Pictures of you


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Inga brytna ben under promenaden, även fast det inte var så långt ifrån. Det var riktigt halt efter vägarna och det lär nog inte blir bättre när det fryser på. Hoppas det inte är allt för halt i morrn när jag ska gå till universitetet...

Nu ser jag på Fuskbyggarna och funderar lite på om jag kanske ska färga håret snart. Det växer ju så att det knakar. Det är ju bara drygt fem veckor sen jag sist färgade och redan är det världens utväxt. Fortsätta med samma färg eller göra ljusare? Slingor kanske? Nä fast jag trivs ganska bra som det är nu, färgen alltså, så jag kör nog med samma färg igen. Om några veckor, när jag orkar.


Middag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ja, dagens middag (även gårdagens). Pasta och kyckling. Det ser inte så speciellt gott ut om man kollar på bilden upptäckte jag. Inte enligt mig i alla fall, tur att det smakade bättre då. Nu är det dags att dressa om från mjukiskläderna till nånting vettigare och sen ska jag ge mig ut i kvällsvärmen, det är ju för fasiken tre plusgrader.


Nu är jag vid liv igen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Den här dagen har verkligen inte varit till någon nytta. Jag har legat i sängen mest hela tiden och haft huvudvärk som varit bortom gränserna. Det har alltså blivit massor av film och sömn. Hur ska jag kunna somna ikväll? Nu känns det i alla fall bättre och jag tänkte kravla mig ner från sängen och äta lite rester från gårdagen. Senare blir det en promenad med Jesper och efter det hoppas jag på att Johan kommer hit och hjälper mig fixa lite med den andra datorn. Kvällen är fullbokad.

Btw, den här bilden är så förbaskat ful att jag måste visa den. Eller ja inte bilden utan själva vattenpelaren...


Andra avenyn


Vatten Kommentera inlägget
Det är lite småkallt här. Det finns inget varmvatten heller. Tydligen så är det nått läckage i en fjärrvärmeledning så dom har stängt av fjärrvärmen i vissa delar av stan. Och ett av dom ställena var här. Det är inte så mycket kallare än normalt här som tur är, brukar ändå aldrig vara över 17-18 grader så jag klagar inte.

Nu till nånting annat. Jag ska se på Andra Avenyn nu. Japp, massor av avsnnitt!


Behind the scenes


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Rubriken är helt fel. Det ska egentligen vara Behind the camera. Har ni tänkt på hur man ser ut när man står bakom kameran? Jag rynkar på näsan jättemycket, och ibland blir det lite allmänt fula miner också... Hur glamoröst som helst!
Hur ser du ut bakom kameran?Sov gott!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag ska gå och sova nu. Klockan är mycket och jag ska upp vid halv åtta i morrn. Och fråga inte varför jag är vaken än. Svaret är bara att jag måste vara trött för att gå och lägga mig, annars ligger jag bara och vrider mig i sängen i flera timmar. I morrn blir det i alla fall första lektionen av andra delen på kursen. Ska bli spännande!


${EntryTitle}


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Vad gör du när du har tråkigt? Jag läser, målar, fotar, lär mig mer om bloggdesigner. Just nu gör jag det sistnämnda. Jag älskar hur mycket man kan göra genom att bara lägga in en simpel kod och ändra på lite siffror. Ska vi säga att det är som min terapi kanske? Inte för att jag behöver nån, men ändå.Pink and soft


Vatten Kommentera inlägget


Ett år, två år, tre år. Fyra år nu då?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nyår 01/02 (jag var 10 år då) skämtade jag om att jag också skulle ha ett nyårslöfte, som så många andra. Observera att det började som ett skämt. Jag sa i alla fall till mamma och pappa att jag inte skulle äta godis på ett år och dom tyckte att det lät bra. Då var jag ju så illa tvungen att fullföra det där nyårslöftet. Jag var 10 år och slutade äta godis helt frivilligt.
När skolan började igen så var det några andra som också hade samma nyårslöfte, men jag var den enda som inte skulle få några pengar, jag var den enda som gjorde det helt frivilligt. Jag tycker att det var ganska bra gjort av mig. Men, det är inte riktigt slut där. Jag har haft fler upphåll "orsakade" av nyårslöften, men för att göra en lång historia kort:
  • 2002- inget godis på ett år
  • 2003- började äta godis igen
  • 2004, 2005- inget godis på två år
  • 2006- åt godis igen
  • 2007, 2008, 2009- inget godis på tre år
Från 2010 och tills nu har jag alltså ätit godis fast egentligen så känner jag inget behov av det. Mitt sötsug är nästan obefintligt, så jag klarar mig lika bra utan.
Igår kväll låg jag i sängen och tänkte och det slutade med att jag fick en såndär fixidé. Nu ska jag köra igen. Denna gången blir det ju inget nyårslöfte så för att göra det lätt för mig så ska jag börja den 1 mars. Jag gissar på att det är lättare att komma ihåg 1 mars än 27 februari för startdatum.
Om det inte har framgått än så ska jag sluta äta godis igen. Men nu ska jag testa mig själv ytterligare lite till. Inget godis, chips, dricka, glass, gofika (för er söder ut så betyder det kakor, bullar och sånt). Det enda som kommer att tillåtas är fika/glass borta. Hur länge då? Tills jag blir less, men minst två år.


Två olika av samma


Vatten Kommentera inlägget

Även om nästan alla bilder på vattendroppar se ungefär likadana ut så finns det fortfarande någonting unikt i varje bild för sig.


Med penseln i högsta hugg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
En lugn söndag har det varit. Nu under kvällen har jag målar lite. Det var så himla länge sen som jag använde en pensel iställer för en penna när jag målar men det är fortfarande lika roligt. Ska fortsätta i morgon med lite mer seriösare stil tror jag, idag blev det bara kludd haha.


Vattenfärg och vattendroppar


Vatten Kommentera inlägget
Jösses vad mycket folk det var nere på stan idag!! Rea överallt och kö för att ens ta sig in genom dörrar. Antar att det beror på att det är löningshelg. Jag var en snabbis ner på stan för två timmar sen och köpte mig akvarellfärg och penslar. Har ju världens bästa mamma som stod för pengarna! Nu kan jag i alla fall måla när jag känner för det. Måste nog bekanta mig lite först med allt...
Tänkte visa någa bilder från igår också, passa på här. Det dyker väl upp fler allt eftersom så det inte blir för mycket av samma sak på en gång!


Nya vattendroppar kommer snart


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag fick inte sova så mycket i natt. Vet inte varför, kunde bara inte somna. Det har resulterat i att jag mer eller mindre har haft samma beteende som en zombie idag, fram till ikväll. Vad gjorde jag för att bli pigg då? En favorit i repris bara, fotade vattendroppar.
Satt här och tänkte att jag kan ju lika gärna försöka bli vän med den manuella fokusen så passade vattendropparna bra att öva på. Jag är inget stort fan av manuell fokus. Anledningen är väl att jag inte kan greppa tillräckligt bra runt objektivet för att hålla på med att fokusera manuellt. Dessutom har jag upptäckt att mitt brytningsfel märks mer när jag kollar i sökaren, det blir annan skärpa än vad det egentligen är. Bilder som jag tycker är skarpa när jag kollar i sökaren kan vara helt tvärtom. Jag undrar om det är bättre när jag har linser? Jag tror det eftersom att dom ska kunna korrigera brytningsfelet vilket inte glasögonen gör. Jag ska nog göra ett litet test nån gång tror jag.
Nu ska jag se på Big Brother och kolla igenom alla bilderna!


Estelle


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Den nya lilla prinsessan ska ha tilltalsnamnet Estelle. Jag tycker det var ett riktigt fint namn faktiskt. Undrar nu om 2012 års namnlista kommer att toppas av Estelle?


Lite allmänt sådär


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I morse när jag gick till universitetet var det lite halvmulet men ändå inte allt för mycket. Nu är hela himlen helt grå, vad hände? Från en timme till en annan kan det hända mycket.
Snart ska jag i alla fall ringa och väcka Johan så vi kan fara på lite olika uppdrag som ska göras idag. Hämta bil, handla, lämna skoter och lite sånt. Hoppas verkligen att den här dagen går fort, jag vill ha kväll! Tänker bara sitta här i min soffa och se på film och kanske pyssla lite.
Hemma i Bjurholm är det nog Wärdshuset som är kvällens samlingsplats. The Refreshments  och RiffRaffRuff spelar där. Jag hoppade denna gången men jag hoppas att ni andra som ska fara kommer att ha roligt!


Älskade vinter


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Överallt läser jag om folk som skriver att det är vår eller att dom vill ha vår. Tråkiga människor. Vintern är ju helt klart bästa tiden på året. Det är då som allt roligt händer. Nyligen kom det ju ett lass med snö och det är så härligt. Jag älskar vintern och hatar våren. Våren har bara en enda funktion: att göra så att jag blir blöt om fötterna så fort jag går ut. Hur kul är det?


Mappen "bortglömt"


Övrigt Kommentera inlägget
Har precis kommit hem igen efter att ha varit ute på vift större delen av dagen. Skönt att få sätta sig ner nu ett tag och bara se på tv. Hittade tidigare några bilder på min hårddisk som nästan var helt bortglömda. Vissa innebär roliga minnen, andra är bara fina. Tänkte visa några i alla fall!


Hela dagen lång


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tjosan hoppsan! Idag är det sista dagen framför datorn känner jag. Börjar bli lite less nu. Vill ha helg! Söndag är spikad och klar, nu är det bara lördagen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Kanske åka hem lite snabbt över dagen, kanske inte.
Åter till nutid och brottas med problemen som uppstår när man jobbar med två olika datorer samtidigt. Det är inte det roligaste kan jag lova. Den ena har programet som arbetas i men för att kunna spara som jag vill så måste jag ha programet som finns på den andra. Jag hittar nog nån lösning, för eller senare. Helst innan kvällens slut! Önska mig lycka till.

Nu är det snart dags att lämna biblioteket och traska hem tror jag.


Cravings


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har gått och fått en hel massa "cravings"... Först och främst är jag extremt sugen på att få åka skidor, dock inte utförs utan på längden!! Vad hände här? Jag har aldrig tyckt om att åka längdskidor och det är tre år sen sist jag stod på ett par. Men jag har sett massor av folk (studenter) här i stan som åker efter älven mot Strömpilen och det har såklart resulterat i att jag också vill. Måste ta mig en tur nästa gång jag är hemma!

En annan sak som jag har stort behov av att göra nu är att rita, måla, skissa, ja allt sånt. Vara kreativ helt enkelt. Det kanske inte var så speciellt, men jag är ändå inte nöjd med det jag kan göra. Jag vill måla med pensel och färg (!). Också det är flera år sen sist. Gick jag i nian kanske? Jag har ett block med A3-papper (akvarell??) hemma som mamma köpte till mig för en billig peng och nu funderar jag på att ta med mig det hit nästa gång jag är hemma och införskaffa mig lite färger och penslar. Självklart blir det vattenfärger, här snålas det, men det är ju så kul.

Inser ni vilka problem jag har? Jag vill så mycket, men kan bara göra en yttepytteliten del av allt!!


Världen förändras varje dag


Close up Kommentera inlägget


Veckans pyssel


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här tar jag bara för givet att ni undrar vad jag pysslar med i dessa dagar. Visst undrar ni? Jag tänkte ändå visa lite bara, en snabbtitt. Jag hoppas innerligt att det här ska bli bra, annars måste jag börja om på nytt med ny idé och allt. Håller tummarna.


Semlor är helt klar mumsiga


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag blev inte utan semla idag. Hade dessutom sån tur att jag fick en semla, tackar så mycket! Det blev ett trevligt avbrott i alla samtal som måste ringas samtidigt som jag har pysslat med lite annat viktigt.
Nu är ju dock semlan uppäten och pausen är slut. Dags att åter ställa sig med färgpennorna och kameran i högsta hugg så att jag blir klar nån gång.


Snöras


Close up Kommentera inlägget
För några minuter sen rasade snön ner som har täckt halva (nästan) mitt fönster och oj så mycket ljusare det blev här inne nu!
Legogubbarna som just nu  bor i mitt fönster njuter av solen.


Osociala Emma


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tydligen är det fettisdagen, aka semeldagen, idag..? Hade helt missat det, och jag lär nog vara den enda människan som inte får sig en semla idag. I varje fall så är det så det känns haha!
Hela den här dagen, liksom igår, kommer jag att tillbringa vid datorn. Börjar bli riktigt less nu, men så blir det när ingenting vill funka. Men jag börjar se slutet i alla fall.


Ett sällskap från Mumindalen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter vid datorn och grejar med lite saker. Nyss tog jag en liten paus och råkade hitta igen lite gamla roliga saker. Ett exempel här nedan!


En blick från mitt fönster


Vinter Kommentera inlägget


Snöoväder


Vinter Kommentera inlägget
Dom kommande bilderna är från gårdagen. Början på snöovädret.
Det här med att ha ett tomt kylskåp


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Åkte ju som sagt tillbaka till stan igår (inatt, i snöstorm...). Eftersom att jag gick raka vägen i säng när jag kom hem så hann jag aldrig inspektera kylskåpet, vilket jag har gjort nu. När jag vaknade var jag superhungrig och tänkte glatt att nu ska jag äta lite mjölk och flingor. Hade jag nån mjölk då? Nej. Ingen fil heller. Inget smör, ingen limpa, ingenting i frukostväg. Fast jag hittade i alla fall ett päron att äta. Det jag egentligen vill säga är att jag måste gå till affären snart fast jag 1000 gånger hellre hade legat inne i sängen och sett på film och bara haft söndagsmys... Hela dagen.


Ute i snö och blåst


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blåser och snöar en hel del idag vill jag lova. Mamma körde mig upp till backen vid tolv idag och där uppe blåste det ännu mer än här hemma. Väl i backen så var det hyffsat bra väder i alla fall, såg ut över hela byn. Fem minuter senare såg man knappt var älven gick nedanför backen, då hade det börja snöa rätt så mycket. När jag hade lyckats ta mig nedför backen, halvt åkande på rumpan, så kom pappa och hämtade mig där nere och han tyckte att jag såg ut som en snögubbe... Jag kände mig som en sån också.

Ikväll bär det av tillbaka till stan igen för att fortsätta på lite skolgöra, men det är kul det med!


Home


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag precis kommit hem till Agnäs. Har varit en lite stressig förmiddag innan jag satte mig på bussen. Först skola, sen skynda sig hem för att äta lite och packa och sen tillbaka till sjukhuset för att hinna med bussen som gick klockan ett (slutade skolan strax efter tolv!)
Men nu sitter jag här i alla fall och väntar på att mamma ska komma hem från affären. Både jag och broder öpnnade kylskåpet direkt vi kom hem och konstaterade att det inte fanns någon mjölk, vi två är mjölkmonster!
I morgon hade jag tänkt mig en sväng till Agnäsbacken för att spana in puckelpisttävlingen, hoppas bara att vädret är bättre än vad som är lovat!


Kamomill


Växter Kommentera inlägget


Olivträd


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Måste ju visa min nya växt som har flyttat hit. Eftersom att folk envisas med att tro på att växter kan överleva hemma hos mig så kanske jag måste börja komma ihåg att vattna dom... Johan kom i alla fall hit igår med ett litet olivträd. Lite udda sådär, så nu jäklar ska jag se till att det där trädet får leva några år. Får se hur länge det kommer hålla.
Den berömda klammern


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har fått den äran att göra en bloggdesign till en annan och jag känner mig klar med den. I gårkväll skulle jag bara ändra lite på det sista och när jag kollade var allt helt åt skogen. Precis ALLT! Vet ni hur irriterande jobbigt det var? Jag förstod ingenting, hittade inte felet nånstans. Efter en evighet (kändes det som) hittade jag det miniatyriska pyttelilla felet. Det saknades ett "}" på ett ställe... Jag drog en lättnadens suck och problemet var återställt. Tänk att ett sånt litet tecken kan ställa till med så mycket.


