Höstskor


Höst Mina saker Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G + Nikon Speedlight SB-900

Mina nya skor som jag älskar. Jag tror att jag aldrig har haft ett par bruna skor förut, aldrig någonsin. Varje gång jag ska köpa höst/vinterskor så grubblar jag på om jag kanske ska ta ett par bruna, men det slutar alltid med att jag kommer hem med ett par svarta. Men inte den här gången!


Norrlandsderby


Livet ur min synvinkel Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G / Tamron 70-300/4-5.6
Idag har jag och Johan varit i Skellefteå, för att se Skellefteå spela mot Luleå. Har länge velat se just Skellefteå - Luleå och ikväll hände det! I en nästan fullsatt Skellefte Kraft-arena, härlig stämning.
Innan matchen började försökte jag hitta en ny höst/vinterjacka, utan framgång. Jag vill bryta min kontakt lite med färgen svart så en jacka i mossgrönt eller brunt skulle inte sitta helt fel. Och nu till det stora problemet, jackan får inte vara för varm. Jag vill kunna ha på mig en tjocktröja under utan att dö av värmeslag... Bättre lycka senare i veckan kanske?


Titta uppåt


Höst Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nikon D800 + Sigma 17-70/2.8-4

En bild från i lördags då jag gjorde en liten cykeltur ut till Röbäck. Otroligt fina moln! Jag tycker väldigt mycket om moln och när det händer någonting på himlen, väldigt fint att titta på.
Under den här turen lyckades jag också stuka foten, trodde jag då. Nu tror jag mer att jag bara fick ett rejält "osynligt" blåmärke av skokanten bara. Det går bra att gå (dock inte första dagen) men gör ont att vicka eller ta på foten. Det onda området är precis där skokanten går. 


En höstfin väg


Höst Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är tenta i morgon. Och jag fick huvudvärk när jag kom hem från universitetet så jag sov i ett par timmar nu ikväll. Ibland kanske det inte alltid är bäst att bara plugga, ibland hjålper det nog att "sova på saken". Får hoppas det i alla fall.
 
I söndags åkte jag och Johan på en liten utflykt till Mårdseleforsarna. Jättefint var det i höstens alla färger. Bilderna därifrån kommer senare, då jag har tid att ta mig ann dom. Men en bild bjuder jag på, den första jag tog där efter vägen ner till forsen. Bokstavligen höftade i väg bilden, och det är nog den som jag är mest nöjd med!
Nikon D800 + Sigma 17-70/2.8-4


Fototriss - Härliga höst

Länge sen jag gjorde en fototriss nu, men här kommer en! Härliga höst är temat. Hösten är ju den bästa tiden på året, det är mysigt, lagomt varmt ute och härliga färger!
 
Som sagt, härliga färger överallt. Solen som skiner på djupt guldfärgade träd, den synen är nästan oslagbar. Det gäller att passa på att spana på färgerna dom dagar som inte regnet regerar.
 
Sen är det alla härliga promenader. På sommaren är det ofta på tok för varmt för mig för att jag ens ska kunna tänka tanken att ge mig ut på någon längre tur. Nu på hösten är det rätt så lagom temperatur.
 
Och dessa härliga mysstunder. Att tända några ljus gör så mycket. Speciellt när det regnar ute. Den här hösten kommer det ofta att se ut som på bilden, då jag har börjat studera. Skrivbordet kommer att vara min favoritplats.
Härliga höst.


Fokus

Nikon D800 + Nikon 50/1.8G

Ikväll är det en massa pluggning som står på schemat. Hade en tenta i fredags och nästa är redan på onsdag. Det börjar med en rivstart! Men jag trivs!


Den rosen


Växter Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G

Det finns mycket fint som man kan göra med gamla böcker, blommor och ljus. Just denna bilden har jag haft i huvudet ganska länge och nu har jag äntligen fått göra verklighet av den. Rosen är dessutom från mammas trädgård, så mycket finare!


Nya gamla böcker


Mina saker Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G

I lördags fyndade jag mig några "nya" böcker. Kunskapens bok, ett uppslagsverk på nio band + ett brev från förlaget som beklagar sig över en sen leverans! Nu väntar jag bara på att få ställa upp dom i hyllan, även få läsa lite i dom (fick inte med mig dom till stan). 


Ännu blommar blommorna


Höst Växter Kommentera inlägget
Nikon D800 + Tamron 90/2.8

Mammas fina blommor i höstljuset. Det är nu den fina tiden på året är. Solljuset är varmt i färgen och inte så himla starkt. Dessutom är det alla möjliga färger på träden. Synd att det inte varar så länge. 


En bok eller två


Livet ur min synvinkel Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G

Böcker är fina, gamla som nya. Jag vill att alla ska kunna se mina böcker, dom är ju ändå en del av mig. Just nu har jag inte så många här, många är kvar hemma hos föräldrarna, men jag ska se till att alla snart är samlade igen. Enda sen jag var liten har jag drömt om att få mig ett bibliotek som Belle får av Odjuret. Tråkigt nog har jag mest bara pockets också. Jag får gå till myrorna eller liknande nån dag och se om jag hittar några läsvärda "riktiga", inbundna, böcker.


När man ska sova


Övrigt Kommentera inlägget
Nikon D800 + Nikon 50/1.8G