Lite mera pengar i min börs!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Så var ännu en kväll avslutad på barn 4. Fortfarande lika lugnt där så ikväll har vi (jag och min handledare) gått igenom massa praktiska saker och retat lite sjuksystrar för att dom inte kan hålla reda på vissa saker. Lite kul måste man ju få ha! Ikväll blir det ett tidigt avslut, tänkte sova vid elva eller nått sånt så att jag tar mig upp i morrn klockan sex. Men lyssna nu, i morrn eftermiddag efter att jag har slutat så ska jag ner på stan och se om jag hittar nått block och senare på kvällen hoppas jag att jag får med mig nån som vill åka lite karuseller med mig! Jag har planerat att vara vaken länge i morrn så att jag kan sova länge på lördag (iaf till tolv) för då ska jag jobba min första natt! Hur fränt är inte det?! Helt ärligt så är det nästan så att jag sitter och längtar efter att få jobba natt, har alltid velat testa hur det är, och nu har jag chansen.

Nog om jobb och arbete, kanske inte så spännande alla gånger att läsa om. Jag ska sätta mig på cykeln nu i alla fall och cykla till Ica på Berghem för att köpa lite ost. Jag är en ostnarkoman, typ. Ost- och mjölknarkoman. Och hur bra lät det där??

Linda

Lycka till med nattarbetet!:) Och ost är gott som tusan!

2011-06-17 | 10:01:29
URL: http://lindasofiepersson.blogspot.com
JOSEFIN GARD

Hejsan bli medlem här : Http://supergratis.se/?r=82389 . Du samlar poäng där och när du har fått en viss poäng kan du växla in det mot nån sak till exempel en Iphone4 kameror presentkort eller vad som helst som du vill ha bland produkterna.

Du kan samla poäng genom att Värva vänner som jag gör eller så kan du vara med i tävlingar eller besöka.



Och det här är 100% gratis men det är vissa tävlingar som kan kosta eller om man ska köpa nått för att få poäng i ombytte men det väljer du själv om du vill göra inget måste direkt!!:)



Ha En Bra Dag Annars //JOSEFIN GARD!!

2011-06-17 | 14:17:44
URL: http://josefingard.blogg.se/
Linda

Aa De e Eva som ha fått. :D

2011-06-17 | 17:55:53
URL: http://lindasofiepersson.blogspot.com
S

Hej! :)

Har just dragit igång "Veckans Blogg", det enda du behöver göra är att kommentera "jag är med" eller liknande! Vinnaren lottas ut på måndag!

Kram på dig!

http://foreversofie.blogg.se/2011/june/veckans-blogg.html#comment

2011-06-17 | 20:39:58
URL: http://foreversofie.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback