Körsbärsblommor

 
Det har gått två månader sen jag och min kusin åkte till Stockholm. Så himla kul det var, och jag tror att jag aldrig har haft så ont i fötterna som efter den resan... 
Men som sagt, min huvudanledning till att åka dit var för att se alla fina körsbärsblommor i kungsträdgården. Vi hade lite otur, det var bara den ena allén som hade blommor. Men vad gjorde det, fina var de! Här i Umeå finns det faktiskt några körsbärsträd, men de är ganska nyplanterade så det kommer att dröja några år innan det är en fin rosablommande allé här.
 
Nu när sommaren verkar dröja på sig, i alla fall i Umeå då det blåser och regnar i princip varje dag, så tänkte jag visa lite rosa bilder. I ärlighetens namn så laddade jag inte över bilderna till datorn förens idag, så jag ägnar lite tid till att gå igenom dem.
 
 


Moleskine

 
Det finns de som sparar pengar för att köpa ett par nya skor. Sen finns det dem som sparar pengar för att köpa en anteckningsbok, typ jag. 
Anteckningsböcker i alla dess former har alltid legat mig varmt om hjärtat och mamma påstår att jag alltid har samlat på dem. Och ja, det är nästan så. Jag tycker om mina fina anteckningsböcker, men inget jag samlar (medvetet) på. Men en sak har jag märkt, kvaliten betyder verkligen allt. Tunna, sladdriga (och ännu värre; blanka) papper är aldrig roliga att skriva på. Jag har i några år sneglat på böckerna från Moleskine, men de kostar en del i jämförelse med annat... Men för några månader sedan bestämde jag mig, jag skulle spara ihop till en anteckningsbok! Tänkte om jag sparar några kronor i några månader så kanske det känns bättre när jag väl köper boken. Mycket riktigt, det känder super. Om det sen beror på att jag sparade ihop till den eller för att den underbar att skriva i låter jag vara osagt!!