Vad hände?


Porträtt Kommentera inlägget
Jag tänkte bara visa lite vad jag gör en fredagskväll som denna. Jag vet egentligen inte alls vad jag gör.


Tävling - min bästa bild


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Tänkte vara med i en tävling i sammarbete med tvspelsweb.se hos Elin. Vinsten är en kamerarem och vinner jag skulle jag vilja ha denna fina lila - och vitmönstrade. Lila är det nya gröna btw.


En liten fråga


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här sitter jag och funderar lite, samtidigt som jag försöker få någon vettig ordning på min andra sida. Är det ingen som vill ställa upp lite och bli fotad? Jag vill fota porträtt, det liksom kliar i fingrarna. Någon? Lämna en kommentar!




Slutet på sommaren


Close up Sommar Kommentera inlägget

.


Regn är ganska fint


Höst Sommar Vatten Kommentera inlägget
.


Regn i Umeå


Gif Kommentera inlägget
.


Gamla godningar

Alla har vi nog tagit bilder som vi är extra stolt över och tycker om lite mer än dom andra. Och dom byts ut eftersom.
Jag hittade några bilder från 2009 som jag vet att jag då tyckte väldigt mycket om. Samtliga är tagna med mobiltelefonen och jag minns hur jag kröp runt på backen (det gör jag i och för sig nu med) med telefonen i högsta hugg för att försöka få en bra bild, som med blåklockorna här nedan. Jag tyckte verkligen om dessa bilder, det gör jag fortfarande. Dom har ju ändå en slags charm i sig.


Kvällsljus


Sommar Kommentera inlägget
Igår kväll hittade jag en hög med fina blommor som stod mitt i den enda solstrimman som fanns. Väldigt fina!
Idag åker jag hem till lilla Agnäs för att vara där hela helgen. Tänkte bara så att ni vet var ni har mig.


Nya skor


Close up Mina saker Kommentera inlägget
Jag har varit inne på att skaffa nya "gympadojjor" i snart två år. Mina gamla är sjukt obekväma och dessutom har dom sju år på nacken. Igår slog jag äntligen till. Efter en timmes sökande (nästan) så hittade jag dessa fina. Är riktigt nöjd, det enda som jag inte tycker om är färgen. Ville ju ha dom i lila, men dom fanns bara i mindre storlekar. Otur! På bilderna ser skorna nästan röda ut, men dom är mer fuchsiafärgade. Nästan rosa!


Imse vimse spindel


Close up Djur Kommentera inlägget
Passande inlägg det här, med tanke på den stora snigeln från igår. Här kommer en stor korsspindel som bor i min mosters blomma.


Suraste frukosten på länge

Igår fick jag den smarta idén att köpa grapefrukt. Jag har aldrig ätit grape, inte medvetet i alla fall. I morse var jag dessutom så duktig att jag gjorde en smoothie med lite grape, nån bärmix och vaniljyoghurt. Det blev faktiskt ganska mumsigt. Nästa gång (imorrn) skippar jag nog den där bärmixen, den var inte god första gången jag använde den och den var inte god nu heller. Det blev väldigt surt!


En snigel i mördarens spår?


Close up Djur Sommar Kommentera inlägget
Jag var på väg hem från affären när jag höll på att trampa på en stor och slemig snigel. Och jag merar en stooor.
Tänkte inte mer på det utan gick några meter. Sen stannade jag och funderade lite, ställde ner kassarna och plockade fram kameran. Såklart. Jag har seriöst aldrig sett en så stor snigel. Dom brukar ju vara ganska små, ett par centimeter eller så. Denna bjässe var utan tvekan 10 centimeter. Jämför bilderna (inte dom bästa, men man tager vad man haver) här nedan, samma kamera och objektiv som använts. Den till höger är en liten "vanlig" snigel... En s.k mördarsnigel till vänster kanske?

 


När sommaren äntligen kom


Sommar Kommentera inlägget
.


Det har gått några dagar


Sommar Övrigt Kommentera inlägget
.


Livboj


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
.


Holmsund


Sommar Vatten Kommentera inlägget
.


Kamera


Mina saker Kommentera inlägget
.


Ledigheten är välkomnad


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Här har ni en trött person som skriver. Natten som var hade jag mitt sista pass på iva. Nu ska det bli skönt med en stunds ledighet innan det är dags att återgå till allvaret igen.
Jag sov bara två timmar idag också innan jag begav mig ner till stan för att umgås lite (sju timmar) med kusin. Riktigt trevligt var det, även om jag känner att två timmars sömn kanske var i minsta laget. Men snart ska jag sova, mycket snart.


God morgon, eller god natt?


Vatten Övrigt Kommentera inlägget
Har det undgått någon att jag är lite fascinerad av dessa vindkraftverk? Jag vet inte hur många foton jag har på dom... Men jag tycker om dom. Jag gillar vindkraftverk helt enkelt.
Nu ska jag förresten gå och sova några timmar. Hade tänkt försöka ta mig upp vid två för att göra lite småsaker.


Flygfän


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är jag ledig fram till fredagkväll. Dock vänder jag inte tillbaka dygnet så jag sover på dagen och är vaken på natten i alla fall.
Ikväll åkte jag och Johan ut till Holmsund för att kika lite. Det var typ knottinvasion där. Har aldrig sett så mycket knott och andra flygfän på ett och samma ställe. Jag hade så klart med mig kameran, som jag förövrigt inte har använt på länge. Tråkigt men sant. Men har planer på att ta mig ut i morgon bitti när solen kommer upp, om det är fint väder, och kanske ta några bilder. Hoppas det är fint väder!


Sista veckan


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Måndag idag vilket betyder jobb för min del. Jobbar natt hela veckan och det här är även den sista veckan på min schemarad på iva. Känns ganska skönt att få vara ledig lite nästa vecka och kanske hinna få lite sommar, sen hoppas jag att dom ringer och vill att jag ska jobba lite mer. 
Har varit ledig hela helgen och den har lugnets väg. Här nedan syns ett av helgens projekt, som kanske dyker upp i sin helhet om nån vecka eller så.


Följ mig


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När instagram kom ut till Android så blev jag jätteglad, sen visade det sig att min lilla wildfire var en av dom få som ändå inte kunde ha instagram. Då blev jag lite smått sur... Men nu med min nya fina mobil så kan också jag skaffa mig det! Följ mig på instagram om ni vill, då blir jag glad! emmaswindow@instagram


Samsung Galaxy S3


Mina saker Kommentera inlägget
I onsdags slog jag på stort. Jag gick och köpte mig en ny telefon. Min nya favorit är ingen mindre än Samsung Galaxy S3. Den är ganska mycket större än min lilla röda htc wildfire men oj så fin den är. Att den är större gör inte så mycket, jag är ändå inte någon som har mobilen i byxfickan (har nästan inga byxor med fickor på i och för sig). Nu har jag ju inte haft telefonen så länge, men hittills är jag nöjd i alla fall!


God morgon och hej


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
God morgon, god morgon! Jag förvisso varit vaken nästan två timmar, men känner mig ändå nyvaken. Har jobbat två nätter men är ledig nu till på måndag. Att jobba natt är inte rikitgt min grej, eller rättare sagt att sova på dagen. Jag är så himla lättväckt så jag hinner vakna några gånger under dom timmarna som jag borde sova.
 
Nu när ledigheten i alla fall har kommit så är jag glad. Ikväll kanske vi ska grilla, jag vet inte än. Och blir det av så kanske jag inte ens orkar stanna kvar någon längre stund. Jag lovar att jag kommer vara trött igen vid tio och vill sova... Nu ska jag i alla fall äta lite frukost!


Ett år har gått


Före och efter Vatten Kommentera inlägget
Tidigare nämnde jag att jag haft min kamera i ett år. Ett år och två dagar för att vara exakt. Min utveckling har gått framåt i alla fall skulle jag kunna påstå, tänkte därför visa dessa bilder. Ungefär lika motiv, första taget i Augusti 2011 och dom två andra i Juni 2012. Lite skillnad går ju att ana i alla fall.


Det senaste


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hm, hej. Det har inte hänt speciellt mycket sen sist jag skrev något här. Jag har jobbat, varit hemma, funderat på en ny mobil, och just för tillfället ligger jag i sängen och irriterar mig över en stor harkrank som studsar runt här mot taket. 
 
Jobbet. Ja, jag är faktiskt inne på dom sista passen för i sommar. Och sen är sommaren också slut. Jag har inte hunnit med den är sommaren känner jag. Kanske hinner göra nånting kul om två, tre veckor. Det hade inte varit helt fel i alla fall.
 
Och jag går i köpartagen igen. För ganska precis ett år sedan så köpte jag min kamera. På ett år utvecklas man ändå rätt så mycket, bara man utnyttjar tiden. I år är det dock ingen kamera som står på listan, i år är det en ny mobil. Min fina lilla röda har börjat tacka för sig, den stänger av sig själv lite när som helst och tar sen närmare 15 minuter att starta igen. Jag väntar bara på att det ska komma en dag då den inte startar alls. Alltså en ny mobil. Jag funderar på om jag ska slå på stort eller köpa en billig skit som sist..? Har grubblat lite och kommit fram till två saker i alla fall: 1. ingen iPhone (gillar inte menyerna osv, dock finns det så många fina skal) 2. den nya telefonen ska kunna agera ställföreträdande kamera. Det lutar åt en Samsung ska jag också tillägga.
 
Harkranken då. Den lilla jäkeln. Snälla flyg ut!
 
Sen är ju frågan varför jag är uppe nu. Jag försöker ställa om dygnet. Ska jobba natt i morrn så jag tänkte vara vaken nån timme till i natt och sen sova så länge jag kan i morgon. Jag hoppas verkligen inte att dom får för sig att klippa gräsmattan i morgon klockan åtta...