Vatten


Sommar Kommentera inlägget


Igår åkte jag och Johan till Storforsen i Agnäs. Han låg och och sov och jag klättrade runt på stenarna. Det var en mycket rolig dag (eftermiddag). Dessutom så körde vi igenom regnbågen på hemvägen. Regnbågen slutade/började mitt på vägen, det syns på den sista bilden. Dock såg jag ingen skatt, antar att nån bil framför oss hade plockat på sig den...

Nu ska jag snart ta cykeln ner till biblioteket och sen ska jag till Johan. Sendå? Det får tiden utvisa.


Horner


Musik Kommentera inlägget
Brukar ni undra vem som gjort musiken i filmen som visas? Det brukar inte jag. Enda gången som jag undrade var när jag såg Braveheart, älskade filmmusiken! James Horner har gjort musiken i den filmen och nu fann jag honom på spotify. Jisses vad mycket filmmusik han har gjort! Braveheart, Titanic, the Perfect Storm, Avatar. Det var bara en bråkdel. Jag förstår verkligen att han fick en Oscar för musiken i filmen Titanic, han borde få många fler!



Vet ni vad jag har gjort?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Och vad har jag gjort idag då? Ja, gissa kanske? För min del innebar dagens äventyr en hel del klättrande, men tills vidare får ni nöja er med dessa bilder. Klura lite nu!


Motion slår aldrig fel


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår var jag riktigt hurtig. Gick en sväng upp till Nydala, gick runt hela sjön och sen ner till mariehemsängarna för att sen gå till Coop Forum. Jag vet inte hur många meter det blev, men bra nog många i alla fall! Jag var less i benen sen haha!


Vilken natt!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ny vecka igen och jag njuter av livet. Typ. Inatt hade jag världens konstigaste dröm... Jag hade nog läst för mycket om elefanter, kameror och massa annat. Jag drömde att jag blev vän med en elefant och sen skulle vi gifta oss. På bröllopet var det jag som skulle vara fotograf och då blev min älskade elefant arg och ville gifta sig med en ko istället (som satt där nån stans) för mig. Ja sen fortsatte det, kom inte riktigt ihåg, vet bara att jag vaknade upp och funderade på om jag kanske ska uppsöka psyket under dagen... Det kanske inte är så bra att läsa alltför mycket innan man ska sova haha!

Snart ska jag gå ner till biblioteket för att hämta två böcker (så jag kan läsa och drömma ännu värre inatt!). Jag måste gå nu förresten, är så himla rastlös!


Min helg har varit...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
...bra! I fredags var det partaj i lilla Bjurholm. Noice Makers spelade på Wärdshuset och det var hur bra som helst. I går var jag tvungen att kliva upp tidigt, Johan skulle vara i stan vid tio... I alla fall så satt jag i en bil större delen av dagen och såg på folkrace. På kvällen var det dags för partaj igen. Kvällen slutade på 5ive och senare på Max. Eller ja sen så var jag på Haga och Rödäng också en sväng, men det var bara i väntan på att få fara hem. Men allt som allt så har det inte varit något fel på helgen, kanske en aningen lite för lite sömn, men det tas igen snare.
Idag, som ni kanske kan gissa, så ska jag bara sitta och lata mig! Jag skulle ha varit på affären och jag skulle ha diskat, men jag orkar bara inte. Jag får göra allt det där i morrn eller möjligtvis senare ikväll.


Och här kommer årets bästa bild från folkracingen.


Ur min dagbok...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När jag var 7år (-98) fick jag min första dagbok. I den skrev jag flitigt i cirka två gånger, sen blev det ibland veckor, månader eller år mellan gångerna. Men sen när jag var 9-11 år så kom jag igång med dagboksskrivandet igen, ibland skrev jag två, tre gånger i veckan. Jag var väl inte världens flitigaste kanske..?
Men i alla fall så satt jag i natt och läste igenom vad jag har skrivit och det är så roligt! 2/3 av innehållet handlar om en viss person i min klass och resten är lite gott och blandat. Jag tänkte skriva lite här, med stavfel och allt, ur min fina dagbok så att ni också kan få skratta lite.

15/7 -98
Idag skrämde LEIF oss i lekstugan. Jag och Linda.

1/1 -00
Idag är det lördag och igår var det nyårsafton. Igår var vi hos Ingemars och firade nyår. Jag var med Linda. Då lekte vi båt då lekte vi att jag var stora-syster och Linda var lilla-syster. Då lekte vi att vi gick vilse. När klockan var 9 for vi hem.

8/1 -00
Hej dag-boken på måndag börjar vi skolan i jen det ska bli jete rolikt och på måndag fyler pappa år han fyler 44 år.

9/1 -00
Hej dag-boken nu är det mit i dagen sen vet jag inge mer.

31/5 -00
Hej! Idag är det sista dagen på maj-månad. Idag har Tessan kommit hem. Sen på kvällen var vi på hembygsgån och såg dragkampen. Sen hörde vi på en rolig gubbe. SLUT!!!!

2/12 -02
***** är eller har varit kär i **. ** sa det till mig en gång när vi stannade från idrotten.***** hade frågat chans på ** sa hon. Det var inte kul.

Man tror att man minns det mesta som man gjorde när man var liten, i alla fall jag, men så är det inte alls. När jag läste igenom min dagbok hittade jag mycket som jag helt glömt bort. Och alla dessa tankar som jag hade om saker och ting. Jag tror att jag måste börja skriva dagbok igen. På riktigt, med papper och penna, för även om det här (bloggen) är på sätt och vis som en dagbok så är det ju lite svårt att skriva sina innersta tankar. Nä, jag tror att jag ska köpa mig en ordentlig dagbok sen när jag kommer tillbaka till stan så att jag kan skriva ner alla mina konstiga funderingar, för dom finns det gott om. Det är alltid kul att läsa efter några år!


Digital fotografi


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu har jag reserverat en hög med böcker på biblioteket. En stor hög. Jag kommer mer eller mindre att bo där på bibblan känns det som, eftersom att alla böcker inte är inne nu så jag får gå dit lite nu och då för att hämta dom. Men det gör jag så gärna!

Bild från google


iPhone


Emma funderar Kommentera inlägget
Nu har jag tänkt igen. Är iphone inte en mobil eller? Alla, dom flesta i alla fall, som är iphoneägare säger inte "nu ska jag spela spel på min mobil" utan byter ut ordet mobil till iphone(4). Är det för att skryta över att dom har en iphone eller är det för att iphone inte är en mobil?? Jag bara undrar. Tänk förut, "nu ska jag spela spel på min nokia 3310", ofta man gick runt och sa så.
Eller när man läser om folk som lägger upp bilder med text under "bild som jag tog med min iphone4". Ja, och? Jag skriver inte att jag har tagit en bild med min htc... Iphone är lite för överskattad. Jag har därför bestämt mig för att alla, dom flesta, som äger en iphone är stroppar. Punkt slut.

Bild från google


Promenad


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hem till gården har väl dom flesta sett nån gång? Serien som aldrig tar slut. Jag skulle så gärna se serien från början, men jag vet inte hur. Är det nån vänlig själ som vet hur man kan få tag på serien, utan att måste ladda er?

Jag som hade tänkt mig en promenad upp till Rågberget (Agnäsbacken) idag och kanske få en fin bild över byn, men som det ser ut just nu så verkar det inte bli av. Det är jättetråkigt väder just nu, men det kanske blir lite bättre seare? Kanske går dit upp ändå. Nä, jag går nu. Innan jag ångrar mig allt för mycket haha!


När? Var?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Sitter och väntar på bättre tider. Nä, men jag har nyss kommit hem från Johan och nu ska jag packa inför hemresan i eftermiddag. Vid tvåtiden ska jag bege mig ner på stan (ännu en gång), men vad jag ska göra där är hemligt. Spännande, spännande! Nu måste jag äta nått, jag vill ju inte dö av hunger direkt.


Kvällsgöra


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag har skaffat mycket nytt dom här senaste dagarna känner jag... I söndags köpte pappa ett stativ till mig (kameran). Från Jula. För 199:-. Inte illa va? Jag är nöjd och glad!
Nu måste jag nog städa lite, föräldrarna kommer ju och hälsar på i morrn.



Country Strong


Musik Kommentera inlägget
Ibland kan reklamen på spotify vara superbra. Jag har hittat massor av musik som jag aldrig annars skulle ha hittat eller lyssnat på. Senaste låten som jag har hittat är Country Strong från filmen med samma namn. Hur kan man inte tycka om? Nu blir nästa steg att se filmen.



&


Mina saker Kommentera inlägget
Jag tillhör dom där som inte har någon större lust att betala närmare 1000:- för ett par jeans. Lite av den anledningen så har jag inte heller köpt ett par (riktiga) jeans på fyra år. Jag har bara haft jeansleggings och klarat mig bra med dom. Men så igår gjorde jag ett superfynd på H&M. Ett par svarta enkla jeans, för 99:-! Nu har jag alltså en par jeans också, lyckliga jag haha!



Hej hallå!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag tog jag en rejäl sovmorgon fram till tolv, i och för sig så gick jag ju inte och la mig förns vid fem i morse. Men nu är jag vaken och pigg och ska snart ta och äta lite frukost. Sen då? Det verkar som att jag ska ner på stan (igen), men det beror på hur pigg och vaken Johan är. Annars får jag hitta på nått spännande! Nu kallar frukosten!


Rea


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag har jag fixat kläder som jag ska ha på fredag och dyrt blev det, hela 149:-! När man hittar kläder som det är 70% av reapriset på, då blir man glad! Och vad händer på fredag då? Jo, då ska hela Bjurholms befolkning ut ur sina hus igen. Det är nämligen Noice Makers som ska spela då och ni som inte vet vilka det är kan ju lyssna på videon här nedanför! Jag (med flera) är grymt taggade, så det så.
Och på lördag blir det typ en avskedsfest. Hela helgen är alltså planerad, så nu får veckan bara rusa fram.

Men åter till denna dagen. Kläder var det. Jag hittade en kavaj för 100:- och en skjorta för 49:-, det är väl inte så illa pinkat? Annars idag har jag inte gjort så mycket, bara gått och väntat på att en viss liten människa ska ringa men jag får visst vänta i morrn också. Det är typ inget mer, sååå....


Veterantraktordagen


Motor Kommentera inlägget


Länge sen sist...


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I torsdag åkte jag hem till Agnäs och har varit där till idag. Jag har hunnit med en hel del där hemma ändå, dans i Gräsmyr, veterantraktordag, och bara vila. Idag var det dags för min bror att åka till sitt nya hem i Burträsk (han ska gå skola där) så han, mamma och pappa har åkt dit nu. Och jag sitter hemma hos mig och ser på tv. Det var allt i stora drag just nu, bilder från gårdagen kommer senare när jag orkar lägga in dom på datorn!



Tisdag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag sov jag enda fram till 12! Men det kan ju kanske bero på att jag låg och läste en bok tills klockan halv sex i morse... Har man väl kommit in i boken går det inte att sluta! I alla fall så har det varit en lugn dag hittills och snart ska jag börja göra mig i ordnig till kvällen, då vi (några sommarvikarier) ska äta mat och bara ha trevligt. Det kommer nog att bli skojsigt!



Vill ha!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nånting som skulle vara roligt att ha är en polaroidkamera. Kvaliten är inte densamma som hos en vanlig kamera, men jag tycker det skulle vara rätt så charmigt att ha en. Att kunna ta bilder och sätta upp på kylen eller göra ett fotoalbum, det hade varit kung! En riktig rolig-att-ha-sak!



Vägen ner till älven


Sommar Kommentera inlägget
Var ute på en timmes promenad men kom inte så långt, bara ner till älven...



Måndag hela dagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det stormar ute? Det kommer små vindpuffar ibland så jag tror att träden här ute ska falla till backen! Men det är väl också det enda intressanta som har hänt hittills idag, vindpuffarna alltså. Jag ser bara på tv och latar mig, men tänkte gå ut en sväng snart. Dagens kraftansträning haha! Jag tror att jag börjar bli lite småförkyld också, är lite snorig och sådär... Typ jättekul, eller inte.
Nä, bäst att ge sig ut nu om det nånsin ska bli av.


Framtidsyrke


Emma funderar Kommentera inlägget
Oj jäklar vad inlägg det blir här nu, men det känns som att jag har en hel del att berätta... I alla fall så satt jag på rasten idag och såg på Naturfotograferna på svt2 och då fick jag ju världens idé, jag vill bli naturfotograf! Fatta så häftigt och kul det skulle vara! Jag kan ju inte få det hur huvudet heller så jag kan har sökt efter utbildningar och har hittat en i alla fall. Utbildningen är tre år och den startar bara vart annat år, och nästa start är 2013 så jag hinner ju tänka lite haha. Lite långt bort är det ju, men det skulle ju vara grymt kul att få hålla på med sånt där. På riktigt. Jag är så grymt taggad att ni anar inte!


Bilder från Google


I det tysta


Boktips Kommentera inlägget
Okej jag gav upp Borat ganska fort, ska sätta mig och läsa en bok i stället. I det tysta av Vicky Jaggers. Jag var "tvungen" att köpa den eftersom att den inte gick att låna på biblioteket (kan nån säga varför??) och jag ville så gärna läsa den. Vill nån kusin låna och läsa sen kanske? I alla fall så är det en sann berättelse och handlar om syskonincest. Jag har bara läst en liten bit än och hittills är den bra. Köp/låna och läs!



Favoriterna


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jaha, nu var jag arbetslös igen då. Vad ska jag hitta på? Jaja, det får jag tänka mer på imorrn, nu ska jag bara ta det lugnt. Det var ett ganska händelserikt sista pass kan jag ju meddela och tiden har bara rusat iväg. Men nu ska jag se på Borat som går på 4:an, kan behöva skratta lite!

Det är med sorg i hjärtat som jag inser att vår dryga ett år bekantskap snart kommer att upphöra. Det är med sorg i hjärtat som jag en dag kommer att stå där och se er försvinna med en massa skräp.
Alla har sina favoritskor, antar jag. Mina favoriter är nu inte mycket att ha mer, jag kan se rakt igenom sulan... Jag blev så ledsen när jag såg det. Idag tänkte jag kasta dom, men det gick inte. Det var liksom en spärr som satte in. Jag kom dock på en ursäkt till att ha dom kvar, jag kan ju fortfarande ha dom när jag cyklar till affären eller liknande. Men jag tror att jag ska försöka göra mig av med dom till veckan...


Vem försöker jag lura?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag som trodde att jag skulle orka med att umgås med lite folk i kväll, i alla fall några timmar, men icket. Jag orkade med att käka middag på Great Eastern men sen klockan nio så kände jag att ögonlocken blev bara tyngre och risken för att somna blev större. Jag ville så gärna vara kvar, men bestämde mig för att cykla hem ändå. Hemvägen blev ganska lång för jag var ju "tvungen" att stanna x antal gånger för att titta på den fina himlen och månen. Men nu sitter jag här och tänker snart sova. Det är sista arbetspasset i morrn och jag hoppas verkligen att det blir en lugn kväll för min fot är inte okej och jag kommer att vara i korridoren (det betyder massa spring). Jag förstår inte vad som är fel på min fot, det gör förbaskat ont att gå...

Några bilder på kvällens himmel kan ni få innan jag somnar i alla fall!



God natt på er


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag känner inte alls för att jobba i helgen, inte när man hör vad alla andra ska göra. Jag har i och för sig lite av lördagskvällen ledig, eftersom att jag slutar 15.30 och börjar 13.30 på söndag. Om jag inte är för trött så blir det att umgås lite med vänner innan det är dags för att sussa. Risken är dock att jag kommer somna i soffan eftersom att jag brukar vara fruktansvärt trött efter att ha jobbat dagpass (brukar inte kunna sova mer än 2-3 timmar natten innan). Jag kommer vara sååå social i morrn haha!!

Jag var inte många minuter idag på Nolia, det var inte så mycket att se. Men efter att ha gått tvärs över hela stan (centrum-nolia-centrum-sjukhuset) så har jag nu ganska ont i min fot. Jag tror jag trampade snett när jag gick från nolia och nu känns det som att en benbit ligger och skaver. Mysigt va? Hoppas det är bättre i morrn när jag ska jobba.

Dags att försöka sova kanske?



Min lediga dag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det är lite småkallt här inne nu, i alla fall för en som nyss har vaknat. Jag sitter invirad i ett täcke och ser på South Park haha! Snart ska jag bege mig ner till centrum för synkoll. Helt onödigt eftersom att jag ser precis lika bra som tidigare... Men jag måste ändå, annars får jag inga linser. Sen blir det Nolia. Stoooora Nolia. Varför heter det så egentligen? Nolia är Nolia, eller finns det Lilla Nolia också (räkna inte med SkogsNolia nu!) ? Lilla Nolia är så pyttelitet att ingen har hittat den än.

Usch vad hungrig jag blev.


Bäst att ni läser och lär!


Boktips Kommentera inlägget
Jag har tjatat massor av gånger om dom bästa böckerna som jag vet och nu ska jag tjata lite till. Sagan om Isfolket är (och kommer nog alltid vara) mina favoritböcker på alla sätt och vis. Dom är väldigt lättlästa och har man väl börjat så går det inte att sluta läsa. Om man dessutom har minsta lilla livliga fantasin så blir det bara roligare, det går verkligen att drömma sig in i Isfolkets värld.
I alla fall så ska jag nu, medans jag väntar på att Johan ska komma hit, börja läsa den tredje boken i serien. Avgrunden, boken om Sol's äventyr...



