Fredag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
När man inte jobbar så är det ingen skillnad på dagarna. Onsdag som fredag, spelar ingen roll. Så den här känslan av "äntligen helg" saknar jag.
Men inte idag. Idag kommer Linda hit och ska göra stan osäker med mig. Det kommer bli superbra!


Hämden är ljuv!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag var ju på affärn tidigare ikväll. Storhandlade gjorde jag, vinäger och honung. Och vad i hela friden ska jag med det till??? Jo, utrota mina hyresgäster... Jag köpte frukt i veckan och fick finfina bananflugor med på köpet.  Först fattade jag inte hur dom små äckliga flygfäna kunde komma hit men så googlade jag lite och läste att dom kunde följa med från affärn, så efter att ha rannsakat hela mitt rum kom jag fram till att dom måste ha följt med i äppelpåsen. Suck.
I alla fall så kan man utrota dom om man blandar vinäger, honung och lite diskedel. Dom dras till blandnigen och sen när dom ska krypa ner och bada så finns det ingen ytspänning kvar pga diskmedlet och dom drunknar. Haha nu ni!


Irriterande med cykelkaos


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Usch vad less jag är på folk som inte kan hålla ordning på sina cyklar. Nästan varje gång jag ska ha min cykel så måste jag lyfta undan massa andra cyklar först för att sen ha någon som helst möjlighet att kunna lyfta ut min. Tydligen så funkar min lilla fina cykel som nått slags cykelställ.

Idag låg en cykel intrasslad i min och en liten cykel stod lutad mot andra sidan. Denna gången orkade jag inte bry mig om att vara snäll så jag flyttade den lilla cykel och sen slet jag ut min och lät den andra ligga kvar där på backen. Där kan den gott och väl ligga.Sega jag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag är en sån där människa som alltid ska göra allt i sista minuten. Jag skrev tidigare i veckan att jag skulle städa och diska, men det blev inte så. Diska gjorde jag i går och städningen ska jag hinna med idag. NU! Måste ta mig an det hära, måste, måste, måste! Och tiden bara rusar iväg...

Och ja juste, har gjort några förändringar. Tryck f5 om inget syns.


Typ jag om några minuter.


Nytt


Mina saker Kommentera inlägget
Nu äntligen är jag klar. Nu har jag införskffat mig allt som stod på min lilla lista. Det som har stått längst på min lista är ett par nya skor. Jag har besökt Umeås alla skoaffärer i jakt efter ett par som jag skulle kunna gå i och tillslut så hittade jag dom på Skopunkten. Bara svarta och enkla, och jag får inte ont i foten! Inte än så länge i alla fall.

http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F263653%5FC%5Ftif%5F76420b37f5321848.jpg


Svårigheter här i livet


Mina saker Kommentera inlägget
Jag tycker det är ganska klurigt att renbädda en helt vanlig 90's säng. Lakan som tjorvar osv. Tänk då hur många svordomar som har kommit ur min mun ikväll (natt) när jag fick för mig att renbädda min 140 cm breda loftsäng... Det tog nästan en halvtimme att bara få tid lakanet! Först råkade jag ha det åt fel håll så det blev för kort på längden, det var bara att ta loss lakanet och börja om. Men är ett lakan nästan lika långt som brett, då är det svårt att få det rätt. Erkänn!

I alla fall så är jag klar nu och ska snart sova. Jag älskar att krypa ner i en renbäddad säng! Förresten, mina nya fina sängkläder kommer från Rusta! 79:- st för påslakansett med ett örngott och ett påslakan vardera, 129:- för ett lakan 240x260 cm och sen två svarta örngott för 30:- st. Det är väl inte bästa kvalitén, men hur väl märks det? Jag vill inte direkt lägga ut 400:- på ett påslakansett. Sådeså.

Jag har mer eller mindre vänt på dygnet. Vaknar vid 14 och går och lägger mig nån gång vid 05. Inte så bra. Men nu ska jag vända tillbaka, i morrn ringer klockan 09.30 och då äre bara att försöka pallra sig upp. Borde inte vara några större problem.
Nu ska jag kypa ner i sängen och läsa lite innan hjärnkontoret stänger ner för dagen.


Storhandlat


Mina saker Kommentera inlägget
Hej och hå! Idag har jag varit och storhandlat på ÖB. Toapapper, diskmedel, snapsglas och HubbaBubba. Ja, det var ju lite udda saker men ja... Snapsglasen är till på fredag och HubbaBubba köpte jag bara för att uppleva gamla minnen igen, resten är sånt som man måste ha bara.
Och på tal om toapapper, jag har ju sagt många gånger att anledningen till varför jag ville ha nåot eget (ställe att bo på) var för att jag ville köpa mitt eget toapapper. Idag var första gången som jag själv köpte toapapper. Det hann gå ett halvår! Och varför jag inte har köpt tidigare är för att mamma har varit snäll.
Nog om toapapper. Jag har även varit på Ica Maxi idag och där roffade jag åt mig en vas som jag länge velat ha. En smal cylindervas, för 30 kronor.

Ja, den här dagen har typ bara börjat känns det som. Nu är det städning som står på schemat. Städ och disk.

Vas och snapsglas

Bild från Google


Ny frisyr, för dagen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Tvättade håret igår och satte sen upp det i en boll mitt på huvudet. I dag vaknade jag upp med en ny frisyr. Typ. Får se hur länge det håller innan håret bara ser ut som en riskvast..!I väntan på annat


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget

Alla tycker vi väl om hösten? Jo, så är det.
Vad gör jag då? Inte mycket ska jag säga. Ser på Simpsons och väntar på att Johan ska komma. Det känns som att jag har sett alla Simpsonsavsnitt snart, hela tiden är det samma. Det är sällan som det visas ett avsnitt som jag inte har sett... Nu låter det som att Johan är på väg hit (hör bilen...)


BokläsarN


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Jag kan bara konstatera att ju fler gånger man läser en bok, dessto mer lever man sig in. Inatt läste jag i alla fall ut den åttonde boken om Isfolket. Det regnade och var lite småkyligt så jag satt i världens kudd- och täckhög i sängen. Halv sex i morse var jag klar och kunde sova! Det går inte att sluta läsa mitt i alltihop.

Ikväll kanske jag ska följa med Johan till Tärnaby när han kör lastbil. Annars får jag hitta på nått annat, typ läsa klart den nionde boken?


Bild från Google


Mandarinand


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Okej, anledningen till varför jag gick till Mariehem i ösregnet var för att jag läste på VK.se att det finns en Mandarinand där. Jag ville ju såklart se den själv, för den verkade vara mycket fin. Och jo, fin var den! Dock inte mina bilder... Håll till godo med några dåliga bilder, men den lilla fina pippin var inte så lätt att hitta först och främst (eftersom att det regnade och änderna höll till på deras lilla ö) och när den väl kom fram så ville den aldrig komma nära eller vara stilla. Jag är nöjd över att ha sett den i alla fall och jag lär garanterat göra ett nytt försök när det inte regnar lika mycket. Om den är kvar förstås.Jag är inte gjord av socker


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag tänkte jag gå till Berghem och köpa ost och lite annat. Kring halv tre gick jag men jag var inte på Ica förns klockan fem. Det råkade bli en liten omväg via Mariehem. Varför jag gick dit i ösregnet kan ni få läsa om senare för nu måste jag försöka få min dator att samarbeta.


Nikon D3100 + Tamron 60mm f/2


Nalle Puh


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget


Kraftverksdammen


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Idag har jag och Johan varit på en liten utflykt. Det är ungefär allt som har hunnits göras idag också haha!
Under kvällen har det varit Simpsons som gäller, först serien och nu är det filmen. Man kan inte se för mycket av dom där gula små filurerna.


Nikon D3100 + Tamron 60mm f/2


Styrka


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ännu en dag som inte har varit så speciell. Eller jo den har varit speciell av vissa anledningar, men för min del har det inte hänt mycket. Kanske det blir bio ikväll? Eller bara sitta och dega, igen.

För mig betyder en solros styrka, så jag ger denna solros till er som behöver.

Nikon 3100 + Tamron 60mm f/2


Vaken än?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Väntar på Johan. Han jobbar än och jag väntar på att han ska komma hit. Fast jag tror att han slutar strax. Men under dessa timmar som jag har suttit här så har jag ändå gjort lite nytta. Eller ja, nytta och nytta, jag har pysslat lite.
Och sett på film.


Smått och gott


Mina saker Kommentera inlägget
Jag har varit på jakt efter en höst/vinterjacka och nu har jag äntligen hittat en. Äntligen! Men dock så kan jag ju inte använda den än, eftersom att den mer är (för mig) som en vinterjacka. Varm och gossig!


När jag ändå var nere på stan så passade jag på att låna en bok och köpa bildramar. Ramarna hittade jag på lagerhaus, 3 st för 100 kr.
FOTORAM TRÄ SVART


Mycket läsning


Emma funderar Kommentera inlägget
Hej och hå! Det blir ingen buss för min del idag, jag har en snäll kusin som ska in till stan i kväll och då får jag åka med. Då får jag stanna några timmar längre hemma!
Idag vaknade jag av att jag inte kunde andas. Var täppt i näsan och hade haft öppen mun så jag var kruttorr i munnen. Det brukar resultera i (i alla fall för mig) att den lilla luft som man lyckas få in blir läskigt torr och man börjar hosta... Och ont i halsen hade jag också, men det har gått över för tillfället. Men nästäppan är kvar, det är så pass att det inte går att andas genom näsan så jag måste allts använda munnen, vilket inte funkar och jag låter som en andfådd gris. Trevligt, trevligt.

Jag går och hoppas på att dom ringer i morrn och vill att jag ska jobba för nu är jag less på att inte ha nått att göra, bara gå runt, runt. Jag förstår inte dom som inte vill ha jobb, dom som bara vill chilla hela dagarna. Det har jag nu gjort en vecka och jag är så utless på det att jag blir less på mig själv. Då är det illa, eller? Jag tror jag måste fråga dom jag känner, som inte gör nått, hur dom klarar sig. Få lite tips och så där, tills jag hittar jobb på riktigt!

Och nu kom jag på nått som jag måste kolla upp! I natt, innan jag lyckades somna, låg jag och funderade på vad jag vill läsa till våren eller hösten. Jag har inte riktigt bestämt mig, och så kom jag på den lysande idén att kolla upp Mittuniversitetet och Luleå Tekniska vad det finns där. Vad spelar det för roll liksom om jag läser i Umeå, Luleå eller Sundsvall? Boendemässigt sett då... Det skulle ju bara vara kul att få komma bort lite från Umeå och se annat. Måste bara hitta nått som jag vill läsa först, så att jag inte ångrar mig efter ett tag.

Oj, det här blev ett lite längre inlägg men då får ni ju att läsa också.


Höstprommenad!?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Hemma i lilla Agnäs. Har typ mest bara försökt att inte bli sjuk och kanske, kanske, går det som jag vill. Har börjat bli lite hes, men det ger med sig har jag bestämmt. Inatt åkte jag lastbil med Johan, så jag har varit en riktigt tröttis hela dagen eftersom att jag inte hann sova nått när jag kom hem igen i morse. Men i natt, då jäklar, då kommer jag att sova som en stock!
I morrn ska jag åka tillbaka till stan också. Hade tänkt ta 13-bussen, men inte helt hundra än.

Det är snart dags för en promenad igen, Sandra, eller vad sägs?Soliga dagar


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ja, nu sitter jag här igen och väntar. Det är såååå roligt, jag dör.

Fint väder vi har idag. Ösregn ibland. Jag var ute och gick (blir ju less på att bara sitta här) och efter några minuter vräkte regnet ner. Jag var ganska blöt sen vill jag påstå. Men jag klagar inte, jag gillar höstvädret ändå! Även om det innebär klädbyten 14 gånger om dagen.
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir nån film? Eller så ska jag ta min bok och bara läsa i flera, flera timmar.


Bara bra på tv


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Ikväll passar det bra med en massa tv-tittande. Nyss såg jag på American Pie presents: Beta House och nu är det Blue mountain state. Komedier som passar mig, helt klart!
Annars idag har jag inte gjor mycket nytta, kanske kan ändra på det i morrn? Jag hoppas det, för nu är jag less på att sitta här och inte göra nått...13/9-11


Emma funderar Kommentera inlägget
Mitt liv består inte av nått annat än väntan?Månskor


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Som jag skrev i förra inlägget så är jag på jakt efter en höstjacka, men det är inte det enda som jag söker. Nya skor skulle ju inte sitta helt fel heller. För länge sen skrev jag att jag ville ha Moon Boots och den önskan gäller än. Det skulle vara så himla fränt och annorlunda att ha såna! Nån gång i mitt liv, när jag har mer pengar, då ska jag köpa dessa!
 Moon Boot MOON BOOT CLASSIC Röd


Hur många lingon?


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
På ett sätt så älskar jag detta väder och på ett sätt så hatar jag det. Lite jobbigt är det ju när man blir genomsur av regnet eller när det blåser så man knappt kan gå rakt, men annars är det bara mysigt! Till exempel idag så gick jag till Strömpilen i regnet. Tänkte inte på att ta med mig paraplyet, men det gjorde inte så mycket. Det hör hösten till att bli lite blöt och jäklig.

Anledningen till varför jag gick till Strömpilen var för att jag ville hitta en ny jacka. Jag hittade en på H&M som jag blev tokkär i, men då fanns den såklart inte i min storlek... Nere på stan fanns den inte heller i min storlek. Tråkigt, men sant. Jag får nog gå omkring i min Huvtröja som jacka i höst.
Ett inköp gjorde jag i alla fall idag. En film som jag länge har velat se, "Hur många lingon finns det i världen". Jag tror att jag ska se den efter Idol, det blir nog superbra!


Effektiv väckarklocka


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Inatt (05.30) vaknade jag av att jag trodde huset höll på rasa, men efter en stund kom jag fram till att det var åska. Det var en endaste knall som var ganska långvarig, en jäkligt högljud knall också. Och jag är en sån där person som lätt får hög puls när jag blir väckt så där häftigt, så det tog ett tag innan mitt lilla hjärta hade hämtat sig från chocken inatt och jag kunde somna om igen.

Tänk om det kunda komma ett riktigt åskväder nån gång, det skulle vara så himla mysigt.Kvällens fylla-på-kylskåpet-outfit


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget


Jättefin 7 år gammal regnjacka - Ica Maxi
Mjukisbyxor - Johans
Jättefina blommiga skor - Ica Maxi


Seriös eller inte? Ja, i alla fall så har jag tagit mig en tur till affärn och har samtidigt kommit fram till att det är livsfarligt att cykla när det är mörkt ute. Även fast jag hade lyse fram och bak på cykeln så höll en mopedjäkel på att köra in i mig. Att det ska vara så svårt att hålla ut lite... Men jag överlevde i alla fall, den här gången åtminstonde, men jag kommer nog att överväga noga innan jag ger mig ut med cykeln igen i mörkret nästa gång.


Söndagsmys


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår var det full rulle. Det var fest på Sandahöjd. Riktigt trevligt var det och roligt förstås, speciellt med tanke på att jag fick världens skrattattack... Men det är sånt som händer! Kvällen avslutades vid fyra nån gång, synd bara att inte allt trevligt folk kunde stanna så länge.
Och idag var jag "tvungen" att kliva upp för att möta min bror på busstationen. Jag var ganska trött, men nu har det gått över tror jag. Jag och broder har i alla fall ätit pizza och varit på Clas Ohlson innan vi gick tillbaka för att vänta på hanns buss till Burträsk. Nu ska jag bara ta det lugnt!

Nu skulle jag kunna lägga ut en hel hög med jättafina bilder från igår på jättefina människor, men eftersom att jag vet att dom inte vill visa hur fina dom var så får jag väl visa hur fin jag själv var igår... Kepsen är inte min.


Arbete


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
I tisdags blev jag inryckt i arbetslivet igen. Dom ringde från Barn 4 och undrade om jag kunde jobba eftermiddag och jo, det kunde jag. Men det blev inte bara ett pass, det blev fyra. På tre dagar. Tisdag och onsdag eftermiddag och idag har jag alltså jobbat 06.45-21.30, det känns kan jag lova! Det gick egentligen riktigt bra med monsterpasset, när passbytet kom så var det så mycket som hände så jag tänkte aldrig på att jag hade 7 timmar kvar när dom andra fick gå hem. Sen vid sju så blev jag döless. Nästan. Lite huvudvärk (antagligen vätskebrist) och bara trött. Men med tanke på allt som har hänt idag och att jag har varit vaken sen 05 (efter knappt fyra timmars sömn...) så känns det ändå bra.

Nu är jag ledig i helgen, men det skulle verkligen vara kul om dom ringde igen. Jag är ju den enda sommarvikarien som inte studerar så jag har ju stora chanser att få springa dit när det behövs. Men samtidigt så hoppas jag på att jag får det andra jobbet som jag sökt. Skulle vara grymt kul!

I morrn fyller min Johan år, hela 20 år blir han. Kanske blir tårta i helgen?Cya


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Lugna gatan idag. Men nu är det promenad med Jesper som står på schemat.En helt vanlig söndag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Igår såg jag Jägarna 2. Finns inget dåligt att säga om filmen enligt mig. Den finfina oskärpan som var ibland i filmen var bara charmig, det gav liksom ett specielt intryck på nått sätt. Ja, det går inte att förklara. Se den helt enkelt! Senare på kvällen hälsade jag på lite folk på Haga och kvällen avlutades vid 4-tiden.
Idag var jag faktiskt uppe redan vid 8, dock hade jag inte nått vettigt att göra. Fattar inte varför jag klev upp så jäkla tidigt efter bara knappt fyra timmars sömn? Nu på kvällen har jag varit med Johan och Adam i garaget och Adam fyller ju faktiskt år idag, grattis till han! Wallander nu!


ByeBye


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu sticker jag!


Dagens sysslor


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Som väntat så fick jag ingen sömn förns vid fyra i morse. Mindre väntat var dock att jag skulle vara pigg och vaken redan vid åtta. Jag hade hoppats på att få sova till tio i alla fall, men nej då. Kunde inte somna om alls så nu är jag redan klar inför dagens äventyr. Klockan två hade jag tänkt mig ner till centrum för att hälsa på mamma som kommer med bussen och sen vid tre ska jag träffa två kusiner. Och ikväll, ja då jäklar, då blir det att se Jägarna 2! Höga förväntningar om filmen. Men vad ska jag göra nu då i massor av timmar?
http://nadiaevelina.spotlife.se/files/2011/08/jagarna2.jpg


The Boss


Musik Kommentera inlägget
Nu när hösten är på intåg så ändras det lite i min musiklista. När det är höst vill jag lyssna på Bruce Springsteen. Visst, det går att lyssna på han året runt, men det är något specielt när det är höst. Jag tror nästan att jag kan jämföra mitt höst-springsteen-beroende med andras sockersug. Det är sant, när jag får den där känslan så bara måste jag lyssna på Springsteen. Men sen är han ju The Boss också.
Jag har länge sett på många affärer att det finns en samling (tre cd och tre dvd) att köpa, men jag har inte varit så sugen på att lägga ut 999:- direkt även om jag supergärna skulle vilja ha den. Men nu såg jag på cdon.com att dom har den för 499:- (nog dyrt det!) och nu börjar det klia i fingrarna, men jag måste nog ändå behärska mig. Snälla du rika människa, ge mig!

You'll be comin' down


Ge mig!!!!


Emma, du har rak lugg!


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Nu ska jag väcka Johan, den lilla sjusovaren. Nä men han jobbade i natt fram till elva idag så han har väl rätt att sova antar jag. Men nu måste han upp i vilket fall som helst, trött eller inte.


Fredag


Livet ur min synvinkel Kommentera inlägget
Har vänt på dygnet nu, nästan. Går och lägger mig vid tre, fyra på morgonen och kliver upp vid tolv. Inte bra, men jag antar att det blir så när allt händer på nätterna. Men jag ska försöka skärpa mig, på söndag.
Idag hade jag tänkt mig en sväng ner till biblioteket för att hämta ut ännu en bok. Sen vet jag faktiskt inte... Men jag gissar på att kvällen/natten lär vara händelserik ändå.

Eller så gör jag som igår. Hade slut på mjölk och smör så jag gick för att handla lite. "Problemet" var bara att jag fick för mig att gå tvärs över hela jäkla stan till Coop Forum..! Jag hade ju kunnat gå till Ica som är 10 minuter bort, nä istället vandrar jag i typ en timme för att köpa två liter mjölk. Ja, men vad gör man inte för att roa sig?