En månad har gått

Nikon D800 + Nikon 50/1.8G
 
Tro det eller ej, men jag är faktiskt vid liv. Den senaste månaden har det egentligen inte hänt så mycket, det har bara varit mycket vid universitetet och annat. Snart är det sommarlov, jobbar dock hela sommaren lång. Nu när det snart är sommar så är lärarna snälla och lhar sparat alla rapporter och planeringar som ska in till det sista.
Idag har vi suttit i fem timmar på uni. och planerat aktiviteter till utomhusmatematik som vi ska genomföra med en förskoleklass på måndag, i morgon ska vi redovisa en femveckorsplanering i engelska för en fiktiv årskurs 1 och matematiktentan närmar sig med stormsteg.
 
Jag har även hunnit med en fältstudie i en 2:a och låtit en elev göra några uppgifter som jag hade knåpat ihop och sedan skriva en rapport om det. Det är riktigt kul att få komma ut i en riktigt skola och faktiskt se att eleverna tänker och handlar som det vi läser om i böckerna. Men som sagt, snart sommar och det betyder att jag snart har gjort bort ett år av fyra på lärarutbildningen. Ett år som bara har flugit iväg!
 
Förutom skola så har jag hunnit vara en helg i Sundsvall med Johan också. Målet var väl IKEA (såklart) men jag ville se staden Sundsvall också (annars är Sundsvall = IKEA). Det är en himla vacker stad det där alltså, skulle med lätthet kunna tänka mig att bo där några år. Mycket finare än Umeå, och både jag och Johan funderade över varför inte Sundsvall kunde vara kulturhuvudstad istället för Umeå....

josefin

Åh, dessa uppgifter minns jag alldeles för bra! Kämpa på snart är det "sommarlov" :)

2014-05-28 | 10:43:17
URL: http://jjosefinss.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback