Sjuk eller inte?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har fått nån konstig sjukdom. I förrgår låg jag med feber och huvudvärk större delen av dagen. Igår kändes det bra, men senare på kvällen började jag få såndär "febervärk". Axlarna och höfterna var värst, men senare så kröp värken ner till ena armbågen också. Vid ett åkte jag hem för att sova, men efter nån timme vaknade jag och var riktigt förvirrad. Jag fattade inte alls varför det låg en hund bredvid mig. Det tog en stund innan jag kom fram till att det var en kudde. Sen fortsatte förvirringen ett tag innan jag lyckades somna en timme till. Hade nog feber?
Nu mår jag bra igen, förutom värken. Jag känner mig som en gammal tant eller nått. Fattas bara att jag ska börja drömma om feberbollen också.

Måste vara nån som röker i trapphuset, det luktar cigarettrök i hela mitt rum...


Lördag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag snart iväg och vara social med lite folk. Det ska bli trevligt. Och förresten, jag har för första gången varit och shoppat loss på bolaget. Det var inte så speciellt haha... Och jag måste klippa luggen.


Tomorrow never knows


Höst Kommentera inlägget


Imse vimse


Mina saker Kommentera inlägget
Efter att ha vandrat runt på stan i fem timmar är mina fötter nu helt less. Jag och Linda sprang runt som galningar (kändes det som) och sökte lite saker som ska has till kommande trevligheter. Jag tror vi lyckades?
Jag har dessutom hittat min nya favoritaffär, som jag garanterat kommer att bli utfattig på. Konstnärsshoppen, eller nått sånt. Jätterolig affär med massa pysselsaker. Jag kom ut därifrån med några saker som ska användas till det dära trevliga och kunde knappt vänta tills jag kom hem och fick börja pyssla. Nu har jag gjort mig en färgglad spindel som blev lite lik en geting, men den måste ju matcha allt annat haha!


Ovant


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har redan varit vaken en timme. Det känns lite ovanligt, men väldigt skönt. Gick till och med och la mig innan var elva igår! Det har inte hänt på väldigt länge. Jag tror att jag måste ändra lite rutiner hemma i stan...
Om 40 minuter går bussen så jag måste skynda på lite nu. Ska åka upp till Bjurholm med mamma om ganska precis en halvtimme. Skynda, skynda!


Kvällsmys


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag hemma från skyttehallen. Jag blev grymt sugen på att börja igen!! Nästa år kanske.
Det är Arga snickaren på tv och jag sitter här med Vimsan och bara slappar. Ganska skönt!


Tillbaka!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag fara iväg till Bjurholm och skyttehallen! Ledardags!



Tummetott


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Loftsängar kan vara farliga. Det finns viss risk att bryta tummen. Igår när jag skulle sova så skulle jag dra till täcket och viftade då lite med handen, sen hörde jag bara *krask* och kände en obeskrivlig smärta för stunden. Eftersom att taket är ganska nära så bör man inte vifta så mycket, men jag gjorde det i alla fall. Dumt av mig. Det var min tumme som kom lite för nära taket i lite för hög fart. Jag ville inte leva mer just i den stunden så jag begravde mitt huvud i kuddarna, men jag samlade ihop alla krafter och tog mig tillbaka. Efter nån minut så hade jag inte alls ont längre, trodde jag i alla fall. Smärtan kom åter när jag skulle lyfta en bok. Eller ja försöka lyfta, kunde inte få något grepp. Tummen var som halvt förlamad.
Nu har jag sådär lagomt ont. Aldrig mer att jag viftar sådär igen.


Terapiarbete


Höst Kommentera inlägget
Här kommer ett riktigt terapiarbete. Tänk att det hjälper så lätt att bara greppa kameran och gå ut en stund.
Eftersom att jag har mobilt bredband så förväntar jag mig inte att det ska fungera perfekt, men ibland blir jag galen. Ungefär som idag. Jag hade tänk lyssna på musik, spotify eller grooveshark, och då behövs ju internet. Det gick bara inte! Det gick inte att öppna internetsidor, det var så grymt segt. Efter att ha kämpat i nästan en timme gav jag upp, kollade på klockan, tog mina saker och gick. En timme senare, 17.30, kom jag hem igen, mycket gladare.
Det var lite små disigt nere vid älven. Så där smått så att man bara kan ana det, men tillräckligt för att alla bilder ska se suddiga ut haha! Lite småmörkt var det också.


AiluCrash


Musik Kommentera inlägget
Låten betyder ju verkligen nånting.
Gillade verkligen den här låten när jag såg filmen, Jag saknar dig, så jag kände mig lite tvungen att hitta den. Det var ju nu inte så svårt och jag kommer säkert att lyssna sönder den på nolltid, men det är den värd. Nu tänker jag dela med mig också, så lyssna och njut.

Are you frightened, 'cause I'm frightened 
Earth's a shambles and we are just making it worse 
Short of breath, short of time 
We got to act before it's too late 
Do we lay, down and die 
I don't want to, want to hide 
It's our world, it's our life 
What I want is to turn the tide

Are you ready to turn the tide?

We're killing each other in the name of god 
We're killing god in every one of us 
Someone's got to make it stop 
Forget our fear remember how to trust 
I won't lay, down and die 
I'm not running, I won't hide 
Isn't this, our own life? 
I'm gonna u need you 'round to turn the tide

Are you willing to turn the tide? 
Oh, help me to turn the tide

I'm only asking you please to see 
The souls underneath, they aren't different from me 
Down deep, they cry they bleed 
I'm only asking you please to see 
The souls underneath, they aren't different from me 
Down deep, they cry they bleed

Are you frightened, 'cause I'm frightened too 
But I'm ready to turn the tide





Little Britain


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu sitter jag här igen, med vindruvor och ser på film.


Filmhögen växer


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Söndagen bara försvann! Såg på film hela dagen. Paranormal Activity 1 & 2, sen blev det lite middag och sånt där. 20.30 bafann sig Johan och jag i salong 8 på bion för att se Paranormal Activity 3. Fantastiskt bra! Och dessutom så är Paranormal Activity dom enda filmer som jag sett alla på bio. Det kanske säger en del?
Efter bion skulle Johan fara och sova lite i tankbilen innan han skulle fara och jobba och jag bestämde mig för att det gick att klämma in lite mer filmtittande. Little Britain, första säsongen. Det är den roligaste serien ever! Jag minns när den gick på tv första gången och jag och pappa satt framför tv:n och skrattade som galningar.

Denna dagen då har fortsatt i ungefär samma spår. Lite film och bara tagit det lugnt. Snart slutar Johan jobba och då ska vi fara på lite olika ställen. Sen funderar jag på om jag ska åka hem (till Agnäs i morrn) eller på onsdag... Att det ska vara så svårt att bestämma sig?


Lördag hela dagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag blev jag bjuden på fika av kusin nr.1. En megastor morotskaka, och då menar jag verkligen megastor! Café Station, om nån undrar var dom finns... Sen åkte vi till Media Markt och där var vi och pillade på allt möjligt i ett bra tag. Juste, hämtade ju ut biobiljetter till i morgon också. Paranormal Activity 3 är det som ska visas på den vita duken. Jag sa ju att jag skulle se den innan helgen är slut!
Nu har jag och Johan ätit lite mat och sen kommer kusin nr. 2 mfl och så ska vi bowla lite. Det blir superkul! Undrar om det är discobowling till och med? Det lär ju märkas.


Blue


Vatten Kommentera inlägget
Nikon D3100 + Tamron 60mm f/2

Som sagt så tog jag några nya vattendroppsbilder igår, det blev några fler som var bra den här gången. Använda lite roliga grejer så det blev lite färgglatt. Typ.
Fler bilder kommer upp när jag är klar med dom, men nu ska jag och Johan snart gå ut i det fina vädret. Han måste bara vakna först.


Oops


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ehhm... Klockan är halv två. På natten. Jag glömde bort tiden, igen. Har experimenterat lite med vattendroppar igen så tid och rum liksom bara försvann! Jaja, men det är ju ändå helg. Får se om jag tar mig upp vid nio som jag hade tänkt.


Mot Sherwoodskogen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag påväg till Umeå igen. Blev en kort visit hemma denna gång, men jag ska ju tillbaka på onsdag igen.
Jag återupplever gamla minnen också. Att åka buss, särskilt 63:an, är hur härligt som helst. Men nu är det ett tag sen sist känns det som!Tillbaka i stan vid nio och då är det bara att traska hem och hitta på nått kul att göra. Johan jobbar tror jag så jag blir ensam även denna kväll.

Min mobil dog i morse, slut på ström. Hade nästan tänkt strax efter sju att sms:a kusinen och fråga om jag fick låna hennes laddare, men ångrade mig snabbt. Det kan vara skönt att vara utan telefon ibland också. Mycket skönt. Jag funderar till och med om jag ska strunta i att starta telefonen när jag kommer hem. Det lär väl märkas.


Bilfärd


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter i en bil ute i skogen mellan Skellefteå och Burträsk. Jag och pappa har varit och hämtat mamma i skeå och nu ska vi hämta Emil på skolan. Sen bär det av hem till Agnäs.


Water Drops


Vatten Kommentera inlägget
Resultatet från gårkvällens pyssel. Första gången, men absolut inte den sista. Det är nog betydligt lättare när man har tillgång till en diskho och inte måste ha en påse med ett litet hål i hängandes ovanför. Skärpan var lite svår att få till också, men jag tror att det går att se på bilderna ändå!


Kreativitet


Vatten Kommentera inlägget
Min kreativa sida var det alltså. Det är (var) vatten överallt och jag har klurat, tjurat och skrattat, men tillslut så. Det kanske blev några bra bilder, håller på att gå igenom dom nu och jag skämtar inte när jag säger att det kommer ta hela kvällen!


Angående cyklister


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag disskuterade Johan och jag om cyklister och vi kom fram till att fega cyklister är smarta cyklister. Och jag är en av dessa.
Efter att ha bott alla år hemma i Agnäs så vet man att man ser sig alltid för innan man ska över vägen. Spelar ingen roll om det är ett övergångsställe eller inte. Så, cyklister som ser sig för vid varje överfart och korsning är lite småfega och blir då smarta eftersom att dom inte vill riskera sitt liv. Det stämmer, eller hur?
Nu ska jag plocka fram min kreativa förmåga och göra lite roliga saker. Hur lyckat (eller misslyckat) det blir kan ni nog få se senare eftersom att resultatet kommer garanterat att fastna på bild.


Höstväder


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Alltså jag trodde att huset skulle blåsa bort inatt. Det kan inte ha varit så kul att vara ute och köra buss eller lastbil såna gånger.
Idag ska jag följa med Johan på alla hans uppdrag, köpa däck, arbetskläder och lite ett som annat. Det blir nog bra, då går dagen framåt i alla fall. Undrar om dagen kan gå bakåt förresten? Ja, man vet ju aldrig.


Just a flower, nothing else.


Växter Kommentera inlägget

Jag vet inte varför jag tycker om den här bilden, men nånting är det ju. Helt överredigerad, men så går det när det finns lite att göra. Har visat den här bilden tidigare också, men nu har jag gjort om den lite mer igen. Blomman ser ju inte verklig ut för fem öre, men jag tror att det är det som är hela grejen. Anyway, I like it.


Varning för att vistas ute


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är lite småmysigt när man ligger under ett varmt täcke och ser på film samtidigt som man hör hur det blåser där ute. Det riktigt stormar faktsikt. Och regnar gör det också.

Har varit hos Johan hela dagen, inte gjort många knop. Johan är och jobbar medans jag bara softar, bra kombo... Nä men i morrn ska jag dra mig hemåt igen (det är ju så långt) och försöka hitta på nått att göra. Kan ju inte sitta här och spela the sims hela dagarna, det går ju inte. Men det är så sjukt jäkla långtråkigt när man bara går hemma och släpar fötterna efter sig. The sims räddar mitt liv ibland känns det som. Att få bygga ett hus, vara lite kreativ och använda fantasin, det hjälper liksom. Hjälper att glömma allt jobbigt.

Som sagt så ser jag på film nu, PS I love you, och jag vet inte. Jag är redan less på filmen efter 20 minuter, den är inte så himla bra. Men jag ska plåga mig igenom den, jag ska.


I miss you


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det gick inte att sova inatt. Var så himla täppt i näsan så jag kunde inte andas. Men istället för att bara ligga där och vrida och vända sig så såg jag på en film, Jag saknar dig. Den var riktigt jobbig att se på, inte för att den var dålig utanför att den var just... jobbig. Det är faktiskt första gången jag sett en film som berör.
Att det känns som att filmen är en B-film gjorde att den blev ännu bättre tror jag. Det kändes mer levande. Jag rekomenderar filmen starkt!
När filmen var slut så gick det ju inte bättre att sova, var ju mer täppt i näsan än innan...


Det tar några dar


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Jag har börjat vänja mig vid min nya hårfärg nu och jag tycker att det ser ganska bra ut. Okej, lite påverkad av alla fina kommentarer jag fått har jag nog blivit.


Höstpromenad


Höst Kommentera inlägget
Och här är några bilder från lördagens promenad. Tikko sniffade på i alla lövhögar som han kunde hitta och såg ut att bara njuta. I en park såg vi några änder som vankade runt. Deras lilla damm hade ett tunt, tunt lager is och två änder tänkte försöka gå på isen. Inte så lyckat kanske?
Nikon D3100 + Tamron 60mm f/2


Varför en väckarklocka?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Stålande sol! Fick inget trevligt uppvaknande direkt då det var en gubbe som höll på att blåsa bort alla löv här utanför i morse. Och innan jag fattade vad det var som förde sånt oväsen! Jag ville bara dra kudden över huvudet och fortsätta sova, men det gick inte så bra eftersom att lövblåsargubben inte tänkte avsluta sitt arbete. Det var bara att kliva upp.
Bild från Wikipedia


Runt, runt, runt


Motor Kommentera inlägget
Okej, några bilder från rallyt och den soliga gårdagen. Vi var där i kanske tre timmar innan vi åkte tillbaka till stan, så vi såg bara halva rallyt. Dom körde bara runt, runt så jag tror inte att vi missade så mycket.


En riktigt söndag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Usch vilken dålig dag det är. Jag har ont i huvudet och fryser enda in i själen, förkylning på G? Jag tillbringar i alla fall denna dagen under varma täcken och ser på film. Just nu är det en film på 9:an, Mamma vid 16, och den verkar lite småbra. När den är slut så har jag massor av tid att kolla igenom bilderna från igår och jag måste hitta nått bra sätt att ordna upp bilderna på datorn också. Och Johan är och kör till Tärnaby idag så det blir en ensam dag.

Om huvudvärken lättar lite så ska jag ge mig ut på en liten promenad. Frossan kanske kommer från igår, jag var ju ute större delen av dagen, så den kanske ger med sig. Först var det ju rally, sen en promenad med Johan och Tikko och senare på kvällen (när det var svinkallt) så gick jag från Haga till Sofiehem. Den där sista promenaden var ingen hit! Kan bero på allt det där och dåliga kläder att jag fryser... Kan vara så.


Utedag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hej och god morgon! Jag har hunnit vara vaken i två timmar redan så jag är rätt så pigg. Har sett på Barnkanalen, den enda kanalen som visar nått vettigt på morgonen haha! Just nu är det Timon och Pumbaa, värsta lyckan.
Denna dag ska spenderas ute och se på rally. Jag vet inte riktigt vars vi ska men det visar sig nog. Bara det inte blir allt för kallt, jag har inte så varma kläder. Min täckjacka är ju kvar hemma i Agnäs så jag får klara mig med en tjocktröja. Men det ska nog gå bra det med.
Johan är väl snart här så det är väl bäst att ta på sig mössan och göra sig redo.


Stirrobjekt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
För första gången i mitt liv har jag gått in i en stolpe. Men jag hade en jäkla bra anledning till varför jag gjorde det!
Idag, nere på stan efter en gata där jag gick som vanligt i mina drömmar så fick jag syn på en fräsig bil (tredje gången jag ser samma bil, men fortfarande samma känsla). Den stod parkerad precis vi trottoaren. Jag kunde ha sträckt ut handen och snuddat bilen lite, bara sådär lite snabbt om jag ville. Bilen som stod där så fint efter vägen var en Nissan GTR. En underbar syn måste jag säga! Och ja, sen gick jag in i en stolpe... Den var liksom i vägen. Men erkänn, lite frän är den?
Bild från Google


Middag med idol


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev en lite senare middag ikväll. Men det passade ju bra ändå att se på Idol samtidigt! Pasta bolognese blev det till mat och jag tycker att jag lyckades riktigt bra. Gjorde massor, så nu har jag tre matlådor också. Massa mums i frysen snart!
Bilder från Google


Några fynd


Mina saker Kommentera inlägget

Nere på stan så gjorde jag några fynd faktiskt. Mest stolt är jag nog över reflexerna, helt klart. Jag irrade runt som en vilsen bäver inne på Clas Ohlsons, men till slut fann jag dom - i samma hylla som jag 10 minuter tidigare hade norpat åt mig stegräknaren... Det är inte alltid ögonen hänger med! Och stegräknaren förresten, den kostade typ 49 kronor och eftersom att den var grön så köpte jag den. Nej okej, jag har varit på jakt efter en ganska länge nu, färgen var ju bara ett stort plus!

Det blev inte så lång tur på stan alls, jag blev less. Det var för mycket folk och massor som gick in i mig hela tiden. Less Emma gick sen hem och satte sig med två datorer vid köksbordet och nördade. Haha det där låter verkligen inte bra! Men snart åker min lilla blå iväg.

10 minuter senare. Nu har Tessan varit här och hämtat lilla blå.


Fredagsgöra


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hela denna långa dag, från och med om en timme, ska jag tillbringa nere på stan. Jag ska ta med mig min lilla datorn och kameran. Tanken är att först hitta lite saker som jag måste ha, typ en reflex, sen ska jag fota lit nånstans och sist men inte minst ska jag sätta mig på nått fint ställe med min dator och rensa bort allt på den eftersom att min bror ska ta över vårdnaden ikväll. Snyft.
Det var väl fredagen i sin helhet. Johan jobbar hela dagen och det är väl mindre tråkigt, eller ja det är bara tråkigt för mig haha!


Vars gick det fel?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Haha det blev ju nästan svart... Håret alltså. Jag var tvungen att kolla på kartongen igen och det stod samma som igår - ljus brun. Jag vet inte, men det är absolut inte ljusbrunt! Jaja, det blir säkert bra det här med. Jag kommer att se ut som värsta deprimerade blekfisen ett tag. Och klippa luggen borde jag göra också. Eller spara ut den kanske? Är ju på god väg.


Webbläsare


Emma funderar Kommentera inlägget
Jag kom att tänka på en sak. Vilken webbläsare ska jag ha?? Jag vill egentligen ha Google Chrome (som jag har nu), för att den är en aningen snabbare och jag gillar stilen. Samtidigt är jag mer bekväm med Firefox.
Men det finns ju plus och minus med allt. Ett minus (det enda också, men sjukt irriterande) med Chrome är att jag kan inte göra stycken i blogginläggen. Ni vet *enter, enter*. Styckena försvinner när jag publicerar och jag måste då skriva in styckena för hand (</br>), men inte ens då funkar det alltid plus att det bara går att ha ett styckeindelning per inlägg. Synd.
Och Firefox då, ja det är helt enkelt lite långsammare.

Jag är i valet och kvalet, men jag väljer nog Chrome ändå. Bara för att vara mer avancerad typ. Varför kan inte allting funka bara? Nu ska jag se på Simpsons och kanske färga håret.


Paranormal Activity 3


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har ju totalt missat att det kommer en till Paranormal Activity. Jag skäms ju nästan. Men den tredje filmen har i alla fall premiär 21 oktober och jag lovar, jag kommer att se den innan den helgen är slut!
Denna filmen ska handla om tiden innan dom två första filmerna. Jag vill se den nu!


En natt i vaket tillstånd


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag vet inte vad jag gör för fel, men sova kan jag inte göra. Det händer ganska ofta nu och jag vet inte om det beror på att jag tänker för mycket på vad jag ska göra eller om jag helt enkelt inte kan sova bara. Huvudvärk har jag också ibland och jag antar att det kommer från bristen på sömn.
Men men, kan man inte sova så får man väl göra det bästa av situationen.

Jag söker jobb, vad som helst känns det som. Och funderar på om jag kanske ska gå och skaffa gymkort i morrn. Jag blir ju tokig om jag ska sitta här hela tiden. Och kom inte och säg att jag kan gå ut och springa, för det kan jag inte. För att förgylla denna natten ännu mer så sitter jag och kollar på utbildningar också. Lärare kanske? Jag får ju typ beslutsångest om vad jag vill göra i framtiden...
Ja, i alla fall så är denna natt inte helt bortkastad. Hoppas jag. Ska passa på att färga håret snart också... Och läsa lite körkortsteori, nu var jag smart!


Hårproblem


Emma funderar Kommentera inlägget
Jag skulle behöva färga håret igen. Förut var det lite mörkrött, men nu är det typ ljusbrunt/orange..? Bilden ljuger ganska mycket. Dessutom så har jag en superful utväxt som syns när jag har satt upp håret.
Jaha, så vilken färg blir det denna gången då? Jag orkar inte hålla på att avfärga håret, bara massa onödigt krångel. Kanske ska satta på brunt? Eller rött igen? Eller ljusare? Hjälp? Ska spana lite ikväll så kanske det blir en förändring senare, vem vet?


Program för barn


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har alltid tyckt om barnprogram och jag har gjort ett inlägg tidigare om det. I går satt jag och kollade på alla möjliga intron till barnprogram och jag måste ju säga att det kom en och annan glädjetår... Samtidigt blir jag ledsen när jag vet vad det är för barnprogram idag. Jag tycker det är dags att dom börjar visa lite vettiga program igen. Typ som Skymningssagor. Eller "riktiga" Disneydags.


End of the day


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så var även denna dagen snart slut. Mamma och pappa åkte hem strax innan nio och Johan for för en timme sen. Middagen var awesome, precis som jag trodde. Mamma hade gjort leverbiffarna hemma och jag kokade potatis. Mindre disk till mig. Men tänk er, potatis och leverbiff med lingonsylt och vitkål, det vattnas i munnen eller hur??

Efter maten kom även Ariam och Lydia förbi med varsin fin bild till mig, som nu pryder mitt kylskåp. Tänk att två handgjorda teckningar/kort/bilder kan göra stället så mycket mer hemtrevligt?
Jo juste, av mamma och pappa fick jag en blomma. Dom tyckte väl att det är dags att byta ut dom två döda växterna i fönstret..? Haha ja jag glömmer alltid att vattna mina små kära blommor.

Nu ska jag bara vara för mig själv ett tag, Johan lär nog vara i garaget flera timmar. Jag gick till Ica Berghem för att köpa typ chips, men jag kom ut tomhänt. Jag fick beslutsångest, visste inte vad jag ville ha. Så jag får väl leta fram nån gammal tidning och lösa lite korsord. Sounds good.


20 år


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ja, idag blir jag alltså 20 år. Systemåldern kort och gott.
Hittills idag har jag i alla fall bara diskat (Johan hjälpte till) och städat lite. Nu väntar jag på att Johan ska komma så att jag får hämta ut mitt paket från H&M. Han måste visa vars det är jag ska haha..! Ikväll kommer mamma och pappa hit och äter middag och sen blir det väl bara en lugn kväll som alla andra.


Tårta


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag gjort en philadelphiatårta. Snabbt och smidigt. Jobbigast var väl att vispa grädden eftersom att jag inte har nån elvisp haha!
Bild från google

Nu lyssnar jag på Gerts värld på rix fm och funderar på om jag ska diska lite eller lämna det till i morrn... Eller är det nån som känner för att komma hit och hjälpa till lite? Det är bara att säga till! Jag tackar ju verkligen inte nej till lite hjälp.
Åter till Gerts värld, vad i hela friden är det för program egentligen? Folk bara ringer in och dummar sig. Ja inte alla då, men många. Men jag ska säga att det är underhållande, det blir många glada skratt.
Och förresten, detta blir mitt sista inlägg som tonåring ;)


Ibland hjälper det inte att sova


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Huvudvärken som jag nämde igår, den var kvar idag när jag vaknade. Det är bland det värsta som finns, att vakna med huvudvärk. Men efter att envisats med att sova några timmar till och en alvedon så är jag nu fri från det onda. Väldigt skönt ska jag säga.

Idag, det som är kvar, tänkte jag i alla fall städa upp lite och sen baka. Mamma och pappa kommer hit i morrn och äter middag så jag måste ju göra plats så att alla ryms. Till middag kommer det att bli leverbiff och potatis! Supermumisgt. Nu blev jag ju hungrig... Kanske ska hitta på nått att äta idag också?


En ny kompis


Mina saker Kommentera inlägget
Okej, min nya dator, en present från Johan. Lite större än min förra, men samtidigt mindre. Helt nytt och främmande för mig, alltså mycket att lära och mycket roligt att hitta! Jag har redan suttit i timmar och provat mig fram hur jag vill ha inställningarna så att det passar mig, vilken webläsare jag ska ha och så vidare. Och jag älskar ju teknik så jag kan ju sitta här i många, många timmar och glömma tid och rum... I alla fall, MacBook Air är det som är min nya vän. En dator med anorexia faktiskt.


Helgen är återigen över


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Detta blir ett premiärinlägg. Från min nya dator som jag fick av Johan, tack så mycket! Vad det är för nån får ni veta senare, nu tänkte jag berätta om min helg!

I fredags fick vi tacos hemma och Tessan var hos oss och surrade hela kvällen.
På lördagskvällen tog vi våra ryggsäckar, packade med varm choklad, mackor och korv, och våra pannlampor för att gå upp till Balberget. Mörkt var det, men upp kom vi! Anledningen var för att se meteorregnet som skulle synas och ja, i alla fall jag såg några stjärnfall. Och ett svagt, svagt norrsken. Kallt och mörkt, men det måste göras om igen!

Idag har vi fått gofika och tårta. En liten minifödelsedag för min del. Jag fick bl.a fina lådor av Tessan och som hon beskrev dom: dom är svarta med svart mönster! Ni får själva föreställa er hur dom ser ut haha!
Nu är jag i stan igen och tråkigt men sant så har jag huvudvärk. Vaaaarför???


Screw you guys, I'm going home!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Ja, jag ser mycket på South Park, därav rubriken. Men den stämmer ju faktiskt, jag ska åka hem nu. Snart i alla fall. Måste packa lite bara. Hade tänkt ta hem alla sommarsaker, typ skor och jackor, som inte får plats här. Kanske jag till och med tar mig i kragen och kastar ett par skor och en jacka som är lite (läs mycket) trasiga?

Men men, bäst att sätta igång så att jag inte står där om en timmer när vi ska fara och knappt har börjat.


Vill ha!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
KRUKA BARK NATURLJUSLYKTA BARK
Blomkruka och Ljuslykta
Jag är sugen på att införskaffa dessa två... Men jag har ju inte plats?? Lite synd måste jag säga, för dom är verkligen jättefina!

Klev upp tidigt idag för att kunna somna tidigt ikväll. Har fortfarande inte lyckats vända tillbaka på dygnet, men nu när jag ska vara hemma över helgen kan jag ju inte sova hela dagarna!


Allt på samma gång


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Försöker rensa min dator lite i hopp om att den inte ska vara så seg... Och för att jag inte ska bli så seg så sitter jag och löser korsord samtidigt.

När man en gång börjat lösa korsord så går det inte att sluta. Än så länge kör jag bara dom lätta kryssen, smartare än så är jag inte!



Jeans


Mina saker Kommentera inlägget
Jaha, nu har jag köpt jeans också. För några veckor sen så köpte jag ju ett par svarta jeans (mina första par jeans på flera år) på H&M för 99:- och eftersom att dom både passade och var bekväma så ville jag ha fler. Men dom fanns ju inte i rätt storlek i butik... Nu har jag i alla fall tagit tummen ur röven och beställt två par, ljusblåa och mörkblåa. Dessutom så tog jag storlek 34 på längden, istället för 32 som dom svarta är. Jag har ju en aningen längre ben. Nu ska jag bara sitta här och vänta på att dom kommer, längtar!