Ambulansen, totalt onödig...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ambulansen är ju som bekant borta och har ersatts av en akutbil. På VK.se finns idag att läsa om hur en patient fick ligga i bageutrymmet på bilen för att inte frysa medans personalen gjorde livsuppehållande åtgärder. Det låter hemskt, men så ser dagens akutsjukvård ut i inlandet. Kanske dags att ta tillbaka ambulansen efter några veckors frånvaro?
Jag har läst alla kommentarerna till artikeln och jag tror inte att det finns en enda som är positiv till att ambulansen är borttagen. Kan egentligen bara säga en sak om det hela: hur tänkte dom där?


Tecknade serier


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det blev en lite senare lunch för mig idag vilket resulterar i att ingen middag har intagits än. Hade tänkt vänta tills Johan kommer hit, men jag börjar bli hungrig nu. Jobbigt läge! Annars så underhåller jag mig med Simpsons och Family Guy (som vanligt...). Snart måste jag byta till South Park, lite förnyelse skadar ju aldrig.
En insperationsfattig dag har det varit ska jag tillägga också.


Klockan tickar


Gif Kommentera inlägget

Här är en kort och snabb version av den där förbaskade animeringen... Jag ska fixa lite fler bilder i morgon, nu är det lite för mörkt och dessutom så orkar jag inte. Tänk att det inte räcker med 270 bilder..?Cher


Musik Kommentera inlägget
Tidigare idag fick jag nått ryck och sökde reda på en hel hög av Cher's fina låtar. Jag förstår inte varför, men ibland kan jag få för mig just en sån här sak, söker reda på en låt (eller flera) som jag sen kan ha på repeat hela dagen. Fast jag kanske inte är ensam om det?


Tömma huvudet för att fylla på med nytt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Trött. Har suttit nu i flera timmar med en animation. Har fått ihop nästan 30 sekunder, 270 bilder. Jag tror att jag måste ta en paus nu och låta resten vänta till i morgon. Ni vet hur det är när man stirrar på samma sak en längre stund.
Hittills är jag nöjd i alla fall, fast jag vet inte hur jag ska kunna göra den längre. Det finns liksom ingen fortsättning... Måste komma på nånting. Ut på en promenad, lufta hjärnan och in med nya ideér!


Det här med blåljus


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har precis kommit in genom dörren. När jag var ute kom jag på mig själv med att stå och stirra på ambulanshelikoptern när den skulle landa. Men jag antar att jag är skadad från livet i obyggden. Där står man i princip upptryck mot fönstret så fort det kör förbi ett uttryckningsfordon.
Här i stora staden hörs det ambulanssirener stup i kvarten (kan vara för att jag bor vid sjukhuset också) och jag har nästan första parkett till showen "ambulanshelikoptern ska landa/lyfta". Jag kan inte rå för att jag tycker det spännande med allt som har blåljus att göra...


En bild i timmen


Övrigt Kommentera inlägget
Ja, en bild i timmen. Det är ju liksom en liten utmaning. Egentligen ska man väl ta en bild som visar stunden, men jag ville försöka göra nånting fint av det hela också. Första bilden är ju absolut min favorit!


Saxen åkte fram


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag var nyss framme med saxen för att frisera till min lugg lite. Klippte av den nästan en halv centimeter (!). Det är ju bara två veckor sen mamma klippte mig ju? Okej, luggen kanske inte har vuxit fullt så mycket, men ändå tillräckligt för att vara ivägen när jag har glasögon. Ogillar starkt när man kan se fettmärken på glasögonen efter där luggen har varit... Men nu är det problemet ur världen i alla fall!


Pigg och vaken


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
God morgon!
Vaknade för drygt en timme sen och var helsäker på att det var söndag. Glad blev jag när jag kom fram till att så inte var fallet, även fast det fortfarande känns som en söndag. I natt har jag sovit som en stock! Det måste bero på att jag renbäddade sängen igår och det finns inget härligare än att krypa ner bland nya sängkläder. Det vet jag att jag inte är ensamn om att tycka!
Nu är det promenad som står på schemat.


The Lion King


Filmtips Kommentera inlägget
En av kvällens filmer blev Lejonkungen. Det är åratal sen jag såg den så jag minns knappt vad den handlade om, men när jag väl satt där och såg så visade det sig att jag kunde mer eller mindre varje replik utantill. Det kanske är bevis nog på hur bra Lejonkungen är? Mitt filmsälskap håller med mig i alla fall!


Steg för steg till en bättre värld?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är såhär det går till som jag har uppfattat det. Alla 14-åringars stora dröm, typ.

Fredagkväll och jag söker efter nån bra film som går på tv ikväll, hittar dock ingen. Det får nog bli Simpsons och Family Guy i vanlig ordning. Inte mycket till fredagsmys, men det är humor i alla fall. Och förresten, så lugnt och skönt det har varit idag. Ingen telefon som har ringt eller pipit, inga mail som samlas på hög, inga måsten. Jag stänger nog av mobilen resten av kvällen, det känns bra att vara okantaktbar för en kväll.


Uppdatering av sida nr. 2


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det här med förändring tycker jag är kul. Jag har pysslat lite med min andra sida och ni får gärna gå in där och ta er en titt! Klicka på bilden eller länken! Läääänk.


Byz


Musik Kommentera inlägget
Det är några år sedan nu. Jag minns hur alla hade dessa låtar på sina mobiler och gick runt och spelade. Det är typ fem, sex år sen. Jisses vad tiden rusar iväg!


Helgen närmar sig med stormsteg


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu kommer jag att vara helt ensam till på söndag. Inte så värst roligt, men jag kanske äntligen ska ta mig i kragen och städa lite. Jag är inte specielt taggad på det, men jag antar att nångång måste det göras. Och nån gång är i helgen. Jag får vara städning med lite annat roligt, några småideér som jag har. Då kanske det kan bli en bra helg trots allt?
Jag har börjat få ont i halsen också, så fruktansvärt onödigt tycker jag!White shoes


Close up Kommentera inlägget
När du inte är så speciellt upptagen av att göra nånting, vad hittar du på då? Jag, med min fina fantasi, sysselsätter mig med lite allt möjligt. Ett exempel finner vi här nedanför.


Februariväder


Vinter Kommentera inlägget
Här kommer nästan alla bilder från igår, en hel drös. Solnedgången, på sista bilden, jättefin igår med sin ljuspelare och fina färger!


Ett inlägg bara för mig


Emma funderar Kommentera inlägget
Här kommer ett rikitgt ovärt inlägg egentligen, men... Det är min blogg, mina tankar, jag bestämmer. Det är kanske inte dagens trevligaste läsning, men som sagt - jag bestämmer. Läs med glädje eller hoppa över och läs inläggen nedanför. Välj själv. Nu börjar det.

I sommras hade jag en period med mer näsblod än vanligt. Jag gick på apoteket och köpte blodstillande vadd och inbillade mig att det borde funka bättre nu än när jag var liten. Jag fick fel där, det funkade inte alls. Mamma tipsade om nozoil som hjälper mot torra slemhinnor (som leder till näsblod) så jag tog en ny sväng till apoteket. Jag kan inte påstå att det hjälpte heller.
Nu har jag kommit in i en sån period igen med mycket näsblod. För några dagar sen bestämde jag mig för att ge både blodstillande vadd och nozoil en ny chans. Men nej, det hjälper inte! Jag skulle väldigt gärna göra nånting roligare av dom där timmarna som jag tillbringar med toapapper tryckt mot näsan. Nu är det säkert nån som läser och tänker att jag borde bränna och ja, jag har tänkt det jag med. Men det är inte det lättaste att klä på sig och pallra sig ut och till sjukhuset (nog för att jag bor nära) när man måste byta papper i princip varje minut, inte det första man tänker på heller.

När jag var liten visste jag vad som gjorde att jag fick näsblod. Ofta var det om jag hade sovit för lite och jag var därför väldigt duktig på att veta när jag måste gå och lägga mig för att undvika näsblod. Nu för tiden vet jag aldrig orsaken. Jag kan vara helt utvilad och sitta lugnt hemma och se på tv när det helt plötsligt börjar droppa från näsan. Ännu värre är det att vara bland folk när det hela sätter igång. Nä, om jag får säga mitt så börjar det hela bli ganska jobbigt. Det är faktiskt utmattande.