Hej allihopa!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu kan jag ta mig tid att skriva lite igen. Jag har jobbat som vanligt, nu är det bara två pass kvar. I morgon är jag ledig och då ska jag och Johan traska runt på Nolia ett tag. Bäst vare är så kanske man kommer hem med en husvagn eller två?

Nu ser jag på Jiddra inte med Zohan som går på 6:an, lätt värd film att se!



Tiden bara går


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Dagens arbetspass började med kaos. På ett roligt sätt! Tänk så roligt man kan ha när några sommarvikarier ska öva att ta blodprov på varandra. Men annars har kvällen varit lugn, ganska skönt ändå. I morrn börjar jag kvart i sju så nu ska jag snart gå och sova.
Jag har bara tre pass kvar på Barn 4. Tiden går så jäkla fort, det känns som att det var nyss dom ringde och undrade om jag kunde jobba! Men det ska bli härligt att få vara lite ledig också, innan hösten börjar på riktigt. Dock vet jag inte än vad jag ska göra i höst... Får se.

Slänger upp en bild på Totte också, bara för att.


England


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag vill så gärna åka till England. Det är och har varit länge, resemålet som står överst på listan. Men vars i England vill jag då? Hade jag fått göra precis som jag ville så skulle jag lätt göra som min pappa har gjort, köra motorcykel och stanna för att sova där det finns plats på nått Bed&Breakfast. Jag hör inte till dom som vill vara i storstan hela tiden. Visst, jag vill ju se London men högsta prioritet är den engelska landsbygden. Jag har inbillat mig att den ska vara precis som i alla engelska serier som visas och nu vill jag veta om det är så. Är det sant så skulle jag förmodligen bli superglad.

Tänk om jag fick se detta!


Dags för uppdatering?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I fredags var min kusin Linda här. Vi åt en exotisk middag (bestående av Pasta Alfredo från Ica) och hade lite trevligt innan vi begav oss ut på stan. Det var riktigt trevligt och jag hoppas att det blir fler gången. Sen, resten av helgen, har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Natten till söndag tog jag igen all missad sömn och sov i 14.5 timmar (!!), men det behövdes verkligen. Igår och idag har jag jobbat, men nu är jag ledig. Ända fram till i morgon eftermiddag...

Här kommer några bilder på Linda, jag, mitt nya bord, min nya frisyr och en ledsen katt som vill in från regnet.


Allt går att göra till ett äventyr


Djur Kommentera inlägget
Min cykelfärd till Ica Maxi blev ganska lång, med tanke på att jag satt en halvtimme nere vid älven. Men sen såg jag regnet, så då var det bara att skynda sig innan det skulle komma närmare...


Genomtänkt?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Dagens mest genomtänkta sak måste ju ändå vara en inglasad altan - utan tak. Vad tänkte dom när dom skulle glasa in altanen egentligen?? Visst, för all del, det kan ju ha varit så att dom har tak som man kan ta av, men ändå. Det såg inte bra ut.

Det var bara det jag ville berätta.


Jobbiga tider


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jäklar så kass jag känner mig. Ont i huvudet och konstant hungrig. Har säkert drukit för lite också. Och angående hungern, har ätit dåligt i fem dagar så jag antar att det är lite svårt att ställa om sig igen. Om bara huvudvärken ville ge med sig, men nej då. Det hjälpte inte ens att sova i tre timmar.

Jag orkade inte ens göra allt jag skulle göra nere på stan, var tvungen att gå hem och sova. Men boken hittade jag! Så lite glad är jag ändå, nu kan jag äntligen få läsa den igen! Och jag ska ju till Ica Maxi också, usch vad jobbigt allt känns. Nä nu måste jag få tummen ur och börja med allt, måste bli klar innan morgondagen. Jag ska ju in med ett nytt bord.


God morgon


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Det hade varit så underbart skönt att få gå och sova nu, men tänk att det får jag inte. Nä, istället ska jag sitta vaken och om knappt en timme ska jag cykla ner på stan. Nån som lider med mig? Snääälla?

En av sakerna som jag ska göra nere på stan är att se om jag hittar den första boken i serien Sagan om Isfolket, Trollbunden. Min (mammas) bok är ju nämligen ute på vift och ingen verkar veta av sig att h*n har boken... Och nu har jag ju börjat om igen med serien, för fjärde gången. I natt när jag satt och läste så tipsade en på jobbet om att Bokia kanske har den första boken och jag blev ju såklart jätteglad! Jag vill ju få läsa den första boken igen också, den har jag ju bara läst en gång.

Jag har sån härlig huvudvärk nu också. Antagligen efter att ha ätit och sovit dåligt i fem dagar.


Bara ett barn av Maria Persson Giolito


Boktips Kommentera inlägget
Att jobba natt kan det ibland (väldigt ofta) bli ganska långtråkigt. Under några av mina nätter så har jag läst en bok, Bara ett barn (passande titel, med tanke på vars jag jobbar...), och på så sätt fördrivit tiden lite.
Jag brukar normalt sett inte läsa den här typen av böcker, därför var det lite svårt att komma in i boken. Eller så kanske det berodde på att det inte hände så mycket i första delen av boken? Men den var ändå bra att läsa!

Bara ett barn handlar om brott med mardrömslika konsekvenser. Det är en historia om våld som går i arv, de vuxna styr som styr och de utsatta barn som de bestämmer över. Men det är också en roman om hopp, att till och med det allra värsta kanske går att förändra till något bättre.

Alex Andersson är inte som andra barn. Han pratar knappt, hamnar jämt i slagsmål och har svårt att koncentrera sig. Det dröjer inte länge förrän Alex lärare börja misstänka att han bli misshandlad. En dag slår hon larm.
När polisen kopplas in och socialen tar pojken från sina föräldrar utses Sophia Weber, delägare på en liten byrå i Gamla stan, till Alex advokat. Sophia kommer att göra allt för Alex Andersson, hon gör det för sina klienter.

Alex Andersson är sju år, väger inte ens trettio kilo. Han kan varken åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Men trots att hans öde till en början verkar vara ett vanligt rutinärende, bara ännu en sorglig historia bland alldeles för många andra, så visar det sig snart att allt är långt värre än någon kunnat ana.



Sista natten


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har försökt sova så mycket som möjligt under dagen, allt för att undvika näsblod i morgon. Det är mitt sista nattpass i natt (jippi!) och i morgon hinner jag inte sova nått på dagen. Jag hoppas att jag inte kommer vara så trött... Det är över ett dygn sen som jag åt något och jag är inte hungrig än. Dessa nattpass har verkligen vänt upp och ner på allt! Det blir liksom helt fel, för då man jobbar natt så blir det typ frukost/middag vid 17 och sen lite fil där vid två på natten nån gång. Men nu är det alltså slut snart och jag får fyra dagar ledigt! Varenda dag är planerad, varje minut nästan, men det ska bli kul!


Kvack


Djur Kommentera inlägget
Idag har jag cyklat sjukhuset-ersboda-centrum-strömpilen-sjukhuset. Och hela turen tog bara två timmar med alla ärenden och allt! Sen var jag ute i två timmar och gick också, testade kameran på riktigt för första gången. Bara för att jag var så trött idag så orkade jag inte sitta och pilla på alla inställningar, det får jag titta på senare.

Nu väntar städning för på fredag får jag främmande. På fredag ska jag och kusin göra stan osäker, bara så att ni vet!


Ibland får man vara ironisk också


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag har det inte varit nån bra dag. Eller jo början var bra. Jag tog en friskvårdstimme och gick hem klockan sex från jobbet, det var så lugnt... Johan kom i alla fall och hämtade mig och sen for vi ner till älven och åt frukost - varm choklad och en macka. Sen var det raka vägen hem och sova. Det låter bra än så länge va? Första svängen som jag vaknade var klockan som vanligt vid elva. Jag gick på toa och där var jag sen i några timmar. Min näsa var problemet, jag började blöda näsblod! Jag har inte sovit många timmar idag pga min näsa. Kul, kul. Jag ska nu pallra mig ner till apoteket för att köpa blodstillande vadd, både för att ha i natt utifall att och för att jag fortfarande blöder. Ska kanske svänga förbi på akuten och be om en blodtransfusion med tanke på att jag har förlorat massor av blod..!
Som ni kanske förstår så är jag trött, småyr och har ont i huvudet och ser verkligen fram emot ett till nattpass. Detta är ju verkligen min dröm.

Men, nog om allt jobbigt, nu ska jag försöka muntra upp mig själv med hjälp av lite bra musik.