Svårigheter här i livet


Mina saker Kommentera inlägget
Jag tycker det är ganska klurigt att renbädda en helt vanlig 90's säng. Lakan som tjorvar osv. Tänk då hur många svordomar som har kommit ur min mun ikväll (natt) när jag fick för mig att renbädda min 140 cm breda loftsäng... Det tog nästan en halvtimme att bara få tid lakanet! Först råkade jag ha det åt fel håll så det blev för kort på längden, det var bara att ta loss lakanet och börja om. Men är ett lakan nästan lika långt som brett, då är det svårt att få det rätt. Erkänn!

I alla fall så är jag klar nu och ska snart sova. Jag älskar att krypa ner i en renbäddad säng! Förresten, mina nya fina sängkläder kommer från Rusta! 79:- st för påslakansett med ett örngott och ett påslakan vardera, 129:- för ett lakan 240x260 cm och sen två svarta örngott för 30:- st. Det är väl inte bästa kvalitén, men hur väl märks det? Jag vill inte direkt lägga ut 400:- på ett påslakansett. Sådeså.

Jag har mer eller mindre vänt på dygnet. Vaknar vid 14 och går och lägger mig nån gång vid 05. Inte så bra. Men nu ska jag vända tillbaka, i morrn ringer klockan 09.30 och då äre bara att försöka pallra sig upp. Borde inte vara några större problem.
Nu ska jag kypa ner i sängen och läsa lite innan hjärnkontoret stänger ner för dagen.

iiiden med 3 i

Skulle du vilja visa upp din outfit inför 800 besökare?:) inget obligatoriskt såklart haha :D men annars får du ha en bra kväll!

länk : http://iiiden.blogg.se/2011/september/tavliiiing.html

kramis!

2011-09-28 | 11:16:18
URL: http://iiiden.blogg.se/
Viktoria

hahah förstår dig :P

Tyckler det är skitjobbigt jag med :P



Hälsa gärna på i min blogg där det bjuds på humor, stand up, muscicerande och andra rolighter :)

http://www.aglepta.blogspot.com

2011-09-28 | 12:57:34
URL: http://www.aglepta.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback