Uppdatering av allt


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu är det två regler som gäller. 1) uppdatera webbläsaren (ni med Chrome kan behöva uppdatera flera gånger), 2) låtsas i alla fall som att den lilla förändringen blev bra.
Satt i natt och idag och klurade lite på alla dessa koder och skit, så nu kanske det ser någorlunda ut? Hoppas det. Jag är mest rädd för att det kommer se jättekonstigt ut i Expolorer men nån vänlig själv kanske kan meddela mig om läget?

Känns ändå skönt med lite färg i stället för en helt vit sida, det blev så tråkigt. Blev ju nästan bländad av sidan varje gång den öppnades. Men nu är jag nöjd, ett tag i alla fall.

Maten är snart här! Det blir pizza, skrovmål för mig, ikväll och grannarna ska komma hit också. En lördagskväll i Agnäs.

Emma Olsson

Just nu pågår en tävling hos mig. Det enda du ska göra är att slå till med en gissning som händer om 12 dagar. De som gissar rätt vinner en länk. :D



Direktlänk: http://emmaaaolsson.blogg.se/2012/january/tavling-for-er-lasare.html#comment

2012-01-28 | 23:06:10
URL: http://emmaaaolsson.blogg.se/
Rebecca önhult

Har inte hunnit fota nÅgra nya bilder än men du kanske kan göra desigen när du har tid med en gammal bild som header så jan jag ju själv byta den sen:)?

2012-01-29 | 16:37:36
URL: http://bexfoton.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback