norrskenet ännu mer och det var som ett jättebrett bälte över himlen. Vissa stunder rörde det sig jättesnabbt, ungefär som rök från en skorsten, och ibland såg man bara hur det blev svagare i färgerna. Jag tror jag stod där ute i närmare en timme och var överlycklig, vem är inte det med en stjärnklar himmel och norrsken?
Bilderna här nedan har väl inte den bästa skärpan eftersom att jag inte har fått kläm på hur man ställer in skärpan bra när man inte har nått att gå efter, den första bilden får visa hur svårt det kan va... Och den sista är suddig för att norrskenet vandrade jättesnabbt i bågar då. Kolla in färgexplosionen!


Det närmar sig hemfärd


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I eftermiddag och under kvällen har det varit en mindre snöstorm. På ungefär två timmar har det kommit 15 cm snö och snöar gör det fortfarande. Jag känner hoppet för vintern igen! Hoppas bara att det kommer lite snö där hemma också.
Jag har fått mig ytterligare ett par tjocksockar ikväll. Min farmor stickar i massor till mig som jag har och nu har jag fått av Johans farmor. Man kan aldrig få för många tjocksockar!

I morrn ska vi åka hem till Umeå igen så då blir det att tillbringa sex, sju timmar i bilen igen. Dessutom så har jag och Johan varit tillsammans i två år i morrn, tiden går fort!

Bild från gårdagen, innan dagens snö föll.


Sol, sol, stålande sol


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Såå, inte ett djur fick vi se där ute i skogen. Bara massa spår och ett sönderrivet träd gjort av en björn. Men det var kul ändå att vandra runt där. Det var lite mörkt till en början, men sen kom solen fram. Det var ingen sol alls, jag törs slå vad om att molntäcket som var över oss var flera mil tjockt. Minst. Gråmulet och trevligt hela dagen!
Nu ska vi snart ut till bastun (rena döden...) och sen kanske man får smaka en lussebulle, mums!


God morgon!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska vi ge oss ut i skogen. Kanske får syn på nått slags djur om vi har tur! Kan ju nämna att det inte är speciellt ljust.


Efter många timmar i bil...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Framme.




Låter det rörigt?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag ska aldrig städa, det resulterar bara i att jag aldrig hittar mina saker...
Igår när jag skulle packa så tänkte jag plocka fram mina obektiv för att sitta och klura över vilka som ska med, men hittade jag alla? Nej. Det var ett som var borta och det fanns ingen stans. Helt otroligt. Tillslut så fann jag mitt fina objektiv, i en låda som jag hade tänk ha som "kameralåda" där all utrustning ska ligga. Tror ni att jag kom ihåg att jag hade en sån låda? Nej. Som sagt, städning är inte alltid bra.

Men sen återstod ju bara problemet, vilka objektiv ska med? Av tre möjliga så var min tanke att ta med två. 18-55 mm är en självklarhet, men sen då? Storfavoriten Tamron 60mm f/2 eller omöjliga Tamron 70-300mm tele-macro? Nu tycker säkert många att det är jättebra att ha en långzoom, men jag gillar gillar inte att ta bilder över vyer (om ni fattar). Jag tar hellre en närbild på en sten, sån är jag.

Nu är det en ny dag och vi ska snart fara och för typ tre minuter sen lyckades jag bestämma mig. Det blir 70-300mm. Jag kan nog klara mig med 18-55mm till närbilder (även fast jag inte är helt kompis med det) och sen kan det ju faktiskt dyka upp en ren eller två på långt håll så då kan det ju vara bra med en långzoom. Det låter nästan som att jag ska på värsta safariutflykten eller nått... Stativet då? Ska det med? Nej vänta, nu får jag ju ge mig...





Minusgrader


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ser på Family Guy, kan inte sova. Konstigt, med tanke på att jag har sovit bort hela kvällen...
Var ute på en promenad för ett litet tag sen och jisses vad härligt det är frost på backen och gräset krasar under fötterna. Nu kanske vintern är på G? Jag längtar så in i norden!


Tiden försvann igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vad hände? Jag har halvsovit hela kvällen. Jag tror jag ska gå ut en stund.



Ge mig vantar?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En vante kan ju omöjligt bara försvinna. Jag hör inte till dom som tappar en socke i tvätten, jag hör till dom som tappar en vante lite var stans. Självklart är det den vänstra vanten också.
Som jag skrev tidigare så åker jag norrut i morrn och jag har inte en enda vänstervante här!! Det är såna här gånger som jag önskar att jag bara kunde gå och köpa ett par vantar, utan problem.
Ja, dagens bekymmer är inte att leka med.


Är det vecka 47?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har gått och blivit halvt förkyld. Ont i halsen, rethosta, jättekul. Tur att det inte blir värre (för det har jag bestämt). I morrn åker vi dessutom upp till Kitkiöjärvi, och blir där till på lördag. Det bestämdes igår och kul kommer det bli. Jag måste packa lite snart också, men min fina väska har sagt upp sig så jag måste låna nån av Johan.
Så ser i alla fall min vecka ut och jag hoppas på att det blir bra väder också! Med bra väder menar jag snö.


STORA ORD


Emma funderar Kommentera inlägget
Det finns ett folkslag (bra ordval där) som jag inte riktigt kan ta seriöst och jag tvivlar på att jag är ensam om det. Människor som bara skriver med VERSALER (stora bokstäver). Och nu menar jag ju förstås dom som bara använder versaler, helt rakt igenom. Men håll med om att det ser lite udda ut?

HUR SERIÖST SER DET UT OM JAG SKRIVER SÅ HÄR HELA TIDEN. JAG TROR ATT DOM FLESTA SKULLE BLI GANSKA LESS PÅ ATT LÄSA EFTER ETT LITET TAG. JAG ÄR LESS REDAN NU (PÅ MIG SJÄLV...).

Det var bara en tanke som dök upp.


Såhär innan jag ska iväg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här kommer en bild på mig och mina lila strumpbyxor! Lite kul måste man ju få ha.


Hälsning från Martin Becks värld


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Håller på att fixa mig inför kvällen (samtidigt som jag ser på en Beck-film). Började för typ två timmar sen och än har jag bara hunnit tvätta håret haha! Så går det när man har god tid på sig. Jag har i och för sig hunnit ta på mig lite kläder också, bla. ett par lila strumpbyxor. Jag kämpar mot mitt inre för att inte ta av dom och dra på mig ett par vanliga svarta istället. Det är emot mina principer att ha färgade strumpbyxor... Hade ju röda för ett tag sen, och nu har jag lila. Hur ska detta sluta?

I alla fall, kvällen ska tillbringas i goda vänners lag och det kommer nog blir trevligt värre! Får se hur lång kväll det blir för mig, börjar nämligen känna av lite förkylning. Men det ska inte få hindra mig tycker jag.


En helt vanlig fredag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Okej så här är det. Jag är skadad och less. Skadan består av en sårad tumme efter det berömda kriget med en häftklammer. Bildbevis finns nedan. Lesseheten kommer av att jag har sprungit runt på stan och uppe på Ersboda hela dagen. Varför? För att hitta magnettejp, fotoalbum och lite julklappar. Kan ju tillägga att jag lyckades också.

Nu har jag suttit här vid mitt lilla svarta bord i nästan fyra timmar. Det tar faktiskt så länge att sätta in en hög med bilder i ett album, helt otroligt. Medans har det rullat Beck-film efter Beck-film på min dator (min lilla mac, eller hur Tessan?) och så kommer det att fortsätta. Jag har blivit helt fast i alla Beck-filmer, gamla som nya.

Men, här kommer då bildbeviset på min sargade tumme och min nya storfavorit, magnettejpen (kolla bilderna som hänger på sängen!). Svartvita också för att dölja mitt vackra munsår...


Frost


Höst Kommentera inlägget
Igår var det några finfina minusgrader här i Agnäs. Passade såklart på att ta fram kameran, men det blev dock ganska dåliga bilder. Här kommer ändå några av dom, i svartvitt version.


Bilder


Övrigt Kommentera inlägget
Jag har beställt bilder så att jag kan göra ett fotoalbum. 100 stycken gratis så då passar jag ju så klart på! Och nu sitter jag alltså här med 100 bilder och tycker dom är helt fantastiska (of course) och så fort jag kommer tillbaka till Umeå så ska jag sätta in dom i ett album. Inte alla, några ska hängas på kylskåpet. Förresten, albumet är till mig själv!
Jag är så glad!


Det är ändå mitten av november...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag börjar bli lite orolig. Eller inte bara lite, mycket orolig. Vars är snön? Jag vågar inte tro på någon vit jul i år...
Nu ska jag åka hem till Agnäs, vad som händer där får tiden utvisa.


Landskap


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Ni måste bara kolla in det här! Helst i HD och fullskärm också. Dustin Farrell är min nya idol haha!


Underliga lagar


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har ni nån gång funderat på varför vissa lagar finns? Det har jag i alla fall... Speciellt dessa:

Alabama

Det är förbjudet att spela domino på söndagar.

Det är förbjudet att bära en falsk mustasch som kan orsaka skratt i kyrkan.

Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden.

Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil.

Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan.

Kvinnor får ej inneha sexleksaker.

Det är förbjudet att köra barfota.

Jasper

Det är förbjudet för en man att slå sin hustru med en piska, vars diameter är större än mannens tumme.

Lee County

Det är förbjudet att sälja jordnötter efter solnedgången på onsdagar.

Montgomery

Det är förbjudet att skrämma hästar genom att utomhus, upprepade gånger, fälla upp sitt paraply.

Kalifornien

Djur får inte para sig offentligt närmare än 1500 fot från en skola, restaurang eller kyrka.

Att ta av sej kläderna i ett badhus är mot lagen

Det är förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens.

Baldwin Park

Ingen får cykla i en pool.

Blythe

Det är inte tillåtet att ha på sej cowboy boots, såvida man inte redan äger minst två kor.

Carmel

Glass får inte ätas medan man står på en trottoar.

Chico

Detonera kärnvapen inom stadsgränsen resulterar i böter på $ 500

Long Beach

Det är enda som är tillåtet att ha i garaget är bilar.

Det är olagligt att svära på en minigolf bana.

Hollywood

Det är olagligt att samtidigt driva mer än 2000 får på Hollywood Boulevard.

Temecula

Ankor har företräde för att korsa Rancho California Street. Under alla omständigheter.

Alaska

Det är tillåtet att skjuta björnar, däremot olagligt att väcka en sovande björn för att ta ett fotografi.

Australien

Enligt statslagarna är det olagligt för barn att köpa cigaretter, däremot lagligt att röka dom.

Enligt Victorias stadslagar får endast utbildade elektriker byta trasiga glödlampor. Brott mot detta bestraffas med böter på 10 pound.

Danmark

Innan du starar din bil måste du kontrollera att belysning, bromsar, styrning och tuta fungerar. Du måste även visuellt undersöka att inga barn vistas under bilen. Om ett hästekipage ska passera en bil och hästen blir orolig, måste bilföraren stanna. Om det är nödvändigt för att lugna hästen måste bilen täckas över.

Det är inte förbjudet att försöka rymma från ett fängelse. Om man åker fast är man tvungen att sitta av återstoden av straffet.

Frankrike

Det är förbjudet att kyssas på de franska järnvägarna.

Det är olagligt för en ägare att ge sin gris namnet "Napoleon".

Israel

Om du drivit en olaglig radiostation i fem år eller mer, blir stationen laglig.

Det är olagligt att peta näsan på söndagar.

New Hampshire

Man får inte stampa med fötterna, nicka eller på annat sätt hålla takten till musik på taverna, restaurang eller café.

Man får inte sälja dom kläder man bär på sej för att betala en spelskuld.

Skottland

Man får inte fiska på söndagar.

Det är förbjudet att vara berusad om du innehar en ko.

Tremonton

Det är förbjudet för en man och kvinna att ha sex i en ambulans som kör.

Wyoming

I Newcastle är det straffbart att ha sex i ett kylrum på ett slakteri.

Oklahoma

Det är förbjudet att göra grimaser åt hundar.

Texas

Förbrytare måste ge sina offer 24 timmars förvarning, där de skall underrättas vilket brott de kommer att utsättas för.

Arkansas

En man får slå sin hustru, men bara en gång i månaden.

Illinois

I Oblong är det straffbart att älska under jakten, samt att ta en fisketur på bröllopsdagen.

Det är olagligt att ge en tänd cigarr till en katt, hund eller annat husdjur.

Alla ungkarlar skall kallas master och inte mister när de blir tilltalade av deras kvinnliga sällskap.

Det är förbjudet att köra en bil utan ratt.

Ohio

Förbjudet för kvinnor att gå i skor gjorda av läderimitation.

Tennessee

Förbjudet att fånga fisk med lasso.

Georgia

Oralsex är förbjudet. Kan ge 15 års fängelse.

Frisörer får inte annonsera med sina priser.

Florida

Är du skild, gift eller ensamstående kvinna, är det olagligt att hoppa fallskärm på söndagseftermiddagar.

I Sarasota är det förbjudet att sjunga i baddräkt.

Kvinnan - och frisören - kan få böter om någon sover i en hårtork.

Blir en elefant bunden vid en parkeringsautomat, måste man betala ordinarie parkeringsavgift för den.

Pennsylvania

Det är förbjudet att utföra oralsex om man har på sej läppstift av låg kvalité. Detta för att vissa typer av läppstift kan orsaka cancer.

West Virginia

Ett barn som luktar lök, får inte gå i skolan.

Rhode Island

I Providence är det olagligt att sälja tandkräm och tandborste till samma kund på söndagar.

I Newport är det förbjudet att röka pipa efter solens nedgång.

Wisconsin

I staden Connorsville är det förbjudet för en man att avlossa sitt skjutvapen medan hans kvinnliga partner har orgasm.

Oregon

I Willowdale är det förbjudet för en äkta man att svära när han har sex.

Det är förbjudet för en man att ensam tanka bilen.

Montana

Byen Bozeman har en lag som förbjuder all sexuell aktivitet, med en medlem av det motsatt könet, efter solnedgång, om bägge är nakna. Sålunda är man på den säkra sidan om man har strumpor på sej.

I Helena får inte en kvinna dansa på bordet i en bar eller saloon om hon inte har minst 4,5 kg kläder på sej.

South Dakota

Hotell i Sioux Falls är påbjudna att ha separata tvillingsängar. Om ett par hyr rummet för en natt, måste sängarna stå minst två fot från varandra. Det är dessutom enligt lag, förbjudet att ha sex på golvet mellan sängarna.

Idaho

I staden Coeur d'Alene är det tryggt att ha sex i bilen. En polisman får inte knacka på rutorna. Han måste först tuta tre gånger och sedan vänta i två minuter innan han får undersöka bilen.

New Mexico

I Carlsbad är det förbjudet att ha sex i bilen om man inte har gardiner som hindrar andra från att se in.

Saudi-Arabien

Det förbjudet att importera videoband med mupparna för att miss Piggy är ett orent djur.

Alaska

Det är förbjudet att skåda älgar från flygplan.

Det är ett brott att putta ut levande älgar från flygande flygplan

Fairbanks

Det är förbjudet att mata älgarna med alkoholhaltiga drycker.

I York är det fritt fram att mörda skottar som är beväpnade med pil och båge.



Ljuva toner


Musik Kommentera inlägget
Johan hade ett usb-minne i lastbilen med massa bra musik. Jag snodde med mig det och la in allt på datorn, så nu sitter jag här och sjunger med. Och vad innebär massa bra musik då? Jo, Kenneth & the Knutters, Nocie Makers, the Boppers, alla volymer av Kopparbärs och lite annat. Hur bra är inte det?!


Roligaste på länge!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Bered er på nånting som ni aldrig har sett tidigare. Här kommer bilder från gårdagen och mitt liv som troll!








Lördag för hela slanten


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Skynda, skynda, skynda. Måste ner på stan nu och möta upp Linda, sen är det bara trevligheter heeeela dagen! Hejsvejs!



Glaciär på rymmen!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det finns en artikel på aftonbladet med rubriken "Svensk försvunnen på isländsk glaciär". Men, eftersom att ögonen ibland ser det dom vill så har jag missuppfattat den där rubriken fyra gången. Blädrar man lite fort förbi så ser det ut som att det står "Svensk glaciär försvunnen på Island"... Tänk så fel det kan bli!


Dagens inköp


Mina saker Kommentera inlägget
Efter att ha varit ett tag på stan så är jag ganska less nu. Men julklapparna är så gott som klara nu, måste bara köpa dom! Har gått runt i flera timmar och tittat på vad som kan tänkas bli bra julklappar. Sen uppdaterade jag min mobilstrumpa också, denna gången blev det en ilgrön. Strax är det promenad med Jesper som gäller, måste äta lite först.


Proffset


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag vet, jag kan verkligen det där med att matcha kläder!



Väck mig en annan dag


Close up Kommentera inlägget
Denna morgon är allt annat än god... Jag har inte sovit många timmar i natt och dessutom så kan jag inte somna om nu heller. Har varit vaken sen strax innan sju, känner mig sådär lagomt trött. Vad ska jag göra nu i drygt fyra timmar innan jag ska väcka Johan?? Suck.


Du är aldrig ensam


Övrigt Kommentera inlägget


Frozen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Seriöst, så jäkla kallt är det väl ändå inte? Fast det känns så. Jag fryser mer än allt annat just nu. Brukar ha nån period där på höstkanten som jag mestadels går runt i tjocktröja och annat varmt när jag är inne och nu antar jag att den där perioden är här igen. Jag fryser så mycket att jag har ont i lederna haha! Det här är ju sjukt...
Ska krypa ner under täcket kanske??


Sa jag strålande sol?


Höst Kommentera inlägget
Jag lovar och svär, det var strålande sol bara nån timme innan dessa bilder togs!


Lite förnyelse


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I morse när jag vaknade var det nästan minusgrader här i min lilla lya. Jag har en termometer (på en klocka) uppe i loftsängen, så när jag tittade på den och den visade 17 grader var jag inte så pigg på att kliva upp. Jag vände bara på mig igen och drog täcket över huvudet... Men tillslut så, efter att ha samlat på mig massor av värme, tog jag mig ner för stegen och drog fort på mig kläder. Det är fortfarande inte mer än 18 grader här, men det går någorlunda nu när jag vant mig.
Snart ska jag gå ut, det är ju stålande höstsol ute. Bättre än att bara sitta här! Och jo juste, från och med nu kommer bilderna vara lite större här. Sen finns det lite andra ändringar också.


Ett försök


Close up Kommentera inlägget
Jag köpte en låda idag på Lagerhaus för 10 kronor. En såndär av kartong som man viker ihop själv. Jag har klätt insidan med vitt presentpapper så nu kan jag ta lite fina bilder hehe. Nä men det blev ganska bra faktiskt, speciellt om man tänker på vilket bekymer jag hade med att klä insidan...


Hej igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag lever. Hela helgen har jag varit hemma i Agnäs, enda fram till igår! Men nu är jag i alla fall tillbaka i stan.
Inatt kunde jag inte sova alls, även fast jag var ganska trött innn jag gick och la mig. Jag tänkte för mycket igen, har massor av idéer som jag ska göra verklighet av. Men det passade ganska bra att jag inte kunde sova för jag skulle ändå väcka Johan klockan tre (han och några till ska se på Alter Bridge i GBG, fusk...).
Nog om det, nu ska jag fika lite och sen ska jag ta en liten promenad ner till stan och biblioteket för att lämna tillbaka en bok. När jag kommer hem igen, då jäklar ska jag sätta igång och pyssla!


Lugna gatan


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag har jag och broder tvättat en av bilarna här hemma. Det var ju inte direkt så att vi använde varmvatten (det var nästan isbitar som trillade ur slangen) så det blev en aningens kallt om händerna. En ganska lugn dag helt enkelt. På kvällen var grannarna här och åt middag och nu ligger jag i sängen och funderar på om jag inte ska sova lite.

Nu till en annan sak. I morrn är det 5 november och då ska Facebook hackas. Om det genomförs eller inte lär ju märkas, men jag gissar på att om det händer så kommer vääääldigt många att gå i taket. Jag vet många där fb är typ hela deras liv, tragiskt men sant. Jag själv kommer nog inte bry mig allt för mycket...


Onödig rubrik


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter i soffan här hemma och ser på Simpsons. Det slår aldrig fel!
Idag kände jag för att göra nån annorlunda frisyr, inte bara lite ruffsigt, ruffsigt, jätteruffsigt eller toffs. Det fick bli en sne historia till slut.


Lite shopping för lite pengar


Mina saker Kommentera inlägget
Nu har jag varit nere på stan och slösat hela 150 kronor. Men jag fick mycket för pengarna kan jag lova! Bl.a. fyra par örhängen, strumpbyxor, en ful t-shirt och hårnålar. Imponerande va? Jag tycker att jag lyckades riktigt bra där.
Nu måste jag skynda mig och packa för snart går bussen hem till Bjurholm. Eller jag ska bara åka till Vännäs för att sen lifta med pappa hem. Jag vet inte hur länge jag stannar där, kanske tills på söndag?

Två av örhängena


Kan inte sova


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har gett upp hoppet på att somna. Har legat där uppe i sängen i nästan tre timmar och bara stirrat upp i taket (med stängda ögon). Varför somnar jag inte då? Jo för att jag tänker alldelens för mycket. Den här nattens tankar rör sig kring en massa planer som jag har. Hela tiden tänker jag nått i stil med "hur ska jag göra som inte det eller det finns?" eller "jag måste ha det, det och det". Det är roliga planer, tro inte nånting annat, men jag hade gärna sovit nu istället för att tänka på allt... Varför kommer alla braiga idér när man ska sova?? Nu ska jag spela Hjärter ett tag i hopp om att jag blir lite trött. God natt!


Funderingar kring framtiden


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har tillbringat några timmar med att fundera över hur jag ska se ut på maskeraden som är om drygt en vecka. Jag vet det är tidigt, men jag har ändå inget annat för mig. Håret är kanske mitt största problem. Men jag kanske har hittat en lösning. Eller om jag kanske kan få det att bara se för jävligt ut? Haha ja det kanske inte finns nånting vettigt i detta, ni vet ju inte vad jag ska vara än. Men jag tror att det här kommer bli bra!


Våga vägra vågen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det finns en sak som jag hatar och det är vågar (en våg, flera vågar?). Komiskt att jag är född i vågen... Det är väl egentligen bara den sortens våg som man väger sig själv på som jag inte riktigt tycker om. Vad jag kan minnas så har jag aldrig tyckt om att ställa mig på en våg, vilket jag inte heller har gjort sen man var så illa tvungen hos skolsyster.

Jag minns en gång när vi gick i femman och hade nån konstig matteuppgift. Vi skulle dela in oss i grupper för att sen räkna ut den gemensama vikten. Jag tyckte det var otroligt jobbigt eftersom att alla skulle se på när man stod där på vågen. På nått sätt, jag minns inte hur, lyckades jag komma undan. Lektionen tog slut så det skulle bli min tur nästa dag. Jag minns inte om jag fejkade eller var sjuk på riktigt, men hemma från skolan var jag i alla fall den dagen. I mina ögon var det en jäkligt onödig uppgift, och det tycker jag fortfarande.

Jag är inte fixerad över hur mycket jag väger, jag behöver bara inte veta.  Så har det alltid varit.


Stop and stare


Övrigt Kommentera inlägget


Perukproblem


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I morgon ska jag gå ner på stan och lämna tillbaka nästan allt som köptes i torsdags. Jag har fått en ny idé. Tanken var ju att jag skulle föreställa en häxa på en maskerad som kommer här framöver, men nu har jag ändrat mig. Måste bara kolla om jag verkligen kan genomföra min plan. Hoppas, hoppas! Förlåt Linda, men den där peruken var förjävlig. På alla sätt och vis haha! Hoppas din är bättre.
Den där peruken som jag köpte var inte alls som förväntat, nästan allt hår hänger ner i ögonen och det är inget hår där bak. Hur tänkte dom? Jag har försökt i nästan en timme att göra nånting bra av den där peruken och det var nästan omöjligt...


Fråga Olle


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har ägnat dagen till att se på Fråga Olle-dokumentären, dom fyra första. Vet inte vad jag ska säga, jag håller fortfarande på att skratta ihjäl mig. Så sjuka saker det finns, och folk dessutom! Men ja, nu vet ni vad jag har sysslat med idag. Och nu är det mörkt ute.