Ta't lugnt ikväll!


Djur Kommentera inlägget
Trevlig valborgsmässoafton nu allihop!Gofika


Växter Kommentera inlägget
Det blev lite muffinsbak idag. Lite grannar och lite släkt har varit här på fika och dom traskade hemåt för nån halvtimme sen.
Jag hade ju tänkt mig ut på en promenad och söka efter lite nallespår, men det hanns inte med tidigare så jag ska traska iväg efter middagen. En helt vanlig söndag här i Agnäs.


Hemmakväll vs. utekväll


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har alltid varit den som sitter hemma på kvällarna och helgerna. Under högstadietiden när dom flesta andra var ute på byn på kvällarna så satt jag för det mesta hemma och såg på tv. Jag har aldrig haft behov av att vara ute hela tiden på en massa bus. Under gymnasiet fortsatte jag att stanna hemma, det var först under sista terminen som jag började vara mer i Umeå.

Alkohol då. Samma sak där, jag kände helt enkelt aldrig för att fara på fester och sånt. Även om jag fick smaka lite ibland. När jag blev 18 blev det några besök på krogen, men sen dog det som av. Nu är det bara när kusin vill som jag får se insidan av kroglivet haha. Hemmafester och sånt där är heller inget som jag egentligen föredrar, visst är det kul ibörjan och att få träffa lite folk men när kvällen blir sen så brukar det oftast spåra ur. Många gåner händer det att det blir jag som får den äran att se till att folk sköter sig. Jag hör inte till dom som dricker tre cider och blir kanonfull, jag hör till dom som kan dricka mycket mer men fortfarande gå rakt...

Det jag egentligen vill säga med detta är att jag längtar tills jag blir äldre och fler kommer att njuta av att ha en filmkväll, eller varför inte en spelkväll. Helt enkelt kunna ha kul utan massa alkohol, bara lagom på sin höjd.
Nu säger jag inte att jag vill bli nykterist, för det är ganska mumsigt att kunna ta en cider när man sitter med en vän och pratar eller under en filmkväll. Ni förstår vad jag menar.


April, men inte länge till


Övrigt Kommentera inlägget
Förmiddag, strålande sol. Eftermiddag, ösregn. Kväll, strålande sol. Det är riktigt aprilväder med andra ord.Under kvällen konstaterade vi också att den 21 april 2011 var det ingen snö kvar på gården. Den 28 april 2012 ligger snötäcket tjockt över gräsmattan. Det är lite skillnad och mest troligt kommer snön ligga kvar en bra bit in i maj. Så är det här i Agnäs.


Vimsan kan


Djur Kommentera inlägget


Bilder från mobilen


Övrigt Kommentera inlägget

Mobilbilder var förut det enda som jag hade i bildväg. Förr använde jag bara mobilkameran, innan jag fick en riktig kamera. Nu använder jag nästan aldrig mobilkameran, först och främst för att den är dålig och sen för att jag numera faktiskt har en riktig kamera. Men ibland kommer ju faktiskt tillfällen då kameran inte är med men till och med då är jag superdålig på att använda mobilen... Jag ska bli bättre på det, för även om bilderna ofta är kassa (i alla fall på min mobil) så kan jag tycka att det är lite kul att se såna bilder också. Det blir mer utmaning på ett sätt. Bilderna ovan är från i höstas och bilderna här under är från igår och förra veckan. Fler mobilbilder ska det bli framöver!Tar det piano


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har haft fullt upp hela dagen och en del saker hanns inte med. Det får jag ta tag i på onsdag när jag är tillbaka i stan och helgen är slut så att folk är på plats.
Jag mötte upp mamma, pappa och Emil på jula och sen åkte vi vidare till coop för att storhandla, typ. Jag kom i alla fall hem med väskan som jag har velat ha från hm, äntligen en bra data/kameraväska. Inne på coop köptes det hårfärg ännu en gång. Jag ska köra på det säkra kortet och slinga håret. Mamma ska också göra det och eftersom att hon har kort hår så ska jag slinga mitt hår med det som bli över av hennes plus den jag köpte själv. Nu jäklar ska håret bli lite ljusare.
I morgon ska jag ut och nötta på kameran, nr 1 på listan!


Vem tog mina Zzz:an?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ögonen känns trötta. Huvudet känns trött. Ändå går det inte att sova. En nackdel med mig är att jag sover aldrig särskilt djupt. Jag vaknar av minsta lilla, och så har det alltid varit. Jag kan inte sova när det är för mörkt, inte heller när det är för ljust. Jag kan inte sova när det är för tyst, inte heller när det är för mycket ljud. Ofta vaknar jag av att jag ska vända på mig eller att någon arm har domnat bort. Är det för varmt så går det verkligen inte att sova, behöver jag nämna att sommaren är en plåga? Nä, att sova har aldrig varit min starka sida men då har jag ju tur som inte behöver 8 timmars sömn varje natt heller. Blir det bara två nån natt så klarar jag dagen ändå på nått sätt.

Hela den här veckan har varit helt åt skogen när det gäller min sömn. Har det blivit fyra timmar nån natt så har ju det varit bra. I natt blev det knappt tre. Ändå känner jag mig, efter att ha varit vaken sen fem, ganska pigg. Trots att huvudet och ögonen känns trötta. Det är nån konstig ekvation det där, men det går. Den här dagen kommer nog att bli lång, jag kommer hinna med både det ena och det andra. Lika bra att börja.


God natt på er!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Kvällen har bestätt av god (men stark...) mat på Great Eastern och sen film i form av Ice Age 3. Som det Ice Age-fan jag är så var det en självklarhet att jag skulle se trean när jag såg att den skulle gå på 4:an ikväll. Dessutom är jag jättetaggad på att se fyran när den har premiär i sommar!

I morrn ska jag göra lite saker på förmiddagen, upp tidigt alltså. Sen hade jag tänkt gå en sväng till biblioteket och efter det kommer min lilla familj till stan som jag ska lifta hem med. Hela långa helgen ska jag vara hemma i Agnäs, enda till på tisdag. Oj, shit! Kom på nu att jag måste packa lite kläder... Jaha, ännu en sak att göra i morrn då.


Hösten är här?


Vår Kommentera inlägget
Nästan hela veckan har det varit höstväder. Jag får liksom en mysig känsla av vädret som är just nu, så länge jag håller mig inomhus i alla fall. Dimma, regn och blåst. Igår kväll var det nästan fint med all dimma som låg över stan. Mindre roligt för dom som skulle flyga eller bara köra bil, men det berör inte mig så jag tycker fortfarande att det var fint.


Håll till i fönstret


Tips & Trix Kommentera inlägget


Såhär ser det ut i mitt fönster. Jag har ju använt mig av många olika varianter av "ministudio", lakan, kartonger, papper... Dom nyss nämna var ett alternativ för mig under vinter då det knappt kom in nått ljus alls i mitt rum. Men nu när solen lyser hela dagarna, och kvällarna, så passar det utmärkt att stå och hänga i fönstret.
Allt som behövs är papper i fina färger, en glasskiva om man vill piffa upp det lite extra och kanske någon slags reflexskärm. Min glasskiva kommer från en tavelram som jag tog isär. Eftersom att jag inte äger någon reflexskärm heller så blir det lite improvisation där också, bestående av en kartong, ibland skärbräda, med aluminiumfolie.Money


Close up Kommentera inlägget


Fina skor, vill ha, vill ha!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Heeeela dagen har spenderats på stan. Kusin Maggan ville ha lite sällskap så vid tolv traskade jag ner mot stan och kom inte hem förns för en halvtimme sen. Tomhänt kom jag inte hem heller, fick med mig lite vaniljljus från Lagerhaus. Jag hade gärna fått med mig skorna nedanför också. Det riktigt skriker Emma om dom! Det dröjer nog inte länge innan dom står här i min hall skulle jag tro. Nu när mina shackskor är kastade (...) så måste jag ha nya skor som bara är att glida in i. Passar inte dessa bra då??

Mina gamla skor som kastatdes i höstas kan jag visa en bild på också. Älskade dom skorna! Anledningen till varför jag var tvungen att kasta dom var för att sulan hade gått av på mitten, på bägge skorna...


Om att inte kunna sova


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När jag var liten och inte kunde sova nån natt så blev jag nästan alltid orolig vilket gjorde att det tog ännu längre tid att somna. Mamma lärde mig då en sak som jag i princip alltid tänker på när jag ska sova (om jag inte är superduper trött förstås). Hon sa att jag skulle tänka på det roliga som jag hade gjort på dagen och inte tänka på det som kommer nästa dag. Eftersom att jag alltid har haft svårt att somna så hjälpte/hjälper detta mycket, att tänka på vad jag har gjort och inte på vad jag ska göra.

Men ibland hjälper inte ens det. Som inatt. Jag tänker på alldeles för mycket. Ögonen känns trötta men hjärnan går på högvarv. Då finns det bara en lösning, att söka svar på frågorna. Google är min bästa vän. Sen, en till sak: kan du inte sova, vila i alla fall. Det är inte hela världen.


Vem sa nått om rubrik?


Close up Kommentera inlägget
Har precis fått lite roliga nyheter angående valborg så det kommer nog bli hur bra som helst! Jag känner hoppet igen haha.
Ikväll spelar tydligen In Flames här i Umeå ikväll så Johan är där. Och här sitter jag och redigerar bilder på helosan. Jag liksom bara undrar var det gick fel? I alla fall så är helosansalvan min nya vän. Det enda som funkar för att min näsa inte ska se ut som torkat fnöske.


Clementin, mandarin... Apelsin?!


Close up Kommentera inlägget
I söndags hittade jag små söta clementiner (mandariner?) på ica och såklart köpte jag några. Dom som är små och starka i färgen brukar också vara sura, vilket jag gillar. Men fel hade jag... Små söta saker var precis vad det var. Dom smakade nästan ingenting, men nu får jag sitta här och äta "såna där". Förresten tyckte Johan att det var bra att dom var så små, då tar det inte så lång tid för mig att äta dom. Jag tar en evighet på mig när jag ska äta "såna där", måste skala bort allt det vita runt omkring eftersom att det inte är ätbart!


Allt handlar om tid och fantasi


Close up Kommentera inlägget
I morse när jag vaknade av regnet som slog mot fönstret så kände jag verkligen inte för att kliva upp. Men eftersom att jag är envis och hade bestämt mig för att kliva upp så blev det så. En trött Emma närmast rasade ner för stegen från loftsängen, men en frukost bestående av fil och flingor gjorde susen. Sen var det bara att göra dagens måsten.

Halva natten låg jag och funderade på ett mail som jag fick igår. Ett mail som innehöll ett tema som kan tolkas på 100000 olika sätt och jag vill hitta min tolkning. Jag har inte kommit fram till nått än, men förhoppningsvis så dröjer det inte länge innan jag får en pangidé.

Nu ska jag slänga på mig mjukisbyxorna och favvotröjan, sen är jag redo att ge mig ut på en prommenad. Om det har slutat regna förstås. Jag tänker inte gå utanför dörren en millimeter om det regnar det minsta.


Truth No. 12


Truth No. Kommentera inlägget


Vi lurar små barn...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Kolla vem som kom och hälsade på för en stund sen. Synd att jag inte gick ut för att hälsa...


Dagens motion


Vår Kommentera inlägget
Jag har nöttat på mina fötter idag. Tog en långprommenad runt halva stan typ. Först ner mot centrum och över till Teg, där lyckades jag hitta vägen bort till Kolbäcksbron och kom över på "rätt" sida igen. Sen var det bara att traska hemåt.
Nu ska jag gnugga geniknölarna och komma fram till nånting i middagsväg.

Bilder från igår.Ett (nästan) perfekt avslut på veckan


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
För några timmar sen dammade jag av första paret av mina sommarskor och gick ut på en promenad. Riktigt härligt var det, 8 plusgrader, vindstilla och solnedgång. Fast så prefekt var det ändå inte, det fanns en liten detalj som förstörde. Jag har konstaterat att jag måste lämna in mitt objektiv. Nånting är knasigt, skärpan sitter inte alls där den ska, om det finns nån skärpa alls, och det är som att linsen är lös på nått sätt. Svårt att förklara men det är inte kul. Har egentligen märkt av det från det att jag fick objektivet i mina händer, mer eller mindre, men det är först nu som jag verkligen inser att det är nått fel. Nä, jag måste nog kila iväg till Cyberphoto nån dag här i veckan...


I högen av pärmar och mappar...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår åkte jag hem till Agnäs och där hemma kan man hitta mycket kul från forna tider. Eftersom att jag nu har blivit så vuxen att jag måste ha en viktiga-papper-pärm så tänkte jag ta en av mina gamla pärmar från skolåren (ja jag har sparat allt sånt, pärmar, mappar, kollegieblock...). I högen så hittade jag några (många) olika mappar med diverse innehåll. Brevpapper i mängder, brev från brevvänner, roliga texter som skrevs på tråkiga lektioner, osv. Nästa gång jag är hemma ska jag sätta mig och gå igenom allt det där, kanske jag hittar våra sagor som vi skrev också? Hade ju varit underbart!

I en mapp hittade jag en bild på ett tidningsutklipp från 2006. Det var första året som jag gick vidare i en skyttetävling, Skyttiaden, och fick åka till Eskilstuna. Den röda pilen är lilla jag!


Hårfärg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår slog jag på stort och färgade håret. Hade inga större förhoppningar om att hela håret skulle ändra nyans, men så länge min fantstiskt råttfärgade utväxt försvann så var jag nöjd. Den råttfärgade utväxten försvann och numer har jag en mellanblond "utväxt". Resten av håret blev det ingen skillnad på, kanske en aningen ljusare. Jag tycker det blev rätt bra faktiskt, men jag vill ändå ha ljusare så nån gång i framtiden ska jag göra lite slingor. Det funkade i fjol så det lär nog funka nu med.


Det här med pannkaka


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag lever än, har bara inte nånting att skriva. Men nu har jag ju antagligen det eftersom att jag skriver några rader. Jag ska äta en lite tidig middag, uppstekt pannkaka med hjortronsylt! Det är ju bara för underbart. Enda sen jag tog fram pannkakan från frysen i morse så har jag bara gått och väntat på att få äta. Tanken var först att jag skulle äta det till lunch, men av okänd anledning så blev det ingen lunch alls... Det får bli en tidig middag helt enkelt, supermumsigt!


Hokus pokus krokus


Växter Kommentera inlägget


Happy face


Mina saker Kommentera inlägget
Nere på stan idag hade jag tänkt mig köpa ett par shorts och en lite större t-shirt. Sommarkläder kommer väl snart att behövas. Jag hade hittat ett par shorts på hm's hemsida som jag tänkte prova, men nä. Jag fattar inte varför jag inte ger mig, jag ska inte ha shorts (förutom typ badshorts). Varför ska dom vara så korta? Det är ju i princip ett par trosor i lite annorlunda stil. Eller så är dom så höga i midjan att jag kan dra dom upp under armhålorna. På tre år har jag inte hittat ett enda par, finare, shorts som jag tycker om. Jag får nöja mig med mina knallröda badbrallor helt enkel. Men jag kom ändå inte hem tomhänt från stan. Min kläning som jag hade på julafton tycker jag väldigt mycket om och gissa då om jag inte blev glad idag när jag var inne på Gina Tricot! En kläning i samma stil men med korta ärmar och på rea, dessutom så morskade jag upp mig lite och valde inte en svart. Orange, riktigt superorange.


Nyfiken i en strut


Växter Kommentera inlägget
En promenad ner till stan från mig tar mellan 30-60 minuter, beroende på vilken väg man tar. Och beroende på hur nyfiken man är. Idag till exempel tog promenaden nästan en timme. Jag vill ju hinna titta på allt och idag när jag tog en ny väg (för mig) genom ett litet bostadsområde så var jag ju tvungen att gå sakta och kolla på allt det fina, varför stressa? Jag hittade några krokusar (?) också som blivit överrumplad av snön som föll för några dagar sen. Det blev några misslyckade bilder och några någorlunda, inte den bästa platsen att lägga sig ner på backen och försöka göra det bra ska tilläggas. Tänkte visa dom misslyckade till att börja med!


Färgstark


Övrigt Kommentera inlägget
Ibland är det roligt att dra på lite extra med färg...


Säljes


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har funderat ett tag nu och jag tror att jag har bestämt mig. Jag ska göra mig av med mitt teleobjektiv. Det används för sällan, dels för att jag inte hamnar i situationer då jag behöver det, dels för att jag inte alls kommer överens med det (som jag nämt många gånger nu). Om jag nu skulle vilja använda ett teleobjektiv nån gång så finns det ett nära som jag kan låna. Nu är det ju inte så mycket pengar i objektivet, köpte det för 1700 kr (med uv-filter), så det är ju ganska självklart att det inte tillhör den bättre klassen. Så finns det någon där ute som vill köpa mitt objektiv (tamron af 70-300mm macro)..?


Så kan det gå


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En helt vanlig dag i mitt liv... Förklaringen till bilden är så enkel att när jag skulle sätta upp håret i en bulle så blev allt det överflödiga håret en helt ny frisyr för sig. Tänkte ta en bild och visa hur roligt det såg ut men det gick inte så bra, slutade alltså såhär.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar


Djur Kommentera inlägget
Så blev det vinter igen. Snön föll större delen av gårdagen och nu är det helt vitt på backen igen. Dom två änderna som i princip bor nedanför mitt fönster blev nog lite överaskade, det såg inte helt lätt ut när dom vankade fram i (för dom) djup snö.
Denna dagen kommer att vara lång. Klockan fem vaknade jag i panik och trodde att jag hade slagit av alarmet i sömnen och missat att väcka Johan. Tur hade jag när jag kom på att Johan inte skulle upp förns en timme senare, men inte kunde jag somna om för det. Men med lite frukost och South Park som plåster på såren så känns det bättre.


Truth No. 11


Truth No. Kommentera inlägget


Solens gång


Vår Kommentera inlägget
Igår var det en ganska fin solnedgång när jag gick ner till stan. Jag fortfarande svårt för att förstå att solen går ner närmare halv nio, för nån vecka sen eller två bara gick den ju ner en timme tidigare! Lite fränt ändå hur mycket det kan skilja på några dagar bara.


Coca Cola


Close up Kommentera inlägget
Hittade en Colaflaska, kreativiteten flödar...


Gårdagens biobesök


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hammarby, Hammarby, hammarbyyyy... Igår var det Bajen-fans på besök i Umeå och matchen, som spelades på Gammlia, hördes enda hem till mig. Ja inte själva matchen då utan fansen. Jag bestämde mig för att gå ner till bion och det enda som hörs är just "Hammarby, Hammarby, hammarbyyyy!!". Något irriterande att ha det där på hjärnan vill jag lova.
Filmen då. Vad kan man förvänta sig av American Pie? Just det, sjuk humor. Klart sevärd, det roliga börjar redan 30 sekunder in i filmen. Sen har jag aldrig varit på bio tidigare där 85% av publiken bestod av det manliga könet? Jag såg tre tjejer (inkl. mig) som såg filmen.Mobilstrumpa


Mina saker Kommentera inlägget
För en liten stund sen gick jag och Jesper en liten promenad ner till stan. Jag skulle hämta ut biobiljetter till American Pie och då passade vi på att gå in en sväng på Hemmakväll också. Där inne gjorde jag storfynd. Jag hittade nämligen en ny mobilstrumpa. Jag vet inte om den är fin eller inte, men för 29 kronor så kan jag gott och väl använda den!


Min önskelista


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Som ni alla vet fyller jag år inom en snar framtid. Okej, om sex månader men ändå... För första gången någonsin, tror jag, vet jag en sak som jag vill ha i alla fall. Ett halsband härifrån. Just nu får den ta plats på min önskelista!
Nikon-kamera halsband


Polar Panorama


Vår Kommentera inlägget
Jag gjorde ett nytt försök igårkväll. Gick inte så superbra eftersom att det visade sig att jag hade varit lite klantig när jag tog bilderna och två av dom passade inte helt med dom andra. Jag fick försöka pussla ihop dom för egen maskin och jag kan ju säga på en gång att det var inte alls kul. Skarven är alltför tydlig, men det struntar jag i just nu. Bättre lycka nästa gång helt enkelt!


Sunset on Sunday


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Utnyttjar denna söndagskväll till max. Har varit ute en sväng för att försöka fånga solnedgången, vet inte om det blev allt för lyckat, och nu ser jag lite på South Park samtidigt som jag trixar lite med bilderna. Johan kommer nog snart också och då blir det lite Harry Potter. För min del i alla fall, för jag gissar på att Johan somnar efter cirka 20 minuter.


Sunday


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
God morgon gott folk. Sovit gott? Det har inte jag. Gick och la mig vid två inatt och klockan fem var jag vaken, första gången. Jag har vaknat så fort jag har vänt på mig och jag vänder mig ofta! Förstår inte varför brukar inte vakna annars sådär... För en halvtimme sen fick jag nog i alla fall och nu ångrar jag att jag inte klev upp tidigare. Solen sken i alla fall i morse, vilket den inte gör nu.
Fast det finns ju en fördel med att vara vaken nu, Disneydags. Vem kan motstå det? Inte jag.


Panorama i runt format


Vår Kommentera inlägget
Jag har fastnat lite för det här med panorama ska jag erkänna. Det kan bli ganska fräna bilder och det gillas! Ett exempel kommer här nedan. Lite halvkassa bilder ändå, men tanken var god! Ska försöka nån gång igen när det inte är fullt lika stark sol tror jag.


Det börjar likna vår i Umeå


Vår Kommentera inlägget
Det är helt tomt i mitt huvud? Försöker komma på nått att skriva, men det är bara blankt. Visar några bilder från igår istället. Roligare så tror jag!


Nu: mat


Vatten Kommentera inlägget
Någon som kom ihåg att jag skrev att jag skulle köpa en flaskborste? Det gjorde inte jag... Jag glömde bort det enda som jag skulle komma ihåg! Duktiga jag. Istället för att köpa en flaskborste gick jag efter älven och ner mot stan där jag satt en stund och kollade på alla människor. Finns en hel del udda personer här i Umeå.
Nu ska jag äta en lite sen middag. Har suttit i drygt en timmar och tänkt att jag ska äta nånting, men hela tiden blir det "ska bara göra den här bilden först". Och jag har ganska många bilder från kvällens promenad...


Pucko


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Varför försöker dom blåsa bort löv nu? Skulle vilja säga att det inte är särskillt lyckat eftersom att snön fortfarande ligger kvar och löven ligger och vilar där under. Jag funderar på att ge mig ut snart, måste gå till ica och införskaffa en flaskborste... Johan är ju en stor fantast av drycken Pucko (hehe, jag har många skämt om det där) och Pucko säljs i glasflaskor, bl.a. Igår blev det kvar en sån glasflaska och jag fick den finfina ideén att om jag diskar upp den så kan jag ha den som vas eller liknande. Tror ni att det gick bra? Jag förstod ju på engång att jag inte skulle få ner en diskborste, men ändå så skulle jag försöka. Varför gör man alltid så? Nu måste jag alltså ha en flaskborste för att lyckas. Eller så kastar jag bara flaskan, får se vad som vinner.


Nu lägger jag undan bläckpennan...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag satt uppe till efter två inatt. Varför? En bläckpennas fel. Det finns en anledning till varför jag föredrar blyertspennan framför bläck och den anledningen gjorde sig påmind igår. Någon fler som känner igen sig i att man skriver och skriver och sen på sista raden så råkar man skriva å istället för a. Bara att börja om. På bilden syns några av mina ark som nu bara är att kasta... (eller rita lite först på!).


Nu och då...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hittade nyss en bild som är ganska precis ett år gammal. Kan bara konstatera en sak, mitt hår växer som ogräs, har ju ändå hunnit klippa mig två gånger under detta året.


Frulle


Close up Kommentera inlägget
Käkar lite frukost nu, lite sent men har inte hunnit tidigare. Jag har suttit i flera timmar och knåpat ihop ett brev som jag snart ska gå och posta...
Det känns så fel när fåglarna kvittrar och det låter som att det skulle vara strålande sol, men så tittar man ut och ser bara grått, grått, grått. Pippifåglarna verkar glada i alla fall.


Panorama


Vinter Kommentera inlägget
Det var faktiskt inte dom sista bilderna från helgen som jag la upp tidigare. Jag har fortfarande fem stycken kvar. När jag tog bilderna hade jag tanken att försöka göra en panoramabild. Har aldrig gjort det tidigare och kände att det var dags nu. Jag ångrar lite nu att jag stog kvar på leden, om jag hade plumsat ut i djupsnön så hade jag fått med hela leden. Men man lär sig av sina misstag, nästa gång vet jag i alla fall vad jag ska tänka på!

Klicka på bilden för att se den större.


Less på vatten


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag hatar att diska. I alla fall när det gäller att hänga över ett förbaskat handfat.


Sista bilderna från påsk


Vinter Kommentera inlägget
Resten av bilderna från påskhelgen kommer här. Det blev ändå inte så många bilder, eller rättare sagt: motiven var inte så varierande haha! Jag hade hoppats på att få se några renar, som levde. Hittade en ren som hade töat fram, det var dock bara skelett och sånt trevligt kvar. Kanske inte så trevligt att